• a.carkey
    PotBSban és más SOE (pedig utálom őket mint a szar) játékban ez úgy működött, hogy:

transfer karakter, és ha névazonosság van, akkor már transferkor!!! át kell nevezni, nem holmi krix-krax név fogad ingam ha beléptél, és ha játszani akarsz, akkor nem baszogat, hogy először nevezd már át a karid akivel nem is akarsz játszani, csak mert az éppen első a listán ...

Bármelyik SOE játékban, ha elqurtad, mert nem jött be a név, akkor support, és simán átnevezték, nem szívóztak. Itt meg!? Ezek visszaírtak, és basznak segíteni. :)

Én meg ismét írtam nekik. Ha legalább egy random nevet nem kap a karim, akkor én meg baszok fizetni.

Ha nem női neve lenne a férfikarimnak, még lenyelném, de úgy, hogy az a main, és még szar neve is van, már okádok előre. Ráadásul, mivel - nem az én hibámból, de az Ahto egy néptelen szar lett, holott tömve volt korábban, és vinnem kellett ELŐRE MEGHATÁROZOTT SZERVERRE a karim, azt hiszem ha elsőre valamit elqurok, ami a qurvára nem logikusan megcsinált transfer eredménye, akkor legalább némi helpet el lehetne várni tőlük, ha már korábban is basztak bármiben segíteni, és kb. többszázezer creditem nyúlták le elveszett e-mailek formájában ingame.