• DummyBoy
    Ezzel csak egy gond van, amit a kolléga kissé kevésbé cizellált módon ugyan, de megfogalmazott előttem.

Nem mindenkinek van ideje arra, hogy hobbiszinten ugráljon a szerverek között. (Mert mi lesz ha egyszercsak mindenki megunja a Tombot is és onnan is elhúz?)

Amikor elindult a nagybüdös elvándorlás, akkor direkt rákérdeztem TS-en ... Sokan mennének szivesen nagyobb szerverre, de igazság szerint minek?

Azért mert 30-an vannak Fleeten? Tegnap FP-ztem, tegnapelőtt Raid, minden nap PVP-zgetek (50 alatt ez sosem gond ...), be kéne fejezni a classkvesztet, stb ... A TS-n folyamatosan mennek az agyalások, hogy épp hová menjenek a bandák, ki hova keres mit, stb ... Mennek a Dailyk ... stb. Addig vagyok a fleeten, amíg felveszem a kveszteket, vagy AH-zok és kész ...

Szóval még Rep oldalon is van élet Ahton. Igaz ... khmm ... "családias" a hangulat, de annyira nem vészes ... Annyira nem szar, hogy 6 karaktert sutba dobjak miatta ...

Annyit nem ér. Ha 1 hét alatt fel tudnék húzni egy karit 50-re és nem érdekelne a társaság, akikkel játszom, valszeg én is lépnék máshová. Ha menne az egész guild, lehet én is mennék máshová. De így marad a jó öreg Ahto.