60334
-
drholmes #44101 A BioWare állítása szerint nem csökkent az előfizetők száma, csak a csúcsidőben egyszerre játszó felhasználók lettek kevesebben. Daniel Erickson, a BioWare fő írója egy interjúban elmondta, hogy a népesség csökkenése, amit a játékosok látnak csupán ennek a jele, és a szerverösszevonások benne vannak a pakliban, de jelenleg nem ez a fő prioritás. Ericson azt is kifejtette, hogy bármire hajlandóak, hogy minden szerveren erős és aktív közösség létezhessen. -
#44100 No én csak most nézem, hogy mikor feltöltöttem 60 nappal automatice hozzácsapták a + 30 napot szal a másik véglet az lehet hogy ha befizetsz mert akkor egyet fizet kettőt kap alapon működik a dolog :) -
Nephin #44099 Lehet csekkolni az accokat, az enyémen rajta van a 30 nap. Tauntaun is van. -
#44098 A lényeg nem azon volt, hogy nekem JÁR a 30 nap, hanem, mivel írták, hogy adják és nekem tegnap járt le az előfizetés, ezért lemondtam, mondván, hogy majd az ingyen napok után fizetem tovább, de persze most sem úgy lett, ahogy mondták.
#44096 írója veled ellentétben tudta értelmezni. Az meg, hogy téged mi nem érdekel és mit szarsz le tartsd meg magadnak. Ha annyira nem érdekel akkor fröcsögni is felesleges. -
#44097 Kimaradt egy félmondat.
Szóval itt nem arról volt szó, hogy sírva követeli a 30 napját, hanem arról, hogy... innen már leírtam -
#44096 1. 4000 HUF
2. Valszeg félreértetted amit írt, itt nem arról volt szó, hogy mivel kap 30 napot, és pont előtte 1 nappal vontak le volna újra, és így 60 nap lett volna a számláján, és ezért lemondta, hogy az ingyen 30 nappal játszon, csak a korábbi értesülésekkel szemben nem ma, hanem holnap hajnalban írják jóvá a napokat. Így amit írtál, az pusztán alpári kötekedés. De ha tényleg csak félreértetted, vagy csak én értettem félre, akkor ez a stílus szinte megbocsájtható. -
#44095 -
Nephin #44094 Legközelebb úgy pls, hogy a nyomdafesték is túlélje, köszi. -
Bhalage #44093 3. technikai problema eseten -> support - tudom szar stbstb- de meg fogjak oldani es meg fogja kapni. es akkor marad zsiroskenyerre es tejre valo. mindenki boldog
ennyi -
Bhalage #44092 biztos rosszul fogalmaztam, mert nem a mondanivalojat, hanem az embert SZAROM LE
mindannyian masfelek vagyunk es masfelekeppen gondolkozunk, en pl igy:
1. nekem tetszik a jatek es elo van fizetve. ha kapok 30 napot orulok, de ha nem kapnek, akkor is menne az elofizu, mert tetszik a jatek es tolom (igy sajnos magambol indulok ki, mint a tobbseg es jon a :
2. aki azert vinnyog, mert nem kapott 30 napot nem ertem; ugyanis ha tetszene neki a jatek akkor lasd 1.es pont igy tenne (es nem kurvara mindegy neki?!). ha nem tetszik neki a jatek, akkor mi a fasznak vinnyog, minek az neki, ja tudom mert AZ NEKI JAR* ugysem jatszik.
remélem a 3000HUF senkit nem rovidit meg a hetkoznapi szuksegletei fedezesetol semmiben
*- AZ NEKI JAR emberektol alapvetoen agyfaszt kapok a legharmonikusabb pillanataimban is 0.1sec alatt
hat ennyi uff xD -
Kryon #44091 Alakul..., újabban öröm olvasgatni azt a topikot, mindíg felvidít :D
Ráadásul majd csak a start után egy hónappal lesz ám igazán szórakoztató. -
#44090 Hivhatod a focicsapatodat Falabu SC-nek ugyanugy, mint Hortobagyi Istenek SE-nek tavaly... ha a jatekosok ugyanazok, akkor nem lesz ott BL iden sem, csak megyeharom, nem a neven mulik. :) -
#44089 Nekem pont 26.-án jár le, úgyhogy pont jó vagyok :P -
#44088 Kicsit dézsavu érzésem van mikor nézegetem azt a topikot xD
Sok sikert a harchoz xD -
#44087 Tudom, most már, hogy tolták egy nappal, az emailben még ez jött:
"We will be adding an additional 30 days of game time to your account at no charge*. The free 30 days will appear on your account by April 24, 11:59PM CDT, April 25, 4:59AM GMT."
