• PiszkosFred
    Tenyleg nem akarom kotni az ebet a karohoz, de... Az aktiv elofizeto =/ aktiv, naponta csucsidoben jatszo jatekossal. A jatek startja utan igen, akkor mindenki jatszik, mert uj a dolog, erdekel, szintezel, stb. Aztan beall az erdeklodes egy szintre, es ekkor mar lenyegesen kevesebbet leszel online, de attol meg elofizeto maradsz.

Pl 7-8 eve fizetem a wowot, nonstop, 2005 februarja ota. Volt olyan honap, hogy be sem loggoltam, mert vagy nem volt idom ra, vagy mas kototte le a jatekra fordithato idomet. Ha be is loggoltam, csak bekoszontem a guildnek, vagy gyorsan letudtam az aktualis eventet. De raidelni, instazni vagy pvpzni nem volt kedvem, stb. Jott kieg, volt, hogy csak azzal jatszottam, szinteztem az altokat, probalgattam a raideket, stb. Aztan megint alabbhagyott. Az egesz egy hullamvasut. De attol meg elofizeto vagyok, max nem lesz miatta sorbanallas a serveren :)

Ketsegtelen, a BW nem ulhet nyugodtan a seggen, van mit fejleszteni a jatekon, lesznek is sokan, akik elpartoltak tole, de inkabb gondoljak at a dolgokat, mint sem kezdjenek kapkodni 4-5 honap utan.