• ANDAXINx
    1. Ne általánosíts. Egy tag viselkedése miatt az egész klánt lesuttyózni, kicsit meredek. Én is sorolhatnék klánokat rep és imp oldalról is Ahto Cityn, mégsem teszem. (De ha kéred akkor egy hosszabb posztot megeresztek az összegyűlt tapasztalatról, nem tudom, hogy te melyik klánban vagy, de elhiheted, hogy oda is találok egy passzoló screenshotot.)

2. Én ismerem Muglit, nagyon jó srác, nem jellemző rá ez a magatartás. Néha persze mindenkinél kiborulhat a bili.

3. Ami inkább zavaróbb, hogy WZben /say paranccsal anyázzák, cigányozzák egymást a szemben álló felek, illetve hogy a "profi" banda fele azt sem tudja, hogy mit kell WZben csinálni (vagy pl. anno az Ilumos ágyúnál volt pár nagyon "értelmes" rep játékos az egyik magyar klánból). Szaladgálnak össze-vissza, vagy egyesével kenődnek fel az ellenfél sorfalán, aztán meg leave WZ.

4. Jelenleg nem tudom mi a helyzet Ahton, egy hete pihentetem és a másik szerveren tolom. És végre nem köpködést kap az ember, ha jól játszik, hanem ismeretlen pofák dicsérik meg, ha 19-20 medált összeszed egy WZben.