60334
  • Boncmester
    Bla-bla-bla, magyarázkodj csak, aztán gyere vissza jövő héten, ha tovább tanultátok az ABC-t :D
  • Bandras DaSilva #43176
    Igen, mert próbáltam új karikat kezdeni, de valahogy nem kattantam rá a dologra. elsőre jó volt, élveztem, most egy ideig nem szeretném még egyszer.

Van még sok dolog amit nem csináltam az 50es karimmal, szóval azokat szedegetem össze, raidelgetek meg fpket csinálnék, csak fpkre nem nagyon van ember....mindenki inkább csak raidre megy.

Pvpt élvezem, tehát pvpzek is sokat....ennek nagy részét wzben meg néha Ilumon ha sikerül úgy ellent találni, hogy nagyjából hasonló a létszám.

Ha lesz transfer az jó lesz mert azt lehet megpróbálom. nyilván kell majd több info arról, hogy pontosan milyen lehetőségek lesznek.
  • z3d
    Ez a jelenet mindig megérinti a lelkem.
    Egyrészt nagyon sajnálom szegény jediket, akik az életüket tették fel a szeretett Köztársaságért, és nagyon dicstelen halált halnak.
    Másrészt csodálom az Emperort, aki mindezt kitalálta és végigvitte, ráadásul mindezt a Jedik orra előtt.
    Mondjuk nekem az a személyes véleményem, hogy ha a Jedik nem hibáznak annyit az Ep1-3 alatt, nem történik meg mindez. A saját koporsójukat szögelték folyamatosan az elcseszett döntéseikkel.
  • z3d
    Milyen karakter? Hmm...
    Film alapján számomra az a karakter, aki nagyon nagyon jó harci kiképzést kapott, vmint az jött át, hogy teljesen az Emperor irányítja, nem kérdez, nem okoskodik, hanem csinálja azt, amihez leginkább ért: gyilkol. Különleges fénykardot használ, amihez nyilván nagyobb tudás szükséges, mint egy normál fénykardhoz. Könnyedén elbánik két jedivel, akik közül az egyik egy igen jó nevű mester. Mindezt úgy, hogy nem használ semmi OP villám skillt, meg ilyeneket.
    Csak azért hal meg, mert a sötét oldal elvakítja, és a nagy arca lesz a veszte (ugyanúgy, mint Anakin az EP3ban, sztem ott ő jobb harcos volt, mint Obi-van, a sötét oldal lett a veszte neki is).

Egyébként olvastam egy Darth Maul-ról szóló könyvet is (ep1 előtti időszak), bár már akkor "fanboi" voltam :) Ott is ezeket erősítették meg a háttérinfókkal: brutál kiképzés, vakhűség, és flawless mission record :) Az EP1 végén persze mindez egy kettévágott testté silányult. Kár :)
  • picket
    Pl duplán írja ha eladsz valamit, és duplán van a hangeffekt is hozzá, és ezt csak 1.2-vel kezdte. De legalább 3x töröltem karaktert tegnap, és azzal nem volt gond (elrontottam a twi'lek trooperemet).
  • Laroa
    Hát nemtom, én délelőtt is írtam, hogy a /stuck az egyálalán nem működött nálam. Próbáltam használni, azt írta, hogy 2 perc cd-n van. Megvártam míg letelt, próbáltam megint, bocs 2perc cd-n van.
  • picket
    Üresség? Ez a szar tegnap megint akadt fleeten :S
    Ja, hogy szintezni is lehetne, mert az a játék legjobb része, de helyette mindenki az 50-es karakterével fleeten lézeng (esetleg wz sorban)...
  • Kazagor
    1.2.0a Patch Notes
    4/13/2012
    General

Addressed an issue that could prevent characters from being deleted.
    Made improvements to the CS ticketing system.

Csak ennyi hibát találtak az 1.2 élesítése kapcsán? Na neeee...
  • Laroa
    Sosem írták, hogy merge-ben gondolkodnak. Viszont írták, hogy transferen dolgoznak, meg egyéb módszereken (jelentsen ez bármit is) agyalnak, hogy ne kelljen szervereket összevonni.
  • Bandras DaSilva #43168
    Nem nagyon trollkodok itt, csak megjegyeztem, hogy nem úgy tűnik, hogy nagyon össze akarnák vonni a szervereket.

