• DummyBoy
    Köszi szépen :)

Akkor egy kis vól of tekszt:

Prostituáltnak álltam, megszekszuálnak ... Ez eddig oké ... Értem.

Az "Ez a PVP" részen viszont csak röhögök ... ha "ez a PVP" akkor miért hisztizik folyamatosan mindenki, hogy ez erősebb, az erősebb, ez miért lehet az miért lehet? Miért is beszélünk akkor egyáltalán PVP balanszról? Mi a f@sznak? Hiszen "ez a PVP" ... Amikor az egyik kasztnak 50-el nagyobb DPS-e van mint a másiknak, akkor a fél gárda csoportos harakirit akar elkövettetni a BW-vel, de mikor a fullBM-es karik, 7k-s kritekkel ütik az 5k HP-s kvesztelőket akkor meg "az a PVP" ??? Akkor most melyik?

Sajnos ha az elnyomott emberek valamiféle "hatalomhoz" jutnak, akkor szeretnek vele azonnal visszaélni. Ez az élet minden területén megmutatkozik, meglepő lenne ha pont egy MMO játék PVP szerverén ne lenne ... Ráadásul hülyék mindenhol vannak ...

Sajnos viszont a SWTOR rendszere nagyon gáz ebből a szempontból. Először is semmiféle negatívum nem jár a gankelésért ... Pedig lehetne ... kaphatnának pl: vérdíjat a fejükre ... lennének Bounty Boardok, és ha valaki felveszi, akkor onnantól mutatná nekik, hol van épp az aktuális arc, és a levadászásért járna pénz/xp/commendation/title akármi ...

Arról nem is beszélve, hogy ha kifog az ember egy nyomi gárdát és kénytelen ismerősök, guildtagok segítségét kérni, az fél év ... Taxi a hajóig, loading screen - el a bolygóra - loading screen - bolygón taxi a helyszínig ... és már lehet el is ment az illető ... Kár hogy erre nincs teleport ...

Azért jönnek most ezek a dolgok hatványozottan elő, mert míh Ahton néha volt egy kis PVP és vagy elkenténk a szánkat az arra kvesztelők, vagy mi az övékét, itt most gyakorlatilag ott álltunk 3-an és sehova nem tudtunk menni ... Első nap PVP-ztem, inkább, második nap FP, de 3-ik nap, mikor már ott vagyok, hogy lassan 30 leszek, de egyszerűen nem tudom folytatni a kvesztelést, akkor idegesít ... 50-esként én ha ott lettem volna tuti elindulok vadászni ...

Csakhogy az én 50-es scoundrelem healer lett, és csak healer gearje van, mert ugye a nagyarcú "ez a PVP" bullshiting miatt kellett szarrá nerfelni ... Különben csak átlogoltam volna, és szépen visszamegyek azzal ...