• DummyBoy
    2 dolog zavart nagyon ebből a szempontból:

- Outpost Salara-n 1 !!! kari elég volt, hogy ne tudj elmenni semerre, max taxizni (És mivel ott folytatódik majd minden küldi, amiket felvenni sem lehet, így megakad az ember ...)

- Gyakorlatilag csak az Impek voltak vevők rá ... Az ostrom alatt ugyanis az értendő, hogy az impek támadtak, a bázison lévő kiskarik meg tudósítottak ...

Értem én, hogy mire lenne ez az egész jó, de még nincs itt az ideje ...

Ráadásul úgy vagyok ezzel, hogy ne az én szopatásomból alakuljon már ki társadalmi rangú esemény ... Ha annyira PVP-zni akarnak az emberek miért nem mennek Ilumra gankelni egy másik 50-est? Miértis? Mert visszaüt ... És nagyot ...

Semeddig nem tart a napi dailyzés közben megkeresni a másik oldal 50-eseit és egymásnak esni ... Az ugyan az ... Az miért nem vicces?

Az hogy nem alakul ki open world PVP az a játékosok balfaszsága, semmi más. Ha annyira szeretnének, akkor szépen lebeszélik, összetalálkoznak Ilumon, vagy Outlaws Den-ben és mehet a party ...

Sokat segítene egy frakciók közötti chat lehetőség, de a mai világban nekem senki se mondja hogy ez megoldhatatlan ...

Egyáltalán nem lenne nagy baromság szabályozni ezt, hiszen amíg az 50-es karik ölik egymást nagy boldogan tatooine-on, addig a kicsik, akik beleszólni nem tudnak, azok mit csináljanak? Kvesztelni nem tudnak, pvp-zni esélyük sincs ... akkor?

Játékélmény: Ha egy 50-es FullBM karakternek az a játékélmény, hogy a kis karikat öli, akkor nem érdekel, hogy megölik. Ez az ottlévők 5%-nak játékélmény csak ,a többieknek szar.

Való igaz, ha a "történelmi hűséget" nézzük (lol) akkor előfordulhat, hogy összefutok egy erősebb Sith-el, akinek én potenciális ellensége vagyok, így megöl. Ez is előfordult már ... Szépen megvárta, míg leölöm a mobokat, kicsinált, majd továbbment. Ez van, ilyen az élet ... De továbbment a dolgára ... Volt hogy simán elment mellettem ... ilyen is van ...

Ezt a ráülök a hullájára, mert én vagyok az erősebb dolgot viszont azt mondom, semmiképp nem bátorítanám, sőt ...

Szóval poénos 2-3 ütésből lenyomni valakit? Akkor kérem vissza az 1.1 előtti scoundrelemet ... És senki se sírjon, mert tök poénos ...