Idéztem is egy riportból ami áprilisi pax easten készült. Az azért nem volt olyan nagyon rég. Akkor az volt az álláspont, hogy nem fognak szervereket összevonni.

Teljes cikkhez link:

Pax riport

Játékkal játszom még mindig, nekem a fő bajom a népességgel van, rerollhoz meg nincs kedvem....van már egy szép, ügyes, felszerelt commandom.

• z3d
    Tényleg, ott a pont :)
  • Bhalage
    csak a gonosznak lehetsz mestere!
  • havast
    Mert ez: Tanítványodként hagytalak ott, s most Én vagyok a mester!
    Te csak a gonosznak lehetsz a mestere Darth!

...hangzik :)
  • Bhalage
    dehat milyen karaktere? meselnel rola, mert a filmben semmi nem derult ki rola, hogy a feladatait nem tudta lvegezni es az elso csataban kifikkan
  • havast
    Ha idézel, akkor pontosan:)

(Kb. 100x láttam az összes részt, fejből lenyomom a szövegét akármelyiknek:) )
  • picket
    Nem győzhetsz Darth!!!!!!!!!!1!egy
  • z3d
    Egyébként az Ep5-6 párbajai már rendben voltak tényleg.
    Meg nekem az ep4 is tetszik, a maga kis koreográfiájával :) Meg persze a klasszikus szöveg.
    "Tanítványként hagytalak el, s most én vagyok a mester" - Zseniális :)
  • z3d
    Volt itt is egy két direkt fej felé ütés meg ilyenek :)

Hiteles "párbaj". Mel Gibson - Rettenthetetlen csatajelenetek :) Igaz, az másképp látványos :)

Hát, akkor én 12 éves színvonalon vagyok (a franc :P), mert nekem nagyon bejön Darth Maul karaktere :) Kiderült a zigazság pechemre :P
  • Laroa
    Rossz emberre válaszoltam ennyi történt, egész nap itt trollkodtál, szóval ha már B betűvel kezdődött a név arra válaszoltam, nem figyeltem, hogy idesunnyogott egy másik B betűs troll
  • Boncmester
    Értem én, hogy korán kezdted a szülinapi alapozást, csak legalább ne próbálj okos lenni ilyenkor :D
  • picket
    Ne haragudj, de flémelés kellős közepén vagyunk, hogy képzeled, hogy ilyenkor értelmeset kérdezel?!

Amúgy ezt találtam részletesebb leírás gyanánt, nem válaszol meg mindent, de szerintem mozgathatod a karaktereket, mert nincs "apply" gomb, mint a skill tree-nél.
  • z3d
    Ez trollkodás, semmi több.
    Ezt olvasd, és majd rájössz, mit is akarok mondani.
    "Igaz, ami igaz, nálunk régen a karakteralkotás azzal kezdődött, hogy "írd meg a karaktered előtörténetét ..." "

Vagy nem jössz rá, már mondtam, nem akarok meggyőzni sem hatereket, sem GW2 fanboiokat. Te saját bevallásod ellenére az első kategória vagy. No offense. :)
  • Boncmester
    Hát igen, az EP4-ben tényleg vicces volt Obi-Van halála, de ha akkor még baromira nem voltak olyan trükkök, mint most, ott még ha megnézed, rárajzolták a fénykardot minden képkockára. Meg aztán egy 70 éves színészt megnéztem volna ott ugrálni :D De az tényleg más volt.
    A Birodalom visszavágban is sokkal jobb volt már a fénykardpárbaj, a Jedi visszatérben meg pláne.

