Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy screenshot észérv? nice😄

Életében nem játszott még se velem, se ellenem, szimplán elõítélet miatt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

A kutyát nem érdekli a végjáték, ha jó az adott meccs és élvezem a fight-ot.
1v1: ne mondd nekem, hogy te nem mennél senkinek neki 1v1-be, mert szemközt röhöglek.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

ennyi! ,de amint látod még itt is fontosabb a másik baszogatása mint az ész érvekkel való elõrukkolás....

majd talán fél év múlva ha úgy ahogy helyre rakják a játékot lehet elgondolkozom rajta,de jelen pillanatban nem esélyes.....

Pedig meg lehet nyerni úgy is 1-1 meccset ha valaki ésszel játszik, elég csak elkite-olni az embereket az ojjektumtól. Akik arra mennek hogy húúú egy darab crassus, verjük le, követi a fél szerver aztán valaki betekeri az ojjektumot amíg a tömeg vértõl csöpögõ szájjal crassust üldözi. Ki is ilyenkor a nevetõ winner? 😊
én 1311 wzbõl eddig 4000-t nyertem!

majd azt is megértitek egyszer,hogy nem az a fontos,hogy mennyi sebzést vagy healt vagy 1v1 szitut nyertél /egy tankkal illetve healerrel szemben mellesleg/ hanem az hogy az a pici számláló ott a bal sarokban ne 0-án legyen a játék végén.....

rated BG csapatból úgy basszuk ki az 1v1 janikat mint macskát szarni....talán épp ezért vesztettek,mert mindenki a killel meg magával volt elfoglalva és nem a csapattal ami a lényeg!

darth devil
Ez hencegés. Én se, írom le, hogy eddig mennyit pvpztem azokban az mmokban amivel játszottam.

War, war never changes.

Az Selen szokása.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Crassus, komolyan. Én elhiszem, hogy nagyon jól játszol, mivel a volt WoWos cimbim is beszélt arról, hogy jó játékos vagy.

Kérlek, gyere már vissza egy kicsit, és nézzük meg az ingame teljesítményt. Pls. Komolyan. Látni szeretném, hogy egy komolyabb 4es premade BM társulat ellen (van egy kevés imp oldalon) mit tudsz kezdeni, hiszen Te egyedül is megnyered a meccseket. No offense, tényleg.

elkiteoltad elõle a levegõt?😄

Akkor te is tanulj meg szöveget értelmezni. Segítek:
NEM az a lényeg hogy mennyit BG-zett, ez nem hencegés, hanem a tapasztalat. És a tapasztalatot csak lejátszott meccseken lehet szerezni. Kezded érteni? Kérdezz bátran.
<#crazya>

De azt még mindig nem kürtölöd világgá, hogy a drága Zoei 3x kente el a szád 1v1-be. 😛

akkor vkinek elromlott a speederje, mert túlment😄 fix it!!!😄

DummyBoy
Egy biztos: nem a keybindingtõl lesz prõ az ember xD

(Bocs, de ez mindig magas laszti ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bocs de engem érdekel, jóó?😄

neked még nem esett le,hogy azokat is jelzi a map akik épp speederrel jönnek az object felé?

DummyBoy
Nem azt írtam, hogy konkrétan õ ... csak azt hogy beindult ...

De nem is érdekes ... Nekem a forradalmas rész nem volt szimpatikus ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

darth devil
Kit érdekel, h te mennyit wowoztál?

War, war never changes.

