• Kryon
    Van némi rálátásom, mert mielőtt SWTOR kijött szintén GW2-őt vártam, ezt csak egyik nagy SW-s ismerősöm ajánlására próbáltam ki :D
    Aztán úgy megtetszett a játék rp része, a történetmesélés és a világ (mert alapvetően sci-fit szeretem, ha nem is csak kifejezetten SW-t), hogy itt ragadtam, azóta már összefutottam vagy egy tucat régi wow-os ismerőssel, akikkel ott is együtt játszottunk és alakulóban a csapat ismét :) Egyikünk sem tervezi abbahagyni a közeljövőben, és azóta már el is felejtettem mennyire vártam GW2-t. Nekem ez a legfontosabb a játékban a jó közösség és a hangulat. Szerencsére úgy néz ki a bolygókra visszatérést is megoldják az eventekkel, és ki tudja még mi minden lesz, pl ezt is ahogy megoldották híradóval meg minden, hát az állam keresgéltem egy darabig. A változó világot is igérték, előbb-utóbb bele is kerül szerintem