Bonc, semmi gond nem lenne, ha úgy lenne, ahogy írtad és elmondanák a véleményüket mondjuk egyszer -kétszer és normálisan, lásd "pár hónapnyi játékot megér az SWTOR" stbstb.
A gond az, hogy nem ez megy.
Elég volt.
A topik célja nem az, hogy itt élje ki a frusztrációját az, aki csalódott a játékban (nem Boncmester) vagy szimplán utálja az egészet vagy csak egy troll. Ez nem cenzúra, nyugodtan leírhatod értelmesen akár hetente egyszer, kit érdekel, de aki naponta itt pörög és osztja az észt, hogy mekkora szar és hülye, aki játszik (nem Boncmester mondja ezt), az inkább nyisson egy TOR-fikatopikot és tegye ott.
A játékoscsökkenés, a bugok, a hiányosságok mind tény, de - mint mindent - értelmes emberek meg tudják beszélni mindenféle trollkodásnak és direkt provokációnak tűnő szöveg nélkül. Ha nem vagy rá képes, ha nem érzed a különbséget vagy nem akarod megtenni, lásd fent, nyiss egy fikatopikot.
Múltkor írtam, hogy zéró tolerancia és ezt ezentúl be is tartom. Kitörlök mindent, amit a legkisebb mértékben is provokációnak és trollkodásnak minősítek. A harmadik törlés után az illető permabant kap, akárki is az. Igen, én döntöm el, mit törlök és ki tartozik ebbe a kategóriába, mert én vagyok a topikgazda, ha nem tetszik, lehet szavazatokat gyűjteni más személyre. Jöhetnek a pm-ek arról, hogy az anyám, meg diktátor, meg cenzúra meg satöbbi, leszarom. Ez egy infótopik és ha nem tartod be a szabályokat, ne gyere ide, vagy ha mégis, repülsz.