60334
  • darth devil
    Persze ez szorosan összefügg azzal, hogy pár szervert leszámítva szellem szerverek vannak, és a creditnek sincs semmi értelme. Nem tudod mire költeni.
  • picket
    Akkor tehát a pvp alap dolog, tehát ahol nincs, az nem mmo?
  • QuippeR
    csak jelzem, hogy mintha a vanilla wow-ról beszélnél. ami persze totálisan szar játék, és anyagi csőd volt...
  • darth devil
    Figyelj, felhúztam egy armor craftot a karakteremnél, legyártottam az augmentes wh setet, és ennyi. Innentől nincs értelme.
  • darth devil
    De koncentráljunk inkább a gazdaságra/craftra/piacra. Van a biochemen kívül másnak értelme?
  • Nephin
    - gazdaság van, nem tudom, irl pénzes ah-t szeretnél, vagy mit? ha valami nem kelendő, gyárts mást, nem?

- craft van, a narancs itemekből jobb cuccot lehet összehozni, mint a raid- vagy a pvp-szett, a biochemes anoméliák pedig eltűntek

- pvp: open world valóban nincs, ezzel egyetértek és sajnálatos, warzone-ok viszont vannak, most már 4 is, lefeljebb neked nem tetszenek
  • darth devil
    Remekül kiragadtál egy dolgot. Gratulálok. Igen a pvp gyenge, szar a cc rendszer, a motor nem bír el 10vs10nél nagyobb csatát. Oké van 4 wz. hú dejó. :D
  • picket
    Éreztem, hogy pvp lesz, így legyen 5-ösöm a lottón! Megint a fogalomzavarok.
  • darth devil
    Normális értelmes gazdaság, craft rendszer, pvp, hogy csak párat említsek. Eventek, oké erre van már próbálkozás, de havonta 1 nem ártana.
  • Nephin
    Mik hiányoznak?
  • Alienator
    Kicsit meguntam itt a népet. majd még jövök.
  • darth devil
    Műfaját tekinve mmo, csak alap dolgok hiányoznak. Nem kell kiforgatni a szavakat.
  • Rhilen
    Pár napja én is elcsábultam és indítottam Tombon karaktert, Ord Mantell 60+ játékos, Coruscant 160+, (Flotta 250+); pillanatok alatt összeállt bármely heroicra csapat, a zónákban gyakorlatilag egymást "akadályozva" öltünk a lényeket, szereztük meg a quest dolgokat. Első három fp-ra is 5 percen belül megvolt a csapat.

Olyan Tomb, mintha most kezdődött volna az swtor. A sok játékos miatt, tényleg él az egész.
  • Omlás
  • picket
    Akkor nem mmo?
  • darth devil
    Sajnos az instancolt rendszer miatt, nem lehetett érezni, h ez egy mmo lenne. Nem mászkáltak mindenfelé emberek. Hiányzik a gazdaság, a tömegeket megmozgató eventek. Ez utóbbira már vannak próbálkozások. Az swtor jó játék lesz majd pár nagyobb path és motorjavítás múlva.
  • picket
    Valóban, egy mmo attól mmo, hogy online játszol 100+ embert elbíró szerveren vagy serverclusteren. Ennyi. Ezt teljesíti az swtor, azzal hülyéskedni, hogy single player játék olyan szinten epic fail, hogy nincs rá kifejezés. Főleg az ilyen 15-barátom-abbahagyta szövegek mellett (akkor 15en single playereztek, egy mmorpg-ben, és még mindenki más hülye?).

Holnaptól majd elkezdem bizonygatni, hogy mindenki hülye aki kenyeret eszik, mert az nem étel, hanem ki kell szárítani és kész a levélnehezék. És aki máshogy gondolja, az idióta. Vagy elkezdem mondogatni, hogy "Milyen szép kék a fű!" "Kék a lámpa indulj már!" Aztán ha furcsán néznek rám, akkor leszidom őket, hogy még a színeket sem ismerik.
  • t0xikus
    bizonyos módokon azért látszik még amit ír, de ez már csak vergődés, mert a nagyközönségnek úgyse jeleníti meg:)
  • Kazagor
    Majd megunja. Nephinnek meg kitartást kivánunk.:)
  • t0xikus
    hozzászólások sorszámát elnézve azért próbálkozik még:)
  • Kazagor
    Szerintem már Nephin is besokallt és rajtamaradt az ujja a delete gombon.

