Jaja, tudom, nem is volt gondom a játékban sehol. (Kivéve, mikor utolsó nap próbaképpen csatlakoztam lvl 10-esként egy 16-os eventhez xD)
Viszont (GW2 topikban írtam ...) engem meglepett, hogy lvl 6-os story küldinél leszintezett 8-ról 6-ra, a mobok meg 8-asok voltak bent o.O .
Aztán meg jött belőlük egy csomó, gyakorlatilag fél perc alatt bedarálták az összes kísérőmet, ami után csak halni tudtam ...
Nem igazán értettem, mert addig semmi gond nem volt, de a 2 utolsó küldi amit csináltam az ilyen volt sajna ... respawnfest ... túl sok és túl erős mobok ... Egyedül vagy 2-esével nem lett volna gond, de 6-osával sok volt ... Több nekifutásra sikerült megcsinálni, de arra nehéz taktikát kiagyalni, hogy beérsz egy területre ahol vár rád 8-10 mob, és elkezdenek egyszerre lőni ... sokat dodge-olni nem tudsz ...
Mindegy, reportoltam, maguk a küldik tetszettek (Vicces mert az a kettő volt addig a legjobb xD) csak szerintem a segítőim túl gyengére sikeredtek ... ha nem haltak volna fél perc alatt, akkor nem hiszem hogy gond lett volna bármivel ...
@eventek: Akkor ezért volt mind ugyanaz :)
@SWTOR: Nekem aránylag kevés időm van játszani, ezért csak 1 friss 50-es karim van ... annyi mindent tudok vele kezdeni, hogy csak ihaj ... Valószínűleg nekem ezért nem veszik el a varázs ... Van egy rakás altom, minddel mást csinálok, PVP, PVE, FP-k, zűrhajózás, stb ... Attól függően logolok be, hogy mihez van hangulatom :) Mindegyik karimmal hagytam ki bolygónként mellékkveszteket, ezért mindegyikkel van olyan bolgyó, ahol csak a "bolgyókveszt" ismerős ... Szóval verikasuálként nekem elég :)