-
Tenyleg nem veszitek eszre? Na ne, most csak mokazol...
Nem titeket akarunk meggyozni amikor ellentmondunk a negativokat ismetelgeto kritikus kommenteknek. Nalatok ez mar egy kialakult velemeny a jatekrol, utaljatok, duhosek vagytok a ToRra, a BWre az EAra, mert olyan amilyen. Azert mondunk ellent nektek, hogy az egyszeri jatekos, aki most ismerkedik a jatekkal, nem azt lassa mindenhol, hogy par tucat ember jarja a forumokat, a hirportalokat, es fos-szar-gagyizik. Mert lehet, hogy a szerencsetlen egyszeri uj jatekos elvezne a jatekot, ahogy mi tesszuk, de latva a negativ frocsogest (tisztelet a kivetelnek), inkabb nem probalkozik be a jatekkal. Magasrol teszek ra, es szerintem a tobbiek is, hogy ti jatszotok e vagy sem, nem vagyok hajlando energiat olni abba, hogy meggyozzelek az igazamrol, mert ez meg Tom Cruisenek se menne a MI5-ben. En azok miatt vitatkozok veletek, egyre kevesebb energiaval, akik forumokba beleolvasgatva probalnak tajekozodni, es szeretnem, ha latnak, a jatek negativ oldala mellett van egy kivalo, szorakoztato pve resz is.
Ennyi. Az a baj, hogy ha valaki elkezd szajkozni valamit igaztalanul - probald ki - az hiaba nem valos, vagy nem a teljes igazsag, az emberben megmarad, ketseget ebreszt, es ennyi a mai vilagban pont eleg, hogy a vasarlas elott allo, a dolgaban nem biztos jatekos eltantoritsa a jatektol. Tiszta politika, egy az egyben, nem a vakon hivo narancsot vagy vorost kell meggyozni sosem, oket nem tudod. Azokat, kik nem tudjak egyelore, kire fognak szavazni.
Ergo minden aldott nap, amikor ugyanazt ismetlitek es ugyanugy szidjatok a jatekot, a BW-t, az EA-t, igen is, a jatek ellen teszitek. Mi pedig a jatek mellett kardoskodunk, es ezzel vissza is tertunk az alapveto problemara, amit par kommenttel elobb irtam.
(De most a nezzetek NF Roastot, jo lett, bar kivancsi vagyok mi kerul majd adasba)