• picket
    Azért ez így nem teljesen igaz ám. Nekem wow-ban fent volt a census addon, amikor végigszámlált mindent jó ha voltunk fent ezren (igaz, a kisebbik frakcióban, de max kétszeres volt a másik oldal fölénye). És sorok voltak, elég keményen. Főleg peccsek után, amikor bekukkantottak az emberek. Persze az elején. Aztán mikor jobban szétoszlott a nép, meg csökkent az aktivitás, akkor engedtek rá többet.

Az swtor community építési lehetőségével az a baj, hogy szinte mindent elérhetsz egyedül is. Healerként végigvittem minden normál küldetést: companion megoldotta, én gyógyítottam, néha egy villám, amikor untam a healelést . Egy-két kaszt küldetéssel szenvedtem, de azokat is meg lehetett oldani. Heroic francnak nem kellett, semmi érdekeset nem nyújtott, semmivel nem volt több, mint egy sima küldetés (nehogy már 2 commendationért törjem magam). Van benne egy minigame, ami single player. Van benne crafrolás, amiben egyáltalán nem vagy a többi crafrolóra utalva. Egyszóval mindent elkövettek a játékmechanikával, hogy egyedül játszhasd. Így aztán nem csoda, ha magányos farkasként tolod. És mire eléred az endgame-et, addigra ki is jelented, hogy olyan nincs, mert nincs társág, akivel csináld, és nem is keresel, mert hozzászoktál, hogy minden megy egyedül is. Na ez a játék hibája. Nem Ilum, meg hogy nem lehetett invelni guild ablakból.