60334
-
Laroa #43743
Petet nem kell venni. Azt megkapod questből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nephin #43742 Aha és egy box random companionkülsővel. -
DoctorStryker #43741 Mennyivel jobb így olvasni a fórumot :)
Nephin én eddig nem bírtam volna, hamarabb elszabadult volna a banhammer :D -
z3d #43740 Max WZ-kbe "utaztam" :)
Ha jól látom, ilyen-olyan fekete zöld kristály meg pet vehető? -
Nephin #43739 Tessék.
Az utazás reseteli a timereket, tehát ha robbanni akarsz, várd meg, míg lefutnak a ciklusok. -
z3d #43738 Rendben, köszi.
Amúgy nekem is esett ilyen DNA sample, de nem voltam a két nap bolygóján, nem is robbantam fel. Kaptam ilyen Tatooine area questet, meg lefertőztem két embert a tracker szerint, de fogalmam sincs amúgy, miért kaptam a cuccot :P
Van vmi link a megvehető dolgokról, vagy kérdezzem meg a barátom? (gugli) -
Nephin #43737 Jonny az illetékes, majd elkapom. -
Bhalage #43736 na en tegnap 80 DNAn voltam, ugyhogy meg meglesz a zoldfekete kristaly.
de hallottam mar akinek 160 is volt :o jo momndjuk napkozben aki ilyenre raer :o
amugy nem ertem a siro embereket, craftolas, lost islands (eleg phat a loot), explo conflict, event, 4 achievm jargany, uj dailyk
nem mondom annyi minden tennivalo van, hogy nincs az embernek ideje altozni.....
ember is van, minden rendben. -
DoctorStryker #43735 Most open pvp területté lehetett volna változtatni tatooint, a fleeten való legurást és befertőzés sztem hanyagolni kellene (sztem glich..) legyen bennetek annyi RPG hajlam, hogy tatooinon csináljátok -
z3d #43734 Lassan a fejléc linkekkel kezdeni kéne valamit, a Pvp Guide már nem aktuális, meg a craft leírások sem. -
Nephin #43733 A HB-n eddig nagyítóval kellett keresni a PvP-flages impeket (bárhol, nekem lvl 1 óta be van kapcsolva és kétszer keültem harcba, még lvl 40 előtt). Tegnap csapatban rohangáltak. :D -
DoctorStryker #43732 Tegnap egy kicsi bepróbálkozott, de legalább megvakarta a hátamat :) -
Laroa #43731 Azért elég sok kicsi is rohangál ott dailyt csinálva. Én sem fogom kinyírni két ütésből szerencsétlen 26os gyereket, aztán verni magam mekkora király vagyok :) -
DoctorStryker #43730 jah ezt tatooinon szereztük a daily questek közben. Elég békésen elmennek egymás mellett a rep-imp játékosok, élni és élni hagyni elve él .) bár amikor a klánunk ellepi az adott területet csak az öngyilkos hajlamú impek akarnak próbálkozni :) -
Nephin #43729 Vagy a GTN-hez, vagy a raidinsták kijáratához, vagy a bankhoz. :) -
Laroa #43728 Be kell állni a daily quest panelhez a fleeten :) -
Nephin #43727 Igen, így gyakorlatilag bármennyit szerezhetsz, kis túlzással. Sajnos nem mindig van idő ott szobrozni a tömegben. :( A raid ideális. :D -
t0xikus #43726 ohh. köszi az infót, lemmings rulez:D -
DoctorStryker #43725 Nekem 1,5h alatt 24 jött össze 4 csináltuk és egymás fertőztük, közel voltunk amikor felrobbant az "ember" -
El Protector #43724 Nightmare imp oldalon a fleet-en megy a tömeges fertőződés, 100-120 kari egy helyen és adják át egymásnak. A fertőzés második fázisában, ha leugrasz a mélybe és meghalsz, ugyanúgy megkapod az 5 dna-t, utána visszaállsz a tömegbe és újra megfertőződsz :) -
t0xikus #43723 elég sokszor sikerült kipukkadnom:) legjobb, amikor wzben már épp kinyírnék vkit, erre szétpukkanok -
t0xikus #43722 én megcsináltam 2x3 dailyt+robbantam is így lett estére 58 olyan szutyok -
Nephin #43721 Hmm, azt hogy csináltad? A napi areákból 10 vagy max 11 jön, ha nem geart kapsz az egyiknél. Mondjuk magáért a robbanásért is kapsz, nem kell hozzá fertőzni, az plusz lenne, robbantál? :D -
Laroa #43719 3 adagból, tehát a napi 16-20 teljesen helytálló -
El Protector #43718 Fertőzésből mennyi jöhet össze egy nap? Halálonként ugye 5 jár, tízpercenként meg lehet azt szerezni a fleet-en. azt nem tudom, hogy mennyiszer fertőződhetek meg egy nap, ha kell egész nap szórakozhatok vele? -
t0xikus #43717 58:P -
Laroa #43716 Nekem két nap alatt 28 sample jött össze, és meg sem csináltam a daily plaguebearer questet egyik nap se. Szóval szerintem olyan 16-20 jöhet össze egy nap. -
#43715 Nekem Doctor Lokin marad a Rakghoul petem megeszi a többi kicsit :D -
Nephin #43714 Nekem meglett tegnap este a kis piros. :)
Dummy, nincs megadva, ha kiszámolod, hogy a napikból 10 sample szerezhető és 70-80 kell a cuccokhoz vagy még több (igaz, a fertőzésért is kapunk), akkor minimum egy hét. Persze ez csak találgatás. -
#43713 Grat :)
Senkinek nincs ötlete, meddig tarthat ez az event? Szeretném végre befejezni Corelia-t, de el kellene mennem Tatooine-ra is az event miatt :) -
Laroa #43712 Na még maintenance előtt sikerült megszerezni a Rakghoul petet :) -
El Protector #43711 Okés, az lesz szerintem akkor, hogy ahogy visszajön az oldal, ránézek, hogy mi a helyzet az acc-cal. -
Nephin #43710 Szerintem mindenképpen várd meg, hogy este mit mutat az accod, ha nincs rajta és az egyenlegedből mégis hiányzik az összeg, akkor jöhet a bank. -
El Protector #43709 Azt nem tudtam megnézni, mert nem megy most az oldal ugye a maintence miatt :) Mondjuk két játékot fizetek, az egyiket levonta az előző héten, és az érdekes módon csak tegnap könyvelték el a bank rendszerében... Na mind1, elmegyek bankba és fizetek akkor be a számlámra még egy párszázezret, hátha abból összejön :D -
#43708 +1 Nephin
Többiek: menjetek inkább eventezni ;) a stressz nem egészséges ;)
Aki meg már nem játszik az tényleg ne itt ossza az észt olyanról amire maximum annyi rálátása van mint bárki másnak aki használja az internetet...
