Bandras DaSilva#45149
Hát lehet, hogy én már nagyon oldschool vagyok, de én inkább fizetek havi 3-4 ezer pénzt egy játékért mint, hogy mindenféle cuccokat, packeket kelljen vásárolgatnom.
Nincs baj a fizets mmokkal, csak most sokan az ingyenes-mikro-tranzakciós játékokra bukik. Ez is divat, trend. majd elmúlik.
Igazából csak annyi van, hogy a fejlesztőknek egyszer egy olyan játékot kellene megint kiadniuk, ami azért kész van. Persze azokat is kell fejlesztgetni meg csinosítgatni, de azért az ilyen 1-2 raid meg 4-5 instás indulások eléggé haloványok.
Pvpre is oda kell figyelni, mert az elég sokat ad a játékélményhez. Tudom én, hogy az nem annyira egyszerű, meg rengeteget kell tesztelni mert mindig vannak csalások/exploitok...de azért pl itt a tor esetében...azért annak nagyon régen ki kellett derülnie, hogy az Ilum pvp úgy szar ahogy van + az openworld pvpnek sem nagyon van értelme...főleg úgy, hogy tök más zónákban kalandozik az ember ha repes meg ha imp.
Továbbra is azt gondolom, hogy nem nagyon mer senki belevágni újító projektekbe és éppen ezért van, hogy kijön az x+1. olyan mmo, amit már xszer láttunk csak kicsit más köntösben.
Akkor is a sandboxé a jövő:)...és lehet, hogy megszokták az emberek a butított questezést meg stb, de erről megint a cégek tehetnek. Csak még nem jöttel rá túl sokan, hogy ha jó az alap és átgondolt a rendszer, akkor nem okoz problémát senkinek sem.
Nem kell percenként fejlesztési irányt váltani és az alapkoncepciót sem szabad elfelejteni és akkor nincs nagy gond. Olyan meg nincs, hogy mindenkinek megfelel. Valaki mindig sírni fog.