60334
  • Laroa
    Ha sokat jársz bolygókra, akkor megéri a játékot is ssd-re tenni, és nagyon gyorsan betöltődnek.
  • Laroa
    Nekem egy 64 gigásom van, szóval azt nem particionáltam szét. Ha két partíciót akarsz, akkor szerintem egy 90 vagy 128 gigásat vegyél.
  • Marfy
    Nekem 30 gigás, de a win7en kívül nincs rajta semmi.
    Office meg hasonló programokat nem rakok fel.
    Szerintem nyugodtan rakhatod 40-50 gigára is akár, attól függően, hogy milyen alkalmazásokat szeretnél még feltelepíteni.
  • Dawdle
    Na amúgy is akartam már venni, Megpróbálom kösz. Mekkorát csináljak a 64 bites win7 nek? Már partíciót. Bocs az offért. :-)
  • Laroa
    Kétfelé particionálod, egyik partícióra a win7, másikra a játék.
  • Dawdle
    Arra gondolsz, hogy veszek egy SSD vinyót és arra tolom fel a win 7 et?
  • Dawdle
    Nem tudom én úgy vagyok vele legyen inkább 40 fps, de ne röccenjen meg sehol. :-) De ezekeszerint ha jól értelmezem mindenkinek megugrik.
  • Dawdle
    Most hogy mondod sc2 is ugrált annakidején, de az csak win 7 alatt direkt volt egy xp is a vinyón amikor még birtam az a játékot mert ott normálisan futott..
  • DummyBoy
    Nekem most árnyék lowon, bloom kikapcsolva, nagyon szépen fut a game, néhol megröccen, de alapjában véve szépen fut (60+ FPS)

Ha nem akarsz SSD-re költeni, és van 8GB memed, akkor lehet érdemes lenne még memdisc-el próbálkozni.

De alapjában véve a moci nem szeret sok embert egy helyen megjeleníteni, nagyon sok I/O művelet van ilyenkor, és abban nem erős ez a motor :(
  • Dawdle
    Most perpill Masse. 3 van a gépen gta4 Dirt3 Test drive unli 2. Ezek közül TDU2 ami érdekesen fut, kicsit ugrál de csak egészen piciket szóval nem folyamatos mint mondjuk dirt 3. Fallout 3 nál is láttam ilyet. Többi tökéletesen fut.
  • z3d
    Nem tapasztaltam sem a hutball lagot, sem ezt.
  • Nephin
    Nem, viszont a patch óta nagyon sokszor megáll a töltőképernyőn a csík és újra kell indítani az egészet. Remélem a mai fixszel javul.
  • DoctorStryker
    csak ott van problémád vagy más helyeken is?
  • DoctorStryker
    Szerverekbe az az intel 1156 szériát kerülni kellett mert hibásak voltak.
    Nálad más játékok hogyan futnak ott is tapasztalod a mikrolagokat és a fps ingadozásokat?
    Sc2-ben volt a legjobban észrevehető hiba. hasonló gépen 4vs4 max popos csaták full grafon kb 1-5 fps.
    nálam 40+
    Anno nekem i5-750 -s volt első genes azzal nem volt problémám.
  • Dawdle
    Kösz a válaszokat.

De ezekszerint ha procit cserélek az megoldja ugye?

• DoctorStryker
    Mondjuk nekem is ssd-n van a swtor
    Azt kellene kipróbálni, hogy a windows és az swtor külön vinyon (nem particion) van akkor is előjön-e ez a probléma.
  • z3d
    Én is defragolok külső programmal elég gyakran, az minden játékon javít.
  • t0xikus
    akkor nem vágom mi a gond. szerencsére nem gyakori dolog
  • DoctorStryker
    nálam nincs.
  • DoctorStryker
    a 8xx szériás procikkal voltak gondok más játékban is az fps esés ingadozás, s olyan régi játékokban ami minden csilli villi effectet rápakoltak ,sc2, bf3, stb stb a hardvereid incompatibilitása miatt ilyen micro lagok, nem tudsz ellene tenni sajnos.
  • t0xikus
    nekem 1.2óta mintha huttball néha lagolna... nálatok nincs ilyesmi?
  • stern
    Nekem a töredezettségmentesítés és az alt+tab elkerülése sokat segített... Sajnos sokkal erősebb gépeken sem tökéletes a game. Most mintha kicsit javult volna..
  • Laroa
    SSD amúgy sokat javít, ezt saját példából mondom.
  • z3d
    Sajnos az játék alatt "dübörgő" engine ilyen - a játék egyik lenagyobb hibája is ez. Sokat nem tudsz tenni :/
    Régen voltak itt emberek (azóta már leléptek), akik szerint egy SSD megdobja a dolgokat elég jól (a másik 4 magos proci lett volna), meg régebben olvastam olyat is itt, hogy letörölték az ATI drivert, és a normál WIN7 driverrel gyorsabban futott a game.
    Az árnyékok kikapcsolása is sokat jelent.

Én WZk alatt leveszem a grafikát (nem annyira vészes az fps drop WZben már, mint volt, de kicsit még mindig zavaró), úgy tökéletes.
  • Laroa
    Semmit, ilyen a játék engine
  • Dawdle
    Hali! Érdeklődni szeretnék. Van egy 1156 i7860 procim 3.8 ra húzva 8 giga ramom és egy 6970 es karim. Más gémekkel nem nagyon akad problémám. Ez mégis néhol akad. Pld fleet. Mit kell újitsaj, hogy ez megszűnjön?
  • t0xikus
    nem SL főnök:)
  • z3d
    Arra gondoltam, hogy most is egy épületben vagyok az SL főnökkel (azt hiszem :P) :D Gondolom, ez már az SL bérenc kategóriát tényleg kimeríti :P

• Laroa
    Tox itt ül mellettem a szomszéd asztalnál
  • z3d
    Kényeztet az élet, dönthetek, hogy melyik SL taggal akarok együtt dolgozni ;)
  • Laroa
    Van biza :)
  • t0xikus
    igazából van felvétel:D
  • z3d
    Nincs nálatok felvétel? Tudtok játszani, belga söröző a környéken :) Gondolom fizetést is kaptok :P
    Mi kell még? :)
  • Laroa
    Na ja :)
  • t0xikus
    ebédidőben le lehet ugrani ide belga sörözőbe érte:)
  • z3d
    Még :)
  • Laroa
    Troll petet nem árulnak sajnos

• t0xikus
    most csak azért, mert hasonlít rád, nem kell megszerezni:D
  • Laroa
    Azért ekkora pet gyüjtő nem vagyok hálistennek. Bár a tauntaun petet megkaphatnám már :)
  • Nephin
    Nem ugyanaz a két pet, a questből a piros jön, a vendornál pale van, gondolom valami szürkés lehet.