Darth Raven#44175
Ez az első MMO amivel eddig játszottam, új vagyok az egészben. Ezért még az elején nem értettem a csapatjáték jelentőségét. Így hát egyedül vágtam neki az egésznek, csak később jöttem rá, hogy ebben sok ezer órányi játékidő van, a főszál pedig egyedül nem ad elég tapasztalati pontot ahhoz, hogy egyedül végigvihessem. Ezért muszáj volt minden egyes mellékküldetést megcsinálnom és így is megizzasztott némely esetben. Aztán beláttam, hogy így elég gyorsan el fogom unni a játékot, úgyhogy hozzáláttam egy normálisabb csoport kereséséhez, akik nagyjából ott tartanak ahol én. De mivel csak 3-5 ember volt rajtam kívül az adott helyszínen nem találtam senkit aki segítene. Gyakorlatilag senki sem volt az én szintemen, és ahogy írtad a magasabb szintűeket nem érdeklik túlzottan az alacsonyabb szintűek. A kereséssel párhuzamosan untam el a játékot, Hoth főküldetésszálának végén. Tudom, hogy túl nagy ahhoz, hogy bárkit is találjak, akárhány szerver is van összevonva, de az utána következő helyszínen már lehet nagyobb szerencsém lenne. Ezért tartom jó ötletnek a szerverösszevonást. Ha a következő bolygón 5 helyett 10-en vagy 20-an lesznek az esélyek is megsokszorozódnak. Úgy már érdemesnek tartanám folytatni a játékot. Ahogy feljebb írtam új vagyok ebben és nem biztos, hogy pusztán ezért megérné meglépniük. De én az egyetlen esélyt a játék végigviteléhez ebben látom, mert nem hinném, hogy az előfizetésem lejárta előtt kedvem lenne egyedül végigtolni az egészet.