Továbbra is azt vallom akinek nem tetszik a game és még is fizeti a havidíjat az menjen és kezeltesse magát, ha meg már nem játszik akkor ne itt hisztizzen senki nem kíváncsi rá. -
Nephin #43707 Az accodon nézted, megjelentek a napok? -
Nephin #43706 Sajnos elfogyott a türelmem.
Bonc, semmi gond nem lenne, ha úgy lenne, ahogy írtad és elmondanák a véleményüket mondjuk egyszer -kétszer és normálisan, lásd "pár hónapnyi játékot megér az SWTOR" stbstb.
A gond az, hogy nem ez megy.
Elég volt.
A topik célja nem az, hogy itt élje ki a frusztrációját az, aki csalódott a játékban (nem Boncmester) vagy szimplán utálja az egészet vagy csak egy troll. Ez nem cenzúra, nyugodtan leírhatod értelmesen akár hetente egyszer, kit érdekel, de aki naponta itt pörög és osztja az észt, hogy mekkora szar és hülye, aki játszik (nem Boncmester mondja ezt), az inkább nyisson egy TOR-fikatopikot és tegye ott.
A játékoscsökkenés, a bugok, a hiányosságok mind tény, de - mint mindent - értelmes emberek meg tudják beszélni mindenféle trollkodásnak és direkt provokációnak tűnő szöveg nélkül. Ha nem vagy rá képes, ha nem érzed a különbséget vagy nem akarod megtenni, lásd fent, nyiss egy fikatopikot.
Múltkor írtam, hogy zéró tolerancia és ezt ezentúl be is tartom. Kitörlök mindent, amit a legkisebb mértékben is provokációnak és trollkodásnak minősítek. A harmadik törlés után az illető permabant kap, akárki is az. Igen, én döntöm el, mit törlök és ki tartozik ebbe a kategóriába, mert én vagyok a topikgazda, ha nem tetszik, lehet szavazatokat gyűjteni más személyre. Jöhetnek a pm-ek arról, hogy az anyám, meg diktátor, meg cenzúra meg satöbbi, leszarom. Ez egy infótopik és ha nem tartod be a szabályokat, ne gyere ide, vagy ha mégis, repülsz. -
#43705 Sose ez volt a gond. Es ez a baj, hogy egyszeruen keptelenek vagytok ezt felfogni. Lehet negativ kritikad, velemenyed a jatekrol, nekem is van rengeteg minden, ami nem tetszik benne. DE...
...ti ezt minden kibeb*szott nap, minden reggel, elmondjatok, leirjatok, beleuvoltitek a vilagba, szorol szora ugyanazokat a mondatokat, ugyanazokat a sorokat, ugyanazokat a hibakat. Mondjatok es mondjatok mint egy megszallott, mert addig nem nyugszol, amig le nem dozeroljak a BW szekhazat. Ha hetfon szar volt a pvp, akkor kedden is az lesz, sot, kapaszkodj meg, penteken is az lesz. Wooow, na, meglepodtel mi? Elfogadjuk es tisztaban vagyunk a jatek hibaival. Nem mondtuk, hogy minden tokeletes. DE az isten aldjon mar meg benneteket, a jatekban vannak nagyon jo pve reszek, ami miatt erdemes jatszani vele. De nem, a jatek szar, fos, gagyi, ingyen kiraly, penzert bukas, f2p, nincs pvp, nincs urcsata, stb.
Es ez megy minden aldott nap, reggeltol estig, mert keptelenek vagytok felfogni, hogy nem titeket akar senki sem meggyozni, hogy nincs igazatok, es mi is latjuk, hogy van a jateknak hova fejlodnie, de ettol fuggetlenul elvezetes, es jo szorakozast nyujt, erdemes barkinek kiprobalnia. De nem, erre jottok ti, es kezdodik minden elolrol. Minden nap azzal kezdodik szamotokra, hogy valami perverz indittatasbol el kell ujra es ujra mondani, itt a forumon, hogy a jatek fos, szar, gagyi...
...amit persze mi kommentalunk, elmondjuk, hogy a jatek nagy resze kivalo es szorakoztato, de erre megint jottok ti, es a korhinta csak porog, csak porog, csak porog. -
El Protector #43704 Sziasztok. Más is tapasztalt vásárlási problémát? Ma reggel két sms fogadott, hogy nem tudta levonni a számlámról a 4000 forintot, aztán, amikor felmentem az egyenlegemre a bank oldalán, az fogadott, hogy már tegnap levonta a "hosszabbítás" összegét... -
Laroa #43703 Ezzel egy a baj, hogy ezt olvassuk tőled január eleje óta. És azóta sem f2p a játék