• Nephin
    Nyilván nem kell magyarázni egy insta és egy raid között a különbséget, bár tudtommal a GW2-ben is lesznek 8-10 fős insták elvileg, ez pedig már majdnem raid... A másfajta stat akkor jó, ha más a builded, tudom, mindig ezt mondom, de ha megvan a maxos cuccom, jól is néz ki, akkor engem nem motivál semmi arra, hogy tovább PvE-zzek , mert nem fog fejlődni a karakterem, az instákat pedig többször láttam valószínűleg szintezés vagy a megfelelő cuccok összeszedése közben.

Ezért mondtam, hogy ha nem lenne olyan a PvP, amilyen, nem érdekelne a játék, mert a PvE része nekem kevés hosszú távra és nem is köt le annyira, mint a Lotro vagy a TOR.

Vicces módon - bár a wz-kkel alapvetően semmi bajom a TORban - ebben a két játékban együtt nincs olyan jó PvP, mint a GW2-ben lesz. Tényleg szerencse, hogy nem lesz havidíjas, így adja nekem a már többször említett tökéletes kombót: PvE: jelenleg TOR és Lotro (bár ez már csak ritkán, más okokból), fenttartva, hogy a TORba bármi bekerülhet, szabad PvP-re, achizásra, gyönyörűen kidolgozott fantasy környezetre GW2 (és Lotro lenne, de lásd mint PvE).

Hangsúlyozom, ez az én ízlésemnek felel meg így, másnak biztosan más szempontok a fontosak, de - kedves Vicodine, a te mondataiddal ellentétben - nagyjából objektívnek érzem.