60334
-
Genesist #44303 Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy meghívót free trial-ra? Szeretném kipróbálni a játékot, mielőtt megvásárolnám. -
Nephin #44302 Egy ideig legalábbis biztosan. -
Nephin #44301 A HB-n volt, akit kiraktak ezért. -
#44300 Engem zavar ... Ennyi. -
#44299 Rendben, akkor reportolgassátok orba szájba az anyázókat. Biztos sokat foglalkoznak vele a BWnél. -
#44298 Kicsit átfogalmazom, mert ugye az ártatlanság vélelme ...
Szóval egy - két anyázás meg ilyenek az belefér. Velem is előfordult már, hogy írtam valamit havernak, ami nem biztos, hogy tűrte a nyomdafestéket, és véletlen Generalra ment ki ... (Pl: WZ végén ... )
Ekkor egy "Sorry, wrong chat" és kész... de ha valaki folyamatosan anyázik magyarul generalon, annak én sem szólnék. Report és kész. Ha rászólok, akkor csak adom alá a lovat... Reportolnám és bíznék benne, hogy repül. Ennyi.
De természetesen nem egy "B+" miatt ...
Egyszer WZ-n láttam egy srácot, aki fevette HUTTBALL-on a labdát középen, majd beszaladt vele force speedben ... o.O ... Érdekes... rá is kérdeztem a többieknél, hogy látták-e ... De senki ... Gondoltam megvárom a következő alkalmat ... Következő Hutballon a csapattársam volt. Végig mentem mellette, és semmi érdekeset nem láttam ... Szóval lehet én néztem be valamit előtte ... ha megint futott volna egy szépet, simán reportolom ...
Mondhatnám, hogy zéró tolerancia, de annak csak akkor van értelme, ha 100%-ig bizonyítható, hogy csalt - nem véletlenül anyázott - stb az illető ... -
Alienator #44297 Szerintem tesztelik hogyan működik majd a F2P modell :P -
Alienator #44296 Várd meg az ingyenhónap végét. Ingyen megéri. Csak fizetni érte nem :) -
#44295 Francot foglalkoztok az ilyenekkel? Aki nem beszél magyarul, az úgysem érti, így pár ilyen sor el sem éri az ingerküszöbét. Ha egymaga csinálja a perpatvart, akkor úgyis beleun és abbahagyja, akkor nem zavarja annyira azt, aki nem érti. Aki meg érti, az jobb ha ignorálja. Ha van közönsége, akkor csak még jobban produkálja magát. Ha egy idegen rászól, az semmit nem ér, tehát a guildjének kell kezelnie a dolgot. Amelyik guild meg megtűri ezt... -
#44294 Nem ... Káromkodni ész nélkül, magyarul anyázni generál chaten ... az az óvoda ... azt ilyen kis hülyegyerekeket reportolni kell és kész, mehetnek vissza homokozni. -
Nephin #44293 Ugye. A felnőttek az anyanyelvükön káromkodnak külföldiek társaságában. -
Laroa #44292 Egy standard, többi light. Ugya Alienatroll?
-
#44291 Jaja minek, vissza kell szólni neki, sőt, rákontrázni. -
#44290 Omg, emiatt reportolni valakit. :D Tiszta óvoda. :D -
#44289 A keddi maintenance idejét az európai május 1-es ünnepek miatt 2 órával korábbra hozták. Szép dolog! -
Nephin #44288 Állítsátok le, reportoljátok inappropriate behavior miatt stb. -
#44287 Mit vársz tőle, Trooper a lelkem. :D -
BrandonLee #44286 Hihetetlen suttyók a rebel strikosok az atho-n! Főleg egy mugli nevű intelligens emberke, aki magyarul szitkozódik ops-en valami elképesztő alpári módon, neki külön gratulálok! Jó fényt vet a magyar playerekre! -
Ében #44285 Persze, csak adj egy mail címet :) -
#44284 sziasztok,
épp sokadvirágzását éli nálam a SW világ, úgy gondoltam, hogy kipróbálnám ezt a játékot is.
némi olvasgatás után arra jutottam, hogy az egyetlen próbalehetőség az, ha valaki meghív.
igaz ez?
