60334
-
#44625 Arra várhatnak. Gondolod, h most az ingyen hónap alatt nem aktívkodik, majd hirtelen nyáron előfizet. :D Logikus. :D -
#44624 Akkor itt vagyunk megint. Csak a bw/ea arra vár, hogy egy rakás inaktív ember megint aktív lesz, akkor pedig nem vonhatnak össze mert hirtelen x szerver forgalmát kapja egy szerver... -
#44623 Akkor meg sem a craftrendszer a szar/fos, hanem a lowpop server. Ergo, egy esetleges merge megoldja a dolgokat, ha kell? -
#44622 Ja hát mondjuk én a Tombon játszok, ott nagyon pörög a dolog. Te Ahton?
Ha igen, akkor sorry, hülye az ea/bw, hogy hagy üres szervereket, de hidd el, hogy tombon most nagyon megy a craft. -
#44621 Gyártottam fegyvert, armort, augmentet 1.2 után. Már csak az augment megy úgy ahogy. -
1Darton1 #44620 Hogy nincs jelentősége a creditnek, nem feltétlenül előny.
Már első naptól mentek a goldseller reklámok fleeten, csak rájöttek, hogy nem lehet eladni a creditet, úgyhogy abbahagyták. -
#44619 Úgy látszik 1.2 óta nem craftoltál, mert azóta van értelme más profnak is szerencsére!
Synthweavinggel narancssárga armorokat gyártok augment slottal, és jobban keresek mint biochemmel valaha. Augmenteket úgy viszik, mint a kenyeret. Kb. 15k legyártani, 90k-ért lazán el lehet adni, napi többet is gyártok, a narancs armorokat is jó pénzért viszik.
Biochemben eladod a stimeket kb. 2x-es haszonnal, én az augmenteket 5x-ös haszonnal.
1.2vel rengeteget fejlődött a craft, de bersze aki február óta nem játszik, csak fikázni jár ide, annak erről fogalma sincs... -
SCHwat #44618 EVEben tenyleg nagyon jo a gazdasag, sok ido amig atlatod (a tizedet), es mire elkezded kapisgalni maris mindenki szid, h mekkora Carebear vagy es huzzal killmailt gyujteni.
Itt meg mire eleri az ember az 50-es szintet mar orakat olvas arrol, h mekkor ... ez a jatek es egyaltalan miert jatszik vele.
Nekem meg tetszik mind a ket jatek :) annak ellenere, h a forumokon mindenhol csak a miert ... es mert hagyom abba tema dominal.
-
#44617 Haveromék mondták, hogy megint Aionoznak, próbáljam ki én is ...
Első kérdésem az volt a belépés után, hogy a General chat-en mit lehet kezdeni az állandó goldsellerekkel ... Gyakorlatilag SEMMIT sem látni a general chatből, mert a goldsell pörög ... -
#44616 Nem azt mondtam, hogy nincs, csak azt, hogy nincs értelme, meg hogy nem botlok folyamatosan shoutoló törpékbe mint anno IF-ben. -
Nephin #44615 Hogy csak egy példát mondjak. -
#44614 Léééégyszi, hozzátok fel mégegyszer az Eve Online gazdasági rendszerét, ami a legjobb a világon, de kell hozzá egy fél élet!!!
Haverom évekig játszotta, mesélt róla, annyit mondott csak, hogy az egy második munkahely ...
Ha nektek ez hiányzik, van több lehetőség is, az egyik az Eve Online, a másik pedig pl: Éjszakai műszak a mekiben ...
Nem biztos, hogy ez mindenkinek hiányzik ... -
Nephin #44613 Senki nem mondta, hogy nincsnenek benne hibák, de általában nem ezek hangzanak el, mint problémák, hanem a személyes csalódások.
Hiba az open world pvp hiánya, hiba a túl sok szerver, hiba a hangbug, amit még mindig nem sikerült javítani, hiba a túl statikus környezet stb., de az nem hiba, hogy - nem is tudom, ki mondta valahol, kiesett - folyton veszít Pisti a pvpben, ergo szar a TOR... -
#44612 500k SWTOR Credits 16,09 €
600k SWTOR Credits 19,21 €
700k SWTOR Credits 22,29 €
800k SWTOR Credits 25,34 €
900k SWTOR Credits 28,36 €
1000k SWTOR Credits 31,35 €
2000k SWTOR Credits 61,05 €
3000k SWTOR Credits 90,59 €
4000k SWTOR Credits 120,12 €
5000k SWTOR Credits 148,50 €
6000k SWTOR Credits 177,21 €
7000k SWTOR Credits 205,59 €
8000k SWTOR Credits 233,64 €
9000k SWTOR Credits 261,36 €
10000k SWTOR Credits 288,75 €
11000k SWTOR Credits 315,81 €
12000k SWTOR Credits 342,54 €
13000k SWTOR Credits 368,94 €
15000k SWTOR Credits 423,23 €
20000k SWTOR Credits 561,00 €
25000k SWTOR Credits 697,13 €
30000k SWTOR Credits 831,60 €
Lehet törölni majd csak érdekességként most :D -
#44611 Wow-ban nem lehetett egy lépést tenni az aktuálisan favorizált fővárosban anélkül, hogy ne goldsellerbe botlottál volna. swtor-ban meg még egyet sem láttam.
