60334
-
#43096 Maga Lucas nyirta ki az SW-t, a penzehsegevel. Ami persze szive joga, hiszen o talalta ki/lopta ossze az egesz univerzumot. Azzal, hogy minden evben ujra es ujra kiadja a sztorit, csak mindig atir benne valamit, csak hogy ujabb penzt kaszalhasson. Vagy, hogy a tetrisztol kezdve a monopolyn at egeszen a tamagotchiig mindenbbol legyen SW verzio, a sok egyeb kitalalt, es az alap sztorival ossze nem egyeztetheto konyvek es jatekok torteneteirol nem is beszelve. Ez az SW mara egy csak egy gyujto fogalom, az egyetlen dolog ami kovetelmeny, legyen benne fenykard, a tobbi le van sz*rva, csak fizessen erte.
Az igazi SW fanok mar az ep1 kornyeken felkotottek magukat, a tobbieknek meg tokmindegy, csak legyen benne fenykard :) -
Boncmester #43095 Belefért volna a fejlesztési időbe voice actinggal együtt, ha mondjuk 1 értelmes MMO-ssal is beszéltek volna a fejlesztésnek akár a vége fele.
Engine-t meg totál nem értem, az MMO-nak nem az a lényege, hogy max 10 embert látsz a képernyőn (az a multiplayer simán), hanem hogy több száz ember játszik akár együtt. Ehhez nem kell zseninek lenni, amikor MMO-t kezdek el csinálni, alap, hogy arra készülök, hogy egy rakás ember lesz egyszerre egy helyen. Persze ez már késő bánat, eb gondolat, nekem viszont az nem tetszik, amit megjelenés óta csináltak. A nekem tetsző irányba nagyon keveset léptek ebben a dologban. Másnak ez tetszik, az ő dolguk... -
t0xikus #43094 ahogy a war is f2p lesz?:D -
t0xikus #43093 " dehát ebből nem lesz előfizetői tábor" hoppá már piackutató is vagy:D -
Boncmester #43092 Azért, mert az az újdonsága, hogy story alapú a játék, tehát nem grindelős a szintezés, még egyáltalán nem zárja ki, hogy legyen benne valami normál pvp content, ami manapság alap egy MMO-nál, aminél meg szar, mint pl STO, az F2P is lesz viszonylag gyorsan... -
z3d #43091 Ez nem a klasszikus SW időszakban játszódik, plusz ha megnézed a class questeket, akkor rájössz, a rep oldal sem mindig jófiúk gyülekezete, simán széthentelhetik egymást.
Csak tudnám, mi a pék haragjának próbálok bármit is magyarázni olyan embereknek, akik vagy haterek, vagy GW2 fanboiok.
Nem én vagyok a fanboi bakker. -
Laroa #43090 Az előbb pont az volt a bajod, hogy csak wz van benne. MOstmár az is jó lenne ha 5 wz lenne? Ejj -
#43089 A villámszórás stb pveben működik és annyira szar, hogy egyszer jó megnézni. -
Laroa #43088 Nagyon ügyesen leírtad mit láttál a legacy videóban. Mostmár viszont hess troll -
#43087 Ezt sajnos meg kellett lépniük, h ne csak hutball menjen. -
Boncmester #43086 Akkor legalább raktak volna bele 5 warzone-t, vagy valami. Komolyan, ott volt a WAR, ott van nekik a Mythic, tehát igazából minden adott, hogy legalább a warzone-okat megcsinálják normálisan. Kb 10-12 féle warzone típust lenyúlhatnának a war-ból, amik ott működtek, és eléggé sokat finomítottak rajtuk, szóval totál élvezhető is a működésük. Minden típushoz csinálnának mondjuk 2 Star Warsos pályát, máris tök jó lenne ez a része a játéknak... Na és miközben ezt csinálják, be kéne jelenteniük, hogy mostantól ezerrel azon dolgoznak, hogy open world pvp-t csináljanak.
Helyette fogják magukat, elbasznak pár hónapot arra, hogy fénykardot adjanak a Bounty Hunter kezébe, meg lángszórót a csempésznek, mert mittoménki az apja... Csak én érzem, hogy ez ilyen ovis tamagochi szerű dolog, és bassza a csőröm, minek töltik ilyennel az időt?
