60334
-
#44543 OFF
Majd amúgy kíváncsi leszek azért, hogy hány nap grindelés után kap el a hányinger a gyönyörű Terra világában :].
Kipróbáltam én is a harcrendszer ötletes jópofa de egy idő után baromira unalmas mikor megszokja az ember a grafika szép de ennyiben vége is lett részemről a pozitívumoknak 2 nap alatt meguntam olyan szinten, hogy én sem számítottam rá.
ON -
Nephin #44542 Ez az én személyes véleményem, nem megyek a terás topikba téríteni, eltérően másoktól, akik idejönnek, sőt, azért sem megyek oda, hogy naponta százhússzor elmondjam nekik, miért szar a Tera szerintem. Mert gondolom az itteni házikedvencek, akik ezt művelik, nem az epic fail kategória, ugye? -
t0xikus #44541 hát volt alkalmam bétázni. grafika tényleg szép ( amíg az általad említett létformák meg nem jelennek és feledtetnek minden pozitív hatást:D ).
pl amikor vmi városba repültem, akkor kb lenyűgözött,h ezt faszán megcsinálták.
de a harcrendszer? a kvesztek? kb szóra se lehet méltatni. kb ilyen cabal online szintjén mozog az egész. -
Alienator #44540 Igen vannak ilyenek is. Ezeken én is röhögtem. vannak olyan dolgok a Tera-ban amik nekem se jönnek be annyira, pl az általad említett dolgok. De ettől a game mint MMO még messze veri az swtort. ha még van kedved röhögni, ülj le a karaktereddel és forgasd az egeret, vagy nézd meg jónáhány companion mozgást. vagy csak amikor állnak melletted és úgy néznek az égre mintha derékban kettétörtek volna. Ez is vicces :) -
t0xikus #44539 milyen szépen válaszolsz olyan dologra amit nem is írtam:D -
#44538 Azért elitélni egy játékot, mert neked nem tetszik a környezet az epic fail. :D -
#44537 Pls valaki kreáljon egy anit Alienator scriptet pls :] -
Alienator #44536 igen a tera gearek néhány karakteren keleti beütésűek, és vannak keleti tipusú karakterek. de tényleg jobban néz ki a rizsföldi dolgozó kalapos jedi knight, a robotbúvár smuggler meg a rovar trooper. -
Nephin #44535 Jó lenne, ha személyeskedés nélkül menne a vita, köszi.
A Tera amúgy hányinger szerintem, vinnyogva nevettünk egy-két videón, ahol a nyuszifüles, rókafarkas kislányok náluk háromszor nagyobb alabárdokat húztak a földön és pattogtak, mint a nikkelbolha. -
#44534 Felesleges személyeskedni, tény h a tera sokkal színesebb, élénkebb mint a fakó swtor. A harcrendszere is jobb. De ott is megvannak a hibák és a látszat dolgok. -
t0xikus #44533 nem tűnt fel,h crassus volt, akinek nem voltak bindek?:D elég ügyesen vetődsz árnyékra, betonon gyakorlod?:D
terában egyedül ami jó: szép a grafikája:D -
Alienator #44532 A tera kibaszott szép, új és érdekes harcrendszerrel, jó pvp-vel és villámgyors engine-el.
Az swtor ehhez képest ronda, megszokott és dögunalmas harcrendszerrel, fos pvp-vel és csigalassú engine-el.
Akkor ki is a helikopter?
Az világos hogy egy olyannak mint te, aki egérrel nyomkodja a spellet, nem tetszik a tera. De hidd el, vannak olyanok is akik nem billentyűzettel fordulnak jobbra-balra. -
#44531 -single player
-coop
Logikai buktákra alapozod az érveidet, és ismételgeted. Csinálj csak hülyét magadból. -
#44530 A stílusa keleti, amúgy teljesen rendben van. -
t0xikus #44529 az már egy minősítő dolog, h bejön neki a tera:D -
Alienator #44528 melóban vagyok. majd este. -
goshinki #44527 Megy a TERA, nem akarsz játszani véletlen? ^^ -
#44526 Nem attól mmo egy mmo, h 4en küldizgettek. -
Alienator #44525 Igen idióta vagy, mert nem mondtam hogy egyedül toltam. De ez akkor is csak egy kooperatív mód. Az bizonyos hogy nem tudod milyen egy jó és sikeres MMO. Egy rakás single játékban van kooperatív mód, ahol haverokkal lehet végigtolni a sztorit. De ettől még nem lesz MMO te buta.
Nephin: De én jól érzem magam itt, szórakoztató. nem hiszem hogy nektek nem az :) -
#44524 Ezek csak számok, nem hiszi el őket, és magyaráz tovább. Az alap logikája hibás minden mondatának amelyik 2 szónál hosszabb, inkább azt cáfold (bár úgyis ignorálja).