ha igen, akármennyire is utálok koldulni, esetleg valaki tudna dobni egyet? -
Laroa #44283 Most 7kor ránéztem a szerverekre, az összes light SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az asia-pacific régióban -
Nephin #44282 Karaktertranszfer, eventek stb. -
#44281 Elolvastam, csak azt furcsállottam, hogy 1.2 óta eltelt már egy kis idő, ennyire alaposan megvizsgálnak minden esetet? :) -
#44280 Épp tegnap éjjel csatlakoztam hozzájuk. :)
Aktív társaság ;) -
sithpongómaci #44279 The Progenitor szeron egy Republic guildet ismerek, Ők a Fényhozók. A vezetőjük Yeloye, Őt keresd. Segítőkészek, és úgy láttam aktívak. -
Nephin #44278 Ha elolvastad volna a cikket vagy figyelmesebben olvastad volna :P, tudnád, hogy épp az a lényeg, hogy figyelik a játékot, új rendszerrel szűrik a cheatet és exploitot és ezért kerültek most bannolásra ezek a bizonyos accok. :) Ezen felül kérik, hogy ticketelj. -
#44277 Figyelik. Ezert is lett meg az elejen kirakva parezer ember, mert nyitottak/farmoltak a (re)spawnolo ladakat a magasabb szintu zonakban, lowlvl szintu karakterekkel. -
#44276 1-2 dolgot ellenőrizhetnének a szerveren is, mert biztos erőforrás-takarékos dolog mindent a kliensre bízni, csak nem okos :) -
#44275 ja, lehet, hülye ez az angol hogy az E/2 és a T/2 között nem tesz különbséget :D -
Bhalage #44274 öö ez nagyjabol minden vallalatnal elvaras, hgoy az ugyfel az elso es nyalni kell a segget. alapvetoen nincs is ezzel baj, ha az elado es a vevo kolcsonosen tisztelik egymast es mind2 mosolyogva/megelegedve tavoznak a vasarlas szinhelyerol.
ez a szöveg amit irtal teljesen normalis, akar kijavitjak a bugokat, akar nem. az ilyen szovegeket nem azok irjak, akik a bugokat javitjak, mondhatni kozuk nincs hozza, mert nem ez a szakmajuk. valoszinuleg ok is ugyanigy erzenek, ahogy te, de ez az elet. :D
ui. a your valoszinuleg nem "rad" vonatkozik, hanem "a bugreportolo emberrol" -
Bhalage #44273 ööö kinek mi a kontent, en ugy vagyok vele, hogy annyi kontent van jelenleg, amit tobb mint ami eleg ^^ (mondhatni kicsit tul sok)
(daily, denova, regi hck farm, craft, pvp, legacy, mountok, alt oO stbstb) -
#44272 Na majd akkor kivárunk egy jó kis frissítést, hogy legyen kontent. -
#44271 Ha reportolgatsz, akkor nem értem miért baj, hogy megbüntetik azt, akit reportolsz. Kit vizsgáljanak még? Esetleg mindenkit aki piros twi'leket indít? -
#44270 Írtam ticketet, egy bug miatt, és live agent chat lett belőle, ugye a szokásos elnézést, nagyon sajnáljuk stb, mondtam nem gond, a játék úgyis tele van bugokkal, ez nem nagy dolog, erre ír egy ilyet. "With your help we can surely have a resolution for all the existing issues"
Azért visszavehetnének egy kicsit a seggnyalásból :D -
Kryon #44269 Az nem bug, hanem feature :) -
z3d #44268 Naívan azt hittem, kijavítják a mercenary debuff bugot :)
Tévedtem :P -
Laroa #44267 mennek a szerók -
Paxton #44266 Sziasztok,
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy a Progenitor szerveren milyen Guild-ek vannak és melyikhez érdemes csatlakozni.Elsősorban Republic érdekelne, de ha van olyan Imperial guild, amelyik nem adta meg magát a Sötét Oldal csábításának, az is jöhet.. :)
Előre is köszi. -
Laroa #44265 I'm just trolling, szóval a tények mint olyanok ilyenkor mellékesek -
z3d #44264 Hát ezzel most erősen mellélőttél :)
Tafy nagyon nem a spacer kategória, és reportol is keményen :)