Meg tök szuper dolog, hogy 4 havonta belebasznak a játékba valami új pvet, amit végigjátszik 2 hét alatt bárki, akit a pve érdekel, dehát ebből nem lesz előfizetői tábor azért, szóval felesleges rá elbaszni az időt, amíg értelmesebb dolgokat is csinálhatnának. -
Alienator #43085 Na kipróbáltam az 1.2-t...
Sith (mint faj nem mint kaszt) trooper???
Villámokat szóró bounty hunter???
Sam faction WZ ahol rep trooperként jedi consular is lehet ellenség meg egy másik rep trooper???
Ezt csak annak veszi be a gyomra aki nem SW fan. Egy átlagos(nál gyengébb) mmo szerűség lett, ahol a lore és a világ rendszere teljesen mellékes, tele ésszerűtlen ostobaságokkal. A BW megölte az SWTOR-t az SW világ meggyalázásával. Ez egy mmo féle valami amire ráhúztak egy SW skint hogy eladhatóbb legyen. Ezt hozta az 1.2 -
Nephin #43084 Észrevetted, hogy classtól és fajtól függően más a sideq-ek szövege is? RPG-féle, van, aki szereti... ;) -
#43083 Nem kellett volna ennyi pénzt/időt elszúrni a voice actra. Aki az első alt után még végig hallgatja a side questeket az simán mazo. :D
Részemről az ingyen hónap miatt kap még egy eséyt. Napi wz-zni jó lesz, egyéb pvpre meg megyek Eve onlineba. -
Nephin #43082 Mert egy csaknem minden igényt kielégítő, szinkronizált, 8 kidolgozott játéknak megfelelő PvE-kontent mellett egy fullos PvP-cukrosdobozt belerakni nem 5 év lett volna, hanem minimum 8 és még mindig nem játszanánk és az EA nem látna belőle pénzt és menne a hiszti és jönnének a konkurensek stbstb... -
z3d #43081 Nem így tervezték, nem ilyen engine-t licenszeltek. Meglepődtek, hogy a zemberek CS-ni...ööö...bocsánat...szóval pvpni akarnak :)
Igen, a fentiek amatőr húzások voltak.
Igen, dolgoznak rajta, mivel nem akarnak kidobni pár 10millányi előfizetést az ablakon.
Vagy megszívják.
-
Nephin #43080 Ilumot elszúrták, igen, bár ebben azért a sok "beszéljük meg, most ki öl meg kit és mindenkinek meglesz a q" figura is benne van, mindegy. Az open world pvp nagyon hiányzik, lesz is, addig elvagyunk a többi dologgal. :) -
#43079 Nem értem, h a story alapú mmo miért zárja a ki a pvp hetnelést. -
Nephin #43078 lásd #43070: Te pvp hentelést vártál egy story alapú mmo-tól.
Wz, raid, flashpointok, szöszölés (codex, datacron stb.), craft, legacy, altozás 7 másik sztorival, most már achievementek is... ez mind van. Az, hogy te nem látod vagy nem kedveled ezeket, nem a játék hibája. :) Szóval NEKED vacak, mi jól elvagyunk, hidd el. :P -
#43077 "valami értelmeset csináljanak pl az open world pvp-vel" - Ezerszer átrágtuk, hogy engine hiba miatt lehetetlen a mass pvp. Ez hiba, hatalmas hiba, de most komolyan elvárod tőlük, hogy az engine javítása helyett hegesszenek be valami 1 fps-el vánszorgó open world pvp-t? Nem sikerült megoldaniuk, beraknak helyette olyat, ami működik (wz). Ez a baj ezzel az értelmetlen hate meg rage áradattal. Bennem ilyen beszólások miatt az a kép alakul ki, hogy te tök idióta vagy. Pedig biztos nem, csak valahogy nem sikerül bizonyítanod az ellenkezőjét, mert mindenáron bizonyítani akarod az igazadat. -
#43076 Na megvolt az első warzone. Healerként, olyan fullBM-ben, ami agyon volt modolva (tehát exp elveszett és a remove-olt modokon sincs). Meg kell mondjam a sok sírás után rosszabbra számítottam, de viszonylag jól ment a heal (összesen 1 halál, pedig volt hogy 2 dps is fókuszolt). Ha optimalizálom a geart, akkor talán még jobb is lesz. További teszt incoming. -
Boncmester #43075 Nem akarok csúnyán fogalmazni, ezért akkor mondjuk, hogy igen :) -
Laroa #43074 Tehát csúsztattál -
t0xikus #43073 ehh. ez biztos csak azért, mert még nem találkoztak crassussal:D
-
Boncmester #43072 A többieket nem ismerem, (Totyit kihagytam, elnézést, aszittem még rep oldalon van) szóval nekem az általam ismert emberek fele, az az emberek fele, mert egyrészt reprezentatív mintának gondolom, másrészt meg ilyen fél napja belépett emberkékkel nem nagyon foglalkozom, mivel egy szót sem beszéltem velük soha, csak azokkal, akiket régóta ismerek és jóban vagyok velük. -
#43071 Ingyen hónap miatt adok még egy utolsó esélyt ennek a játéknak.
