• Omlás
    OFF
    Mivel bekerültem GW2 bétába volt alkalmam tesztelni a stuffot.

Őszintén megmondom elég jól össze van rakva jó ötletek jó kivitelezés de világmegváltót senki ne várjon. Semmivel nem érzem jobbnak többnek mint az TOR-t pozitívumok/negatívumok itt is ugyanúgy megvannak előnye annyi, hogy nincs havidíj de én döntetlenre hoztam ki magamban a teszt után a végeredményt :).
    Mondjuk ha a gépigénnyel nem kezdenek valamit akkor nagyon nagy problémák lesznek :] aláírásomban szereplő konfigon 6-7 player esetén ha "beindult a buli" olyan fps dropp volt hogy simán "csinálhattam egy kv-t" két képkocka között :D a beállítás tök mindegy volt low vagy max. Persze erre azt mondták mert béta hátöö azért relatíve közel a megjelenése elvileg és ha az említett konfigon nincs élvezhető fps érték azért elég komoly gond szerintem.
    Mondjuk megvásárolni meg fogom ez már szinte biztos még ha nem is megjelenés pillanatában de felkerült a listára.

A TOR marad és a közeljövőben maximum a DIO 3 vesz majd el egy kicsit a TOR-ra szánt játékidőből úgy érzem :].

Bocsi ha kicsit sok lett meg off meg minden csak gondoltam megosztom veletek :]
    ON