60334
-
Laroa #43785 Ha sokat jársz bolygókra, akkor megéri a játékot is ssd-re tenni, és nagyon gyorsan betöltődnek. -
Laroa #43784 Nekem egy 64 gigásom van, szóval azt nem particionáltam szét. Ha két partíciót akarsz, akkor szerintem egy 90 vagy 128 gigásat vegyél. -
#43783 Nekem 30 gigás, de a win7en kívül nincs rajta semmi.
Office meg hasonló programokat nem rakok fel.
Szerintem nyugodtan rakhatod 40-50 gigára is akár, attól függően, hogy milyen alkalmazásokat szeretnél még feltelepíteni. -
Dawdle #43782 Na amúgy is akartam már venni, Megpróbálom kösz. Mekkorát csináljak a 64 bites win7 nek? Már partíciót. Bocs az offért. :-) -
Laroa #43781 Kétfelé particionálod, egyik partícióra a win7, másikra a játék. -
Dawdle #43780 Arra gondolsz, hogy veszek egy SSD vinyót és arra tolom fel a win 7 et? -
Dawdle #43779 Nem tudom én úgy vagyok vele legyen inkább 40 fps, de ne röccenjen meg sehol. :-) De ezekeszerint ha jól értelmezem mindenkinek megugrik. -
Dawdle #43778 Most hogy mondod sc2 is ugrált annakidején, de az csak win 7 alatt direkt volt egy xp is a vinyón amikor még birtam az a játékot mert ott normálisan futott.. -
#43777 Nekem most árnyék lowon, bloom kikapcsolva, nagyon szépen fut a game, néhol megröccen, de alapjában véve szépen fut (60+ FPS)
Ha nem akarsz SSD-re költeni, és van 8GB memed, akkor lehet érdemes lenne még memdisc-el próbálkozni.
De alapjában véve a moci nem szeret sok embert egy helyen megjeleníteni, nagyon sok I/O művelet van ilyenkor, és abban nem erős ez a motor :( -
Dawdle #43776 Most perpill Masse. 3 van a gépen gta4 Dirt3 Test drive unli 2. Ezek közül TDU2 ami érdekesen fut, kicsit ugrál de csak egészen piciket szóval nem folyamatos mint mondjuk dirt 3. Fallout 3 nál is láttam ilyet. Többi tökéletesen fut. -
z3d #43775 Nem tapasztaltam sem a hutball lagot, sem ezt. -
Nephin #43774 Nem, viszont a patch óta nagyon sokszor megáll a töltőképernyőn a csík és újra kell indítani az egészet. Remélem a mai fixszel javul. -
DoctorStryker #43773 csak ott van problémád vagy más helyeken is? -
DoctorStryker #43772 Szerverekbe az az intel 1156 szériát kerülni kellett mert hibásak voltak.
Nálad más játékok hogyan futnak ott is tapasztalod a mikrolagokat és a fps ingadozásokat?
Sc2-ben volt a legjobban észrevehető hiba. hasonló gépen 4vs4 max popos csaták full grafon kb 1-5 fps.
nálam 40+
Anno nekem i5-750 -s volt első genes azzal nem volt problémám. -
Dawdle #43771 Kösz a válaszokat.
De ezekszerint ha procit cserélek az megoldja ugye?
-
DoctorStryker #43770 Mondjuk nekem is ssd-n van a swtor
Azt kellene kipróbálni, hogy a windows és az swtor külön vinyon (nem particion) van akkor is előjön-e ez a probléma.
-
z3d #43769 Én is defragolok külső programmal elég gyakran, az minden játékon javít. -
t0xikus #43768 akkor nem vágom mi a gond. szerencsére nem gyakori dolog -
DoctorStryker #43765 nálam nincs. -
DoctorStryker #43764 a 8xx szériás procikkal voltak gondok más játékban is az fps esés ingadozás, s olyan régi játékokban ami minden csilli villi effectet rápakoltak ,sc2, bf3, stb stb a hardvereid incompatibilitása miatt ilyen micro lagok, nem tudsz ellene tenni sajnos.
-
t0xikus #43763 nekem 1.2óta mintha huttball néha lagolna... nálatok nincs ilyesmi? -
stern #43762 Nekem a töredezettségmentesítés és az alt+tab elkerülése sokat segített... Sajnos sokkal erősebb gépeken sem tökéletes a game. Most mintha kicsit javult volna.. -
Laroa #43761 SSD amúgy sokat javít, ezt saját példából mondom. -
z3d #43760 Sajnos az játék alatt "dübörgő" engine ilyen - a játék egyik lenagyobb hibája is ez. Sokat nem tudsz tenni :/
Régen voltak itt emberek (azóta már leléptek), akik szerint egy SSD megdobja a dolgokat elég jól (a másik 4 magos proci lett volna), meg régebben olvastam olyat is itt, hogy letörölték az ATI drivert, és a normál WIN7 driverrel gyorsabban futott a game.
Az árnyékok kikapcsolása is sokat jelent.
Én WZk alatt leveszem a grafikát (nem annyira vészes az fps drop WZben már, mint volt, de kicsit még mindig zavaró), úgy tökéletes. -
Laroa #43759 Semmit, ilyen a játék engine -
Dawdle #43758 Hali! Érdeklődni szeretnék. Van egy 1156 i7860 procim 3.8 ra húzva 8 giga ramom és egy 6970 es karim. Más gémekkel nem nagyon akad problémám. Ez mégis néhol akad. Pld fleet. Mit kell újitsaj, hogy ez megszűnjön? -
t0xikus #43757 nem SL főnök:) -
z3d #43756 Arra gondoltam, hogy most is egy épületben vagyok az SL főnökkel (azt hiszem :P) :D Gondolom, ez már az SL bérenc kategóriát tényleg kimeríti :P
-
Laroa #43755 Tox itt ül mellettem a szomszéd asztalnál -
z3d #43754 Kényeztet az élet, dönthetek, hogy melyik SL taggal akarok együtt dolgozni ;) -
Laroa #43753 Van biza :) -
t0xikus #43752 igazából van felvétel:D -
z3d #43751 Nincs nálatok felvétel? Tudtok játszani, belga söröző a környéken :) Gondolom fizetést is kaptok :P
Mi kell még? :) -
Laroa #43750 Na ja :) -
t0xikus #43749 ebédidőben le lehet ugrani ide belga sörözőbe érte:) -
z3d #43748 Még :) -
Laroa #43747 Troll petet nem árulnak sajnos
-
t0xikus #43746 most csak azért, mert hasonlít rád, nem kell megszerezni:D -
Laroa #43745 Azért ekkora pet gyüjtő nem vagyok hálistennek. Bár a tauntaun petet megkaphatnám már :) -
Nephin #43744 Nem ugyanaz a két pet, a questből a piros jön, a vendornál pale van, gondolom valami szürkés lehet.