• DummyBoy
    Én is kipróbáltam ...

- Gépigény: Előre szóltak a fejlesztők, hogy jelenleg a game nem nagyon használja a VGA-t, szóval a jelenlegi teljesítményre nem nagyon lehet hagyatkozni :) Mivel most csak a CPU-t használta és így is eldöcögött high-on, így annyira nem félek tőle ...

- Story: Ez a része nem fogott meg annyira ... ráadásul engem szopatott a játék, lvl 6!!!-os és 8-as kvesztnél berakott 8-12 db nálam magasabb szintű mobot egyrakásra, és vagy 10-szer haltam mire befejeztem ... (A másodiknál akkor lettem morcos, mikor nagy nehezen kicsináltam mindenkit, erre rámspawnolt megint 6 mob ...) Ráadásul valahogy nem fogott meg a történet ...

- Combat: na ez tetszett ... a fegyverek variációjától függő skillek, az hogy bossharcnál letettem a rangereink elé egy méregfelhőt és ők ezen átlőve mérgezett nyilakat lőttek, ezek nagyon szimpik voltak ... nem volt sok időm, lvl 10-ig jutottam, szóval pvp-t nem teszteltem, de a combat az tetszett. Viszont a nagy kavalkádban volt olyan hogy álltam full HP-n és egyszercsak "Fight for survive" ... o.O

- kvesztek - dinamkikus eventek: Ezek is jópofák voltak, de én futottam ele 5-ször egymás után ugyanabba a dinamikus eventbe. Ettől függetlenül mindig mentem ha volt valami a környéken, tetszett, hogy foglalkoztak egymással az emberek, olyan volt mint egy jobb punkkoncert, ment a zúzás, de ha valaki elesett, 2-3-an odaugrottak neki segíteni. (Mondjuk erre kiváncsi leszek 2-3 hónappal a megjelenés után, mert most minden terület fullon volt ... de mi lesz akkor?

- AH: Na ez nem tetszett ... nem tudtam armorok között medium armorra szűrni (Lehet hogy csak az én hibám ...) , nem kaptam visszajelzést a vásárlásról (Állítólag van valami, de nem vettem észre ... így volt hogy valamiből 2-t vettem.) eladni meg semmit sem sikerült, hosszú várakozás, aztán semmi (Nem az volt a gond, hogy nem vették meg, hanem hogy nem vettem észre hogy eladódik, vagy mivan ...)

- Itemek: Nekem nagyon gyorsnak tűnt az itemek romlása ... volt olyan event, hogy 2-3 halál után menni kellett javíttatni, mert az összes itemem damaged vagy broken volt ... o.O

- Craft: Na ezek megtanulása nem olyan noob friendly mint SWTOR-ban. Megtaláltam ugyan hol lehet tanulgatni őket, de nem volt időm foglalkozni velük ... SWTOR-ban volt ere kveszt, lehet itt is lesz, majd kiderül.

És még sorolhatnám. Szuper game lesz, de aki jelenleg még tudja élvezni az SWTOR-t, az nem fog a megjelenéskor hanyatt homlok rohanni megvenni szvsz ...