Kicsit átfogalmazom, mert ugye az ártatlanság vélelme ...
Szóval egy - két anyázás meg ilyenek az belefér. Velem is előfordult már, hogy írtam valamit havernak, ami nem biztos, hogy tűrte a nyomdafestéket, és véletlen Generalra ment ki ... (Pl: WZ végén ... )
Ekkor egy "Sorry, wrong chat" és kész... de ha valaki folyamatosan anyázik magyarul generalon, annak én sem szólnék. Report és kész. Ha rászólok, akkor csak adom alá a lovat... Reportolnám és bíznék benne, hogy repül. Ennyi.
De természetesen nem egy "B+" miatt ...
Egyszer WZ-n láttam egy srácot, aki fevette HUTTBALL-on a labdát középen, majd beszaladt vele force speedben ... o.O ... Érdekes... rá is kérdeztem a többieknél, hogy látták-e ... De senki ... Gondoltam megvárom a következő alkalmat ... Következő Hutballon a csapattársam volt. Végig mentem mellette, és semmi érdekeset nem láttam ... Szóval lehet én néztem be valamit előtte ... ha megint futott volna egy szépet, simán reportolom ...
Mondhatnám, hogy zéró tolerancia, de annak csak akkor van értelme, ha 100%-ig bizonyítható, hogy csalt - nem véletlenül anyázott - stb az illető ...