-
#44523 Tehát 15 ismerőssel te single playereztél egy olyan játékban, ahol négyen együtt tolhatnátok minden küldetést. Még kész szerencse, hogy én vagyok az idióta, képzeld mi lenne, ha nem lennél ilyen okos... -
Kazagor #44522 Mint írták, kb. 500k játékos kényelmesen eltartja az SWTOR-t. Amig az alá nem esik a játékosszám, és huzamosabb ideig nem marad az alatt, addig eszükben sem lesz F2P-t csinálni a játékból.
És hidd el, a mostani kb. 1.2M aktív játékos még jópár évig nem fog leredukálódni 500k alá.
-
Nephin #44521 Mi lenne, ha most lezárnánk, hogy oké, szerinted f2p lesz, aztán visszajössz, mikor az, hogy naugyemegmondtam és mi megtapsolunk. Addig Terázol, mi meg elleszünk magunkban. Mit szólsz? -
Nephin #44520 Ha egész nap a fülükbe dünnyögtél, nem is csodálom. -
Alienator #44519 Én nem várom hogy f2p legyen, csak azt mondtam hogy indokolt lesz nemsokára. Én akkor se mennék vissza szerintem, mert a single részét végigjátszottam amivel akartam, a többi része meg említésre sem méltó. -
Alienator #44518 kettőben. az új már nem érdekelt. Még valami. Az ismerőseim közül akik megvették (15 fő kb) 2 kivételével mind otthagyta. Van köztük fiatalabb, idősebb, lány, fiú, sw fan, és olyan is aki csak játszani akart. Ők lennének az elszigetelt kisebbség? Én nem hiszem. Ez kb levetíthető az egész swot előfizetőre, persze nem ennyire szélsőségesen és pont ilyen arányban, de a lényeg hogy otthagyják. Ki előbb, ki később. De évekig nem fog menni, ezért kár is remegni. -
#44517 Azért sz*r lehet minden reggel arra kelni, hogy ma sem lett f2p. -
Alienator #44516 Szerintem nem mondok semmi bántót, érvekkel támaszok alá mindent amit mondok. Picket egy idióta de nem is figyelek rá, így nincs oda-vissza fikázás. -
Nephin #44515 Hány raiden jártál? -
#44514 Mi neked az mmo? Az, hogy random emberekkel egy gombnyomásra összedob, hogy aztán vagy legyaluljatok egy instát ha szerencséd volt, vagy haldokoljatok, szenvedjetek, kickeljetek? Esetleg még mindig fogalomzavarban szenvedsz, és mmo = pvp?
Az swtor-nak egyetlen "single player" része van, az pedig az űrcsata, de az egy minigame. Minden más része mmorpg. Hogy neked nincs semmi ismerősöd, akivel meg tudd beszélni, hogy szintezgettek vagy fp, wz vagy akármi, az a te bajod, attól még nem lesz a játék single player.
Az a baj a hozzászólásaiddal, hogy hülyét csinálsz magadból. Így trollnak gyenge vagy, bohócnak erős közepes.
-
Alienator #44513 A tor jelenleg a legjobb fejlődési rendszert muatta be, ezzel egyetértek. De ettől még nem a legjobb pve tartalom. A pve tartalomhoz hozzájön az endgame rész is, pl a raidek. De egy olyan raid ami új és egy hét alatt letolható, vagy a nehézségek között csak HP és sebzés különbség van, merész dolog jó endgame-nek hívni. Nézd csak meg a wowot pl. Att a normál és HC raidek közt a boss mást csinál, más spelleket használ, addok jönnek, tehát mást kell csinálni. Az swtorban csak jobb gear kell és ennyi. Ez szerintem nem nevezhető legjobbnak. A fejlődés az top, ebben egyetértünk. -
Nephin #44512 Ja igen, megint napok óta rólad szól a topik és a baromságaidon pörgünk, állj le egy kicsit, pls, menj napozni, mittudomén. -
Nephin #44511 Ez hülyeség, már bocs.
A BW-re fújnak, mert sokaknak nem tetszett az ME3 befejezése.
Aztán fújnak még, mert sokan mást képzeltek a TORba, mint amit mondtak, hogy benne lesz.