Igen szar az endgame, mert csak wz van, engem nem érdekel, hogy ugyanazt a bosst öljem le minden héten/minden nap. Csak ilumot kellett volna rendesen megcsinálniuk, hogy legyen nagyobb pvp. -
Laroa #43070 Te pvp hentelést vártál egy story alapú mmo-tól. Itt egyedül te vezetted félre saját magad. Amire te vársz azt a gw2 hozza majd talán. -
Boncmester #43069 Igaz, sorry. Azt meg, hogy a szintezéses része nagyon jó, máig nem tagadom, szóval nem fos az egész játék, csak nem azt kapja az ember (legalábbis én) pár hónap után, mint amire gondol az elején, hogy kapni fog egy MMO-tól. És erről az 50-esek kapnak 30 ingyen napot dologról nekem az jött le, hogy a BW is vágja, hogy ez a helyzet. -
t0xikus #43068 "Amúgy nekem 8, mindenki úgy vezeti magát félre, ahogy szeretné..." nagyon jól csinálod mester!!!:D -
Rhilen #43067 Ja igen flottáról ne is beszéljünk, 60 helyett volt 170-180. -
Laroa #43066 Szóval 5 ember cancelelt a tegnapi 20 onlineból. Ja ez pont a fele -
z3d #43065 Öööö....#40973
Már sokszor megkaptam más arcoktól itt, hogy tények meg tisztánlátás meg fanboi.
Előfordul időnként, hogy lemegy a szemem előtt a vörös köd. De ezzel együtt sem csinálom azt, mint az mmonomadhcprO arcok, akik a saját véleményüket tényként állítják be, és mindenkire, aki mást mond, fikázás megy, hogy márpedig ő (én) nem látja jól. Rendben, nekem nyolc.
No mindegy, nem akarok én vitát. Neked GW2, nekem SwTOR. Nem akarok meggyőzni senkit.
Kinek mi jön be. -
Boncmester #43064 Komolyan nem értem, az, hogy a patch napján, vagy utána 1-2 napig mennyien játszanak, az most megint azt jelenti, hogy "stabilan beállt 1,7 millióra az előfizetők száma?"
Amúgy nekem 8, mindenki úgy vezeti magát félre, ahogy szeretné... -
t0xikus #43063 mondjuk jégertől már megszoktuk,h kb már a második mondatában meg tudja cáfolni saját magát:D -
Nephin #43062 Az a baj, hogy érthető, ha neked már nem tetszik a játék, van ez így, én is hol szeretem a kelkáposztsfőzeléket, hol utálom.
De ettől még nem szar meg fos az endgame és a játék maga, ahogy hangoztatod, icipicit csúsztatva :P, legfeljebb neked nem tetszik, ezt szerintem még te is mondogattad hívőkorodban a trolloknak, akik hasonlóképpen csúsztatgattak és morogtak... :P :) -
t0xikus #43061 gyönyörűen csúsztatsz:) sokkal többen játszanak:) -
Boncmester #43060 1: nem az számít, mennyi volt online tegnap este, hanem az, mennyi lesz online 1 hét vagy 1 hónap múlva
2: a 9 sorból összesen 2 volt az 1.2-es patch tartalmának felsorolása, tanuljunk számolni... -
t0xikus #43059 jaja:) sokkal többen játszanak. és aki nerfre hivatkozik az béna:) -
Nephin #43058 180-an voltak a repfleeten az állítólag kihalt HB-n is... Mi lehetett a Tombon? :D -
Boncmester #43057 Akiről hallottam:
Eszti
Phobosz
Monotheist
Eylindi
Kartács
Játszik még:
Te
Toxi
Hon
Z
Játszik még valaki? Ez több, mint a fele...
Az infók Esztitől származnak amúgy, szal nála lehet reklamálni...