En elfogadom a csokkenest, most a linkelt cikkbol mar valaszt is kaptam arra, amit kerdeztem delelott (triallal reaktivaltak is benne vannak a 1.3misiben). Ezzel nincs is gond. En csak azt unom mar honapok ota, hogy van par ember, aki elete celjanak tuzte ki, hogy a jatekot a leheto legtobb modon alazza, szidja, negativum kampanyt folytasson ellene. Mert velemenye mindenkinek lehet (hagyjuk most a segglyukas viccet), de hogy ezt naponta beletolja az arcunkba, az mar picit unalmas. Es miert? Mert szerinte nem porgott a topik. Ha most valaki hiparaktiv, az lecci ne azzal vezesse le feles energiait, hogy csak azert szit vitat, mert "leult a topik". Ha pedig ilyen perverzioja van, akkor keressen masik topikot.
A jatek nem valtozott az elmult napokban, es holnap sem fog. De o holnap is kezdi elolrol, es csak mondja, csak mondja, csak mondja.
Anno egy honved-mtk meccsen az egyik - nyiltan mtk drukker ujsagiro - beult a honved B kozepbe (akkor meg volt), es amikor az mtk golt rugott, felugrott es elkezdett orulni. Masnap irt egy cikket a nepsportba, hogy milyen kocsogok a honved drukkerek, mert megvertek.... Hat kerem, aki kurvanak all, ne csodalkozzon, ha megb*sszak. Alien is hasonlo, direkt provokalja a topikba irokat, de a vege az, hogy persze mi vagyunk a hulyek, ha elkuldjuk a picsaba verbalisan, neadj'sten kitiltjuk. (mondom ezt ugy, hogy kb 3 hete nem logoltam be az swtorba, meguntam egyelore es inkabb wowozok/gw2-zok, de attol meg nem tartom egy fosnak, kiprobalasra erdemtelennek a tor-t...)