A TOr jelenleg a legjobb PvE kontenttel rendelkező MMO egyedülálló VO-val, a legmagasabb szinten. Az, hogy neked meg másoknak ezért meg azért nem tetszik, többnyire azért, mert mást képzelegtetek róla, egy dolog, már ezerszer mondtuk. De attól még nem szar, ha nyolcmilliószor elmondod, akkor sem. Ugyanígy nem lesz f2p sem, mert nincs rá szüksége, akár tetszik ez neked, akár nem. -
Alienator #44510 Emellett természetesen lesznek eolyanok, akik fizetnek érte mikrotranzakción belül, ezt nem vonom kétségbe. A BW-nek most az használna a legtöbbet, ha belátná hogy nagy a lemorzsolódás, összevonná a szervereket, amikor jönnek és befutnak a nagy nevek, akkor f2p-re váltana. Mert most a BW név nem kicsit kopott meg, az swtor MMO minősége miatt. Az EA-nak csak a pénz számít, egy egyértelmű. De a fejlesztőknek (jelen esetben a BW ugye) kell az is, hogy a nevük garancia legyen. Ezt a státuszt most elvesztették, és egy olyan dologgal amit fent leírtam, valamelyest kompenzálnák. -
Alienator #44509 Az swtor esetében azért lesz f2p hogy megmentsék a teljes bukástól. Én is azt írtam egy előző postomban, hogy az f2p a legtöbb esetben illúzió, mert lesz olyan amiért úgyis fizetsz. Ez a legtöbb játékban így van. Az swtor azonban egy kicsit más. A játék egyetlen élvezhető része a sztori alapú küldetések. Ennek a résznek a végigjátszásához nem kell semmi olyan előny, ami indokolná a mikrotranzakciót. Ergo egy átlagos MMO-hoz szokott emberke nem fizet egy olyan MMO-ért mint az swtor, ha nincs értelme kihasználni az MMO másságát egy single game-hez képest. Így az a helyzet áll elő, hogy aki szereti az sw világot és kotor-t lát a játékban, az ingyen, az f2p keretein belül végigjátszhat annyi sztorit amennyit akar és kész. Így a game single player része ingynessé válik számukra. Aki meg MMO-t akar játszani, az választ egy olyan játékot, ahová nem csak azért tettek MMO elemeket hogy havidíjat lehessen szedni. teljesen nyilvánvaló, hogy a BW csinált egy kotor 3-at, és a végén beletett néhány (épp ezért elbaszott) MMO elemet, hogy lehessen havidíjat szedni. -
Kazagor #44508 Az SWTOR még jópár évig nem lesz F2P. Szerencsére.
Egy MMO 2 úton lesz F2P. Vagy már az a megjelenéstől (ezek a gagyi, névtelen, 2 hét után felejthető, tömegMMO-k, amikből naponta jelenik meg 100), vagy egy neves cég, nagy költségvetésű MMO-ja évek után elveszti a játékosbázisát, és elér egy olyan pontot, amikor érdemes F2P-re váltani.
Miért is jó egy cégnek F2P-re váltani?
Amikor a játékosbázis lecsökken egy kritikus szám alá, akkor átváltanak F2P-re, ezáltal több új játékos elkezd játszani, vagy a régiek visszatérni, mondván azt, hogy ingyen van, kipróbálom, mi változott, mi lett jobb.
Aztán mikor belép a játékba, akkor veszi észre magát, hogy csomó lehetőség, amit a fizető játékosok megkapnak, azt ő nem kapja meg, ezért vagy abbahagyja, vagy ő is elkezdi fizetni a havidijat (vagyis ugyanott lesz, mint a fizetős MMO-ban).
Erre jön még rá a mikrotranzakció.
Így a cég plusz bevételhez jut, ami bár nem lesz olyan magas, mint amikor a játék indult fizetősként, de magasabb lesz az F2P-re váltás előtti időszakhoz képest (lásd Conan, LOTRO stb).
Tehát az F2P-vel ki tudják nyújtani egy játék elkerülhetetlen haldoklását pár évvel.
DE játékos szempontből az F2P egy nagy átverés, egy parasztvakítás.
Szerintem csak az kívánja, hogy egy MMO F2P legyen, aki vagy nem ismeri az F2P lentebb leírt hátrányait, vagy ha ismeri, akkor nem teljesen normális.:)
-
#44507 Akkor eddig teljesen már f2p játékokkal játszottunk, és teljesen ellentétes dolgokat tapasztaltunk. Próbálj ki mondjuk egy dcuo-t, ahol két métert nem tudsz repülni, mert máris belefutottál a kempelőkbe. Soha nem is leszel erős, vagy magas szintű, mert kezdő szintek után (első pvp zóna) uninstall. Lehet, hogy ők a megfontolt 25-30 éves korosztály, akik fizetnek a játékért és azért ölnek le minden alacsony szintű játékost a megfelelő helyeket kempelve, hogy a te logikádnak eleget tegyenek, de hadd kételkedjek ebben. -
#44506 Lesznek helyettük goldsellerek ... szuper :) -
Kazagor #44505 Pont hogy a vérpistikék tünnek el az F2P MMO-kból. Mivel nem fizetnek érte, igy lekorlátozódik a PVP lehetőségeik is, gyengébbek lesznek a fizetős játékosoknál, és mindig szarrá verik őket.
Talán ez az egy előnye van az F2P-nek. -
#44504 Adjatok már neki egy BANánt talán akkor a többi kicsi troll sem itt pörög a hülyeségeken mert kezd unalmas lenni, hogy oldalakat kell skippelni a folyamatosan ismétlődő flame miatt...