• Jeffjohnson
    Off:
    A sandbox mmoknak a legnagyobb baja az, hogy mindegyik a vég nélküli farmolásról szól ott nem tudod megcsinálni azt egyszerűen, hogy nap végén meló után fáradtan belogolsz kicsit fun-olni. Ott van pl: Xsyon
    sandbox a javából néptelen mint állat és ahhoz, hogy valamit megépíts non stop farmolni kell mást se csináltam napi 5 órában minthogy a pixel szeméttelepen kutattam vagy ugyanazt a cuccot gyártottam le 5000x ,hogy emelkedjen a képesség szintem ,hogy mást is tudjak gyártani de az EVE online se más ott is farmolni kell mint az állat ahhoz, hogy pénzed legyen vagy non stop ugyanazokat az unalmas pve küldiket csinálni a pvp meg nem más mint zerg. Egyik játékot se szidni akartam mert mind2-nek megvannak a maga érdemei EvE az egyik legstabilabb előfizetői bázissal rendelkező mmo és biztos fogok még vele játszani.

Ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem addig amíg egy komolyabb nagy cég nem fejleszt egy igazán élvezetes nem grindelős/farmolos sandbox mmo-t addig halálra vannak ítélve mert csak kevés embert vonz ez a stílus jelenlegi formájában a kis cégeknek meg nincs meg az erőforrásuk ahhoz, hogy gyorsan és bugmentesen fejlesszenek ez pedig érthetően sok embert elriaszt, hiszen ki akar egy bugos lassan fejlődő játékért fizetni.....elúlt már az az időszak

ON:

Szerintem az SWTOR-t egy komoly űrrész bővítés (coop misson, űr pvp) tudná megmenteni de nem tudom, hogy egyrészt akar e EA még egy valag pénzt költeni rá, meg időben elkészülne-e mert úgy járnak mint a Conan mire igazán jó lett mindenki elpártolt tőle és csak a F2P mentette meg.