• DummyBoy
    Visszaolvasva Nephinnek és nekem is olvashatod a GW2-es béta hétvégés tapasztalatainkat ...

Nekem tetszett a GW2, voltak benne jó dolgok, de teljesen más volt mint az SWTOR ... Elférnek egymás mellett ...

SWTOR-t kipróbálhatod 1 hétre, GW2-t még nem, ezért így összehasonlítani nehéz.

Amiben az SWTOR nagyon jó az a fejlődés és a sztori, az SW világ. Ha ez nem érdekel, akkor érdemes inkább másfelé nézelődni. Az SWTOR karaktertörténetei, küldetései, mellékküldetései nagyon jól el lettek találva.

HC PVP-re nem a SW a legjobb választás, de ettől függetlenül én pár karateremmel bőven elvoltam PVP nélkül, van amivel meg jóformán csak PVP-zek. Van 4 WZ, nem sok, de ha nem folyton a pvp, akkor elég, üde színfolt a sztori mellett.

Nekem külön bejön, hogy nem mindig nekem kell reszelni a virágot a rét közepént 5 percig, hanem elküldöm a hajórobotot, és gyárt nekem, vagy matit hoz ...

Az űrhajózás jópofa minijáték, még mindig azt várom, mihez kezdenek majd vele.

Olyan szervert érdemes választani, ahol sokan vannak, ha találsz egy jó guildet, akkor minden adott, hogy jól szórakozz.

@szerk: Ha megvan a GW2, akkor kérj valakitől itt meghívót, 1 hétig tudsz SWTOR-ozni :)