Attól, hogy megveszi valaki a cuccot nem lesz jobb játékos, csak a kredit dől mint csapból a víz, és ha megveheted belőle az összes cuccot, akkor nincs miért játszanod, mert közöd nincs ahhoz a contenthez, amit elérhetnél a cuccodban, de te sosem voltál ott... Nem ez a fejlesztők célja, ez egyből látszik, és tök fölösleges ezt fikázni.
Hadd játsszak a szavakkal egy kicsit, mert látom fáradhatatlan vagy:
Lehet támadni az swtort a végtelenségig, akkor is sok jó dolog van benne, a hibák ellenére is. -
#44610 Nem hasonlítottam, csak mondtam egyet, amiben lehet. Nem értem a felháborodást egyikőtök részéről sem. Békesség Hölgyek, Urak! -
#44609 Rendben terelgessétek csak el a dolgokat. -
#44608 Kek. Már ha érted... -
Nephin #44607 Igen, egy sandbox rétegjátékot teljesen logikus egy theme parkos, tömegeknek szóló MMO-hoz. :P :D -
#44606 Nem baj. Csak ha megkérdezem, hogy mi a kedvenc ételed, te meg azt mondod kék, akkor én meg hadd nézzek ferde szemmel. Nem baj, ugye? -
#44605 Melyik játékban nincs goldsell? Attól h megveszi valaki a cuccot még nem lesz jobb játékos.
Lehet védeni az swtort a végtelenségig, akkor is sok hiba van benne, a jó dolgok ellenére is. -
#44604 Az Eve tényleg más kategória, annak is megvannak a maga gondjai, de válasz volt a kérdésedre.
És azért vagyok itt, mert ezzel a játékkal IS játszok. Nem baj, ugye? -
goshinki #44603 Az Eve ONline szép és jó, de miért akartok összehasonlítani már megint két teljesen különböző játékot? Eve ráadásul sokkal inkább stratégia, mint rpg. -
#44602 Jól van, nem szólok én bele, de túl magas labda volt. -
#44601 Gondolom jót tesz ott is a gazdaságnak. Pl nincs goldsell... -
#44600 mmorpgt kértél. Az is az. -
#44599 Akkor végül is miért ismételgeted ezt ebben a topikban, miért nem ott vagy? -
Alienator #44598 Tera -
#44597 Wow privat servereken, ha az admin a cimborad :) -
#44596 Nem baj, hogy teljesen más a játékmechanika, és rétegjáték vs tömegjáték, ugye? -
#44595 Eve-Onlineban.... -
#44594 L2, Eve online. -
#44593 Nem teljesen mind1, hogy creditet farmolsz vagy itemet? Attól hogy megveszi a cuccát még nem fog tudni játszani.
Egyéb gond, tök jó, hogy küldetések közben kapod szépen az item jutalmakat, mindjárt nem éri meg egy két szint miatt, craftolni vagy épp venni egy kicsit jobbat. -
#44592 Szintén mesélj nekem, hogy melyik mmorpg-ben lehet eladni a kiütött epikeket? -
#44591 Miért érdekeljen egy x évvel ezelőtti játék? Amivel egy hónapnál többet nem játszottam, mert nekem már akkor is szar volt? -
#44590 Persze kifarmolok xy misi creditet majd AH-ban megveszem a full geart akik kifarmolták fantasztikus játék élmény :D -
#44589 Eve-Onlineban.... -
#44588 De akkor volt jó, amikor 8 éve tömegek, akik addig nem ismertek egyéb mmo játékot és azt hitték, hogy az internet egyenlő a world wide webbel, és kapták ezt a játékot, beléptek, játszottak, és szocializálódtak, mert meglepő volt, hogy ott egy másik ember, és ő is itt játszik, és segítünk egymásnak, beszélünk, közösen oldunk meg problémákat, és barátokat szerzünk. Ma meg: "miaz hogy nincs dandzsön fájnder bameg!" -
#44587 Eveonline.
Több sebből vérzik a játék. Kíváncsi leszek az ingyen hónap utáni előfizetői számra. Hangsúlyozom idővel biztos javítják majd a dolgokat, kérdés az, hogy ezzel tudnak e majd visszacsábítani embeteket. Sejtésem szerint nem.
Egy valamit áruljatok már el, hogy miért jó az, h minden egyes item amit a pvp vendortól, vagy épp bossokból üt az ember, azonnal bindes lesz. Remek piaci lehetőség lenne ezek eladása is. -
#44586 Mesélj kérlek, melyik mmorpg-ben craftolsz többet az armorgyártó szakmáddal kimaxolva, mindent kiszedve?