@44083:
Köszi, hogy lehet esetleg igazam. Ami a zsákot illeti, miből gondolod, hogy nem én vagyok ő:
? -
#44086 Offot nem tudom minek írod ki, itt más azon kívül amúgy sincs :D -
#44085 OFF: Ha valaki esetleg beleun a SWTOR-ozgatásba a hosszú hétvégén, és vicces dolgokat szeretne olvasni, annak szerintem nyugodtan lehet ajánlani a GW2 topikot ...
Már előre sajnálom az ott alakuló community-t xD -
avulu #44084 "The 30 days of game time will show up on your account by April 25, 2012, 11:59PM CDT/ April 26, 2012, 4:59AM GMT and will begin once your current game time remaining expires. If the remaining game time on your account expires prior to April 25, 2012, 11:59PM CDT/ April 26, 2012, 4:59AM GMT, you will be unable to login to the game until your 30 days of game time are added to your account." -
#44083 Igazad esetleg lehet, attól még a stílusod marad, és pont ezzel az alulméretezett ugrással pattant le Crassus is a megértés amúgy alacsony faláról.
(És igen, egyes körökben aki zacsi nyalást ajánl fel mindenkinek, aki neki nem tetszően cselekszik lehet menő, de lássuk be, hogy menőség ide vagy oda, végül is csak egy tahóról van szó. Vicces képpel is.)
Ha meg annyira eget rengető probléma, hogy nem tudsz játszani egy napot, akkor fizess elő :p -
#44082 Örültem, hogy 24.-én lejár az előfizetésem és pont másnap már jön az ingyen hónap, nem jött, nem örülök, nyálazhatnak :) A gond nem az, hogy nem jött AZONNAL-MOST-MÁRIS ingyen hónap, hanem, hogy az utóbbi időben nem volt olyan eset, hogy az előre megjelölt határidőt tartani tudták volna. 12 napja küldtek róla emailt, gondolom ezen idő alatt megoldhatatlan volt a dolog. Legközelebb az értelmi maximumot megpróbálom egy vicces képpel emelni inkább, az mindig működik! -
#44081 Bennem túlárad az együttérzés mindenki irányába, aki amint nem kap azonnal ingyen hónapot máris hiányolja, hogy nem nyalják a zacskóját. Én is így éreznék! Egyébként ha ennyire hiányozna, hogy csak a egy megfelelően nedvesített zsák pótolja a hatalmas űrt a lelkemben, akkor sem fizetnék elő, mert hol a ingyen hónapom!
És mindenképpen erről kell társalognunk itt, hiszen ez a civilizált kommunikáció csúcsa! Bhalage hozzászólása is konvergál ehhez a helyi maximumhoz, így nem érzek benne semmi különlegeset -
#44080 -
#44079 -
Laroa #44078 :D -
#44077 A méltán világhírű magyar tulajdonság: az empátia hangja ... xD -
Bhalage #44076 leszarom:d -
#44075 Hogy nyálazzák meg a zsákom akkor :) -
#44074 Holnap reggel 6-ra rakták át. -
#44073 Ti megkaptátok már az ingyen hónapot? Logolnék be erre no subscription... -
donchi #44072 sziasztok, egy kis segítség kellene. ma játék közben a swtor behalt, utána hiába indítanám újra a bejelentkező képernyő nem jön be. a feladatkezelőben ott van, de semmi más. volt valakinek hasonló? köszi. -
#44071 Barca ellen nem Huttballoztam ma kivételesen de minden más lámát kifogtam megint ^^ -
#44070 Bye, Bye Barca! Vagy ez nem az a topick? -
Kryon #44069 Mindegy mit csinálnak, addira itt a világvége, minmeghalunk áááááá!
És ja, az emberek tudatából egyszercsak kitörlődik SW világa és rohannak át másik mmo-ba :) -
#44068 Bírom az ilyen "hivatalos elemző cégeket" kérdem én ha ennyire jól tudják a piac alakulását előre jelezni egy évvel miért nem ők a világon egyeduralkodó piacvezető elemző cég? Pedig ők előre egy évre is tudnak szinte mindent... -
Nephin #44067 Dehogynem, csak a sokat emlegetett egyszeri játékos, aki infomálódna a TORról, messzire fut tőle. :) -
Nephin #44066 Jól kiveséztük itt, egész normális kommentek is vannak. -
#44065 Most mondd azt, hogy te nem szórakozol jól az ilyeneken! -
Laroa #44064 Áh, soha. Még 1 hónap és f2p. -
Tyrpak #44063 Előrejelzés az előfizetők számáról: jövő ilyenkor 1.25 millió előfizetője lesz az SWTOR-nak, mondja a hivatalos elemző cég.
Meglehet. De ahhoz az alatt az 1 év alatt jó sok mindent kell csinálniuk. -
Nephin #44062 Aki még egyszer trollt hiányol, virtuálisan popón billentem. :P