Végre!
  • Alienator
    Csak te nem látod.
  • Rhilen
    Jé, Nephin végre rendet tett? Vagy csak én nem látom Alienator hozzászólásait?
  • Alienator
    Olyan összefüggések vannak itt a háttérben, amit csak azok érthetnek akik nem egérrel nyomkodják a spelleket :)
  • PiszkosFred
    Nebasszalfel, hogy az elmult 2-3 nap elmebaja arra ment ki, hogy vegul elhivd randira...
  • Alienator
    Én csak szórakozni és szórakoztatni jöttem, ennek örülnötök kéne. Új felbukkanásom előtt halott volt a topic. Kultúráltan beszélek, de az ilyen picket-féle lény előhozza a peon énemet :)
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy messziről látszik, hogy az SWTOR-hoz semmi közöd, semelyik részével, még nálam is kasuálabb módon megérintetted a szélét, nem tetszett, és most megy a fikázás.

Észérvekről beszéltél tegnap, de azóta sem hallottunk egyet sem ...

TERA ötletes és dinamikus harcrendszeréről olvasni azt egy csomó helyen, hogy egy nagyon jó ötlet volt, de a megvalósítása nem nagyon jött össze?

Valamint folyamatosan jössz a kooperatív módal, és társaival ...

Amíg mi kooperatív módban játszunk, addig te kooperatív módban fogod a nyuszilánnyal grindelni a vérmókusokat ... A lényegen nem változtat ... Minden MMO-nak van single és cooperatív része ... mása nincs is!

SWTOR csigalassú engine-je ... ami ronda, mert a Tera csodaszép ... izé ... ezek szubjektív dolgok ...

Szóval végre tényleg előjöhetnél valamivel, mert jelenleg megintcsak ott tartunk, hogy szevége-sehossza hallgatjuk a hülyeségeket, aztán mikor elfelejted, hogy egyszer már ez lefutott, akkor kezded előről ...
  • Alienator
    Nephin este felmegyek a TS-etekre, beszélgessünk :)
  • Alienator
    Értettem Uram!
    Bocsánat Uram!
  • a.carkey
    Le kellene állni a hittérítéssel a TOR topicban, mondom ezt úgy, hogy nekem is elegem lett a TORból!
  • Alienator
    Remek, örülök. pár hónap múlva felhívhatlak hogy érzed magad az swtor-ban?

(Így kell burkoltan elkérni egy lány számát egy topic-ban. zseni-e vagyok?) :)
  • Alienator
    És nem is keresek rosszul. Hm? És még szórakoztat is. Ez mekkora kingdom mi?
    Hát ez a topic százszor jobb mmo mint az swtor. Jó a pvp és nincs lag sem :)
  • goshinki
    Írta is, hogy most melózik.
  • Rhilen
    Rájöttem. Szerintem Alienator pénzt kap azért, hogy ide írogasson. Ez a MUNKÁJA.
  • t0xikus
    észrevettétek,h a gyerkőc milyen sebesen átváltott fanboi módba?:D
  • Nephin
    Figyelj, mert olyat mondok, hogy eláll a szavad: játszok. Remekül szórakozva. Hallatlan, nem?
  • Alienator
    Játszani? Akkor mit keresel az swtor-ban? :)
  • Alienator
    Én meg bétáztam sokat és nem untam meg. A harcrendszer ötletes és dinamikus. Az swtor-ban targetelsz és lősz amíg valaki össze nem csuklik. Itt lehetőség van kitérni, eltalálni vagy mellélőni akkor is ha atom geared van. Persze a pointer warrior-oknak ez megszokhatatlan :)
  • Nephin
    Bocs, játszani szeretek, nem nejlonzacskók után kapkodni és a könnyeimet törölgetni a nevetéstől.
  • Alienator
    Mert MÉDIUM vagyok (ami az swtor szerver státuszok 90%-áról nem mondható el) :D