Bizonyítja, hogy Crassus MESTER a legkirályabb a zegész szerveren. Az összes ember (és egyéb faj) remegve emlegeti a nevét, már aki ki meri ejteni hangosan, sokan kimondani sem merik, mert félnek, hogy újra elõfizet, és akkor aztán lesz nemulass'!

ja és minimapre figyelek,h tényleg akkor legyen screen, amikor egyedül vagyok ott😊

most nincs kedvem kifejteni /majdnem 10.000 WOW-os aréna meccsel és 10.000+ BG meccsel a hátam mögött/,hogy miért és hogyan tud akár egyetlen ember meccset nyerni a csapatnak....pláne ha az ellenfél olyan buta,hogy nem esik le nekik mi a szitu....

komolyan válogassam össze otthon a legjobb helyzetekben készített screenshotokat?😊 na. ennyire ne már😊

valamint ahogy darth devil is felhívta rá a figyelmedet. az az egyedül az 4😄

este csinálok asszem majd pár screent, ahogy stealthben odamegyek egy épp elfoglalt objectivehez, majd amikor odaér az ellen, kijövök stealthbõl és csinálok screenshotot. meg mellé /dance vagy vmi hasonló. nos?😄

darth devil
Nézd már meg a térképedet pls. Csak egy pillanatra.

War, war never changes.

A jobb felsõ sarok szép zöld 😊
a vigyorgó fiatalembert megkérem számoljon újra

Ó hát persze semmit nem bizonyit

picket
Generalra magyarul írtad a szmájlit! Mást nem látok a képen, de nem tetszik az SLesek arca. gyk: <#idiota>

&#3237;_&#3237;

lol😊 és tényleg. minimap😄

tökjó. ez mit bizonyít? semmit?😊 te ezt átgondoltad?

darth devil
Még mindig 3an vannak ott rajtad kívül. 😄

War, war never changes.

darth devil
Konkrétan a topic házigazdáját kezdte anyázni mituán kitörölte párszor a képét...

War, war never changes.

mivel 2 hónapja nem játszom igy egy klasszikussal búcsuzom mára ahol szemléltetõ jelleggel látható,hogy EGY ember is képes 7 másikat hülyére venni WZ-ben /sajnos csak 4 SL-es látható a képen/

picket

&#3237;_&#3237;

tudom, tudom, törtszerver😊

Kamu. Marketingfogás.
Haldoklik.

Elõször nem szapulásból.
Aztán még ötször...nem szapulásból?

MarkBlade
Crassus nem anyázott.. nem is azért kapott pihit hanem mert próbált nem szapulásból egy wow - tor összehasonlító képet betenni.
Páran az SL-bõl heccelték az tény és erre kiborul.. érdekes stilusban de az anyázás forumon nem volt.
A SL-el egyébként nincs baj. Aki ide irogat tõlük néha az meglehetõsen irónikus és van hogynehéz észrevenni benne de lehet vidulni rajta.
darth devil
Nem véletlen, hanem már megszokás.

War, war never changes.

Értem én, de MIÉRT írta be? oké hogy magyarul de mi az OKA hogy ennyire nagy az ellenszenv?
Jól is teszed, ha már te vagy a vezér. De ettõl még ránézhetnél 1-2 tag tevékenységére mert -mint mondottam vala- nem lehet véletlen az aoe köpködés.
Konkrétan beírta MAGYARUL a warzone chatre, hogy itt a Sárkány Lovagrend, tuti kikapunk, és inkább kilép, majd kilépett. Voidstaron voltunk, és csak a robogózás volt az elején, miután betöltött a pálya, nem is az, hogy már vesztésre álltunk volna, vagy ilyesmi.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Annyi hsz-t kellett olvasnom 10 perc elteltével h kidobott a játék 😄.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Tényleg rasszista? Neki van olyan cigó nevû karija?
Akkor õ tuti jó arc 😊
Én nem álltam pl egyikük pártjára sem.
A guildet védtem meg.

Nem. Én is az vagyok 😄
és az miért volt hogy BoneDragon kilépett amikor meglátott? nem hinném hogy gondolt egyet és "hú itt egy SL-es. nem tudom mi az de kilépek"

Valami oka biztos hogy volt. Ésszerûtlen és valószínûtlen hogy random kiszúrt valakit aki miatt ki lehet lépni.