• PiszkosFred
    Ahogy megjelent a census (ha jol emlekszem akkor meg valami limlom dualisdn vonalon jatszottam, es egy-egy lekerdezesnel le is dobott a francba az addon "flood" miatt), hasznaltam sokaig, sot... Eleinte elkovettem azt a hibat, hogy mentem a csordaszellem jegyeben a Bloodscalpra en is, amig a haver az Arathorra. Probaltuk egymast meggyozni, es ekkor mindig szoba jott az adott server nepsurusege, mint indok. Az akkori adatok alapjan kb 10e volt az ally oldal nepessege. Horda kevesebb volt, azt anno nem mertem, nem lehetett meg akkor pvp serveren mindket oldalra krealni. De ismerve es olvasva a kommenteket, ha 2:1 aranyt veszunk (horda kevesebben volt, instant hivta oket bgre, amig mi felorakat vartunk :)), akkor is kb 15000 fovel indult az elso honapokban a BS, es akkor ez a szam meg folyamatosan nott az elso evben. Voltak sorok a loginnal, es voltak 0-1 fps stilusu pvp harcok (lasd tarenmill vs southshore), stb, de az emberek talaltak konnyen guildeket, tarsakat, kialakultak olyan kozossegek, amelyek mai napig tartanak.