Ellenben azért meg lehet oldani a karpárbajt manapság is rendesen, hitelesen, persze lehet, hogy nem lesz olyan látványos. Pl a Trónok harcában Ned és Jaime harca szerintem sokkal hihetőbb, és szerintem nem dublőrök vették fel.
    Amúgy mindegy is, a lényeg, hogy látványos volt az EP1-ben a kardpárbaj, de szerintem max 12 éveseknek volt komolyan vehető karakter Darth Maul, persze nem nagyon tűnt fel a filmben, amiben ott volt Jar-Jar, mint alsó korlát...

• Laroa
    A picsába, tényleg
  • PiszkosFred
    Ezert is mondom, hogy meg lehet magyarazni, realis is a dolog valahol a kombinacio. DE, szemely szerint nekem, aki gyerekkent tatott szajjal nezve a 70es evek vegen a SW ep4-et a moziban, nekem furcsa az a sok extra SW content, ami kijott az elmult 10-15 evben. Gyerekkent tiszta volt, ki kivel van, ki kit akar megolni, es kinek mi a celja. A kemeny es morgo, de joszivu csempesz, a csupajo jedi, a nagyongonosz darthvader, a meggonoszabb uralkodo, a sok kis mitugralsz birodalmi fekete-feher ruhas katona, az X szarnyu vadaszgepek, az "Ezereves Solyom" nevu csotrogany, a balnafeju admiralis, a szexi hercegno Jabba udvaraba (uristen, hat igen, akkoriban Leila dogosnek szamitott), stb.
  • z3d
    EP4ben Vader második jelenetében már egy rebell katonát fojtogatott a levegőben :) Volt egy csomó párbeszéd jelenete is, meg a saját embereit sem kímélte. Szóval több szerepe volt már akkor is, és totálisan átjött, hogy most ő a hűdegonoszéserős antihero :)

Láttam ezt a videót :) Meg azt is, ahogy forgatták. Azt látni kell, hogy a másik két résztvevő "csak" színész volt, nem alkalmaztak dublőröket direkt, hogy hiteles legyen a párbaj. Gondolom a képzetlenségük miatt kellettek ezek a "rések", hogy még véletlen se találják el egymást.
    Ehhez képest azért ha megnézed Obi-van pusztulását az EP4ben - hát inkább az a vicces, mint ez :).
  • Alienator
    Elismrem, sok igazságot mondtál. Akkor szeretettel várjuk a rancor jedit meg a tauntaun troopert :)

És egy jawa inkvizitor se jönne rosszul :P
  • Boncmester
    Az a #43120-as hozzászólás volt, és azt nem én írtam, te funkcionális analfabéta :D
    Az a legszebb ebben, hogy miután beírtam már 1x, hogy ilyet nem mondtam, utána még csak kötöd az ebet a karóhoz. Tudom én, B betűvel kezdődik az ő neve is, de azért mégiscsak eljuthattál volna mondjuk a C-ig az olvasás órán :D
  • Laroa
    Dehát a jedi nem öl jedit meg trooper se, mert ők a jófiúk.
  • DummyBoy
    Azt hogy nincs fantáziád. Azt hogy flémelsz és trollkodsz. Azt hogy nem tudom elképzelni hogy mit lehet heteket összesírni a "SW univerzum" megszégyenítéséről, és tönkretételéről, mikor a "SW univerzum" alatt összesen 3 db mozifilmet értesz ... csőlátás ...

A BW szépen és okosan megmagyarázta ezeket a dolgokat, ráadásul tejlesen "logikusan" is, ha beszélhetük logikáról egy sci-fi eseténben.

Volt anno egy film, a "Harc az Endor Bolygón", az Evokokról szólt ... semmi köze nem volt a SW-hez ... de bizony az SW univerzumban játszódott ... És ez ellen a haterek sem tudnak mit tenni.

Én nagyon szeretem a SW-t, de nem vagyok elvakult fanboj. Nekem egy "univerzumba" elég sok minden belefér. Egy Univerzumban rengeteg olyan dolog megörténhet - főleg egy kitaláltban - amiről még csak álmodni sem mer az ember.

Valószínűleg az én hihetetlenül elszabadult fantáziám képes arra egyedül a világon, hogy összerakjon egy olyan történetet ami elmagyarázza, hogyan történhet meg az, hogy egy Korribanról szökött, kibukott Sith tanoncból BH lesz ... akinek semmi más nem marad az iskolaévekről, meg a szülői tnításból, csak a villám ....

Igaz, ami igaz, nálunk régen a karakteralkotás azzal kezdődött, hogy "írd meg a karaktered előtörténetét ..."
  • Bandras DaSilva #43147
    Ezt mondták server mergere:

Is there any discussion of merging servers or adding incentives to move players to low pop servers?

JO: No, we’re not going to. Merging servers is not something we are looking at. We have a very healthy game right now, so that is not something we are looking at in the near future. We're always going to look at ways to make sure a server is healthy. There are a whole bunch of different ways you can do that. We're discussing them. We want to make sure players feel like there are enough players on their server to play with.

annyira azért nem vagyok hazudós.
  • Boncmester
    Én ilyet hol írtam? Linkeld már be pls :)
  • stern
    A legacyban számít, hogy ki-kinek-kicsodája? Vagy az csak saját szórakoztatásunkra csinálhatjuk? Valamint később átállítható?
  • Laroa
    Arról írtál, hogy bw szerint minden rendben a szerverekkel, miközben ők nyilatkozták hogy tudják, hogy nem. EZÉRT dolgoznak a transfer opción. Ok-okozati összefüggések látom már meghaladják az agyi kapacitásod
    Persze csak nyugodtan, engem mindig elszórakoztat, ha itt vagy a fészbúkon hülyét csinálsz magadból
  • Boncmester
    Na azért ilyet ne mondjunk már, kérem szépen!
    Az Új remény is baromi jó, de ott még csak kezdték a srácok, a Jedi visszatér meg egyszerűen zseniális szvsz... Igazából az a 3 film együtt úgy jó, ahogy van.
  • z3d
    Addig kellett volna csak olvasnom, hogy Anakin nem volt igazi Jedi :)
    De, Jedi volt, peróbál jó fiú lenni, meg hero, de alapvetően dark jedi volt. Amikor beagrozta Windut, akkor még a jedi rend tagja volt, tehát jedi volt. RP szempontból meg dark jedi. Akkor lett igazi sötét oldal karakter, amikor lemészárolta a növendékeket (Windu után még nyekergett ugye), ez is volt az Emperor célja sztem.
    Szóval de, jedi megölhet jedit, trooper is troopert, ha pl hibás parancsot kap, vagy ha egyszerűen csak köcsög (trooper sztoriszál eleje? vagy az akkori társaid sem gonoszak?).

Elismétlem: a világ nem fekete fehér. A klasszikus SW sem volt az. Ep6 Luke force choke? Vader ellen rage? Vagy Ep1 Obi-van Darth Maul ellen rage? A szemetek, hiszen jedik voltak, hogy tehettek ilyet? :)
    Értem, hogy hatalmas SW fan vagy, de próbáld szerepjátékos szemmel is nézni a dolgokat.

Vagy ha nem akarod, akkor elégedj meg azzal, hogy kisírták az emberek, hogy ne csak huttball legyen.
  • darth devil
    Amúgy meg, egyedül a birodalom visszavág jó, a többi erősen felejtős kategória. A bw álltal kreált, kotor időszak, vagy épp a könyvek mérföldeket vernek rájuk.
  • Boncmester
    Az én seggemben nem forgat senki semmit, de köszi.
    Az, hogy Tox meg Combi 10 percenként beírják valakire, ma éppen rám, hogy "te hülye vagy", attól az még nem lesz igaz, csak most ezt dobta nekik a gép :)
  • darth devil
    Mivel pár ezer évvel a film előtt játszódik, simán benen van, hogy erő érzékeny emberek bhnak/smuglernak stb stb állnak, és vannak bizonyos erő képességeik. Sőt a filmek korabeli történetekben is vannak ilyenek, más kérdés, h a film nem tér ki ezekre.
  • Boncmester
    Én nem írtam semmit semmiféle transferről, zsenikém, olvasni megtanulhatnál lassan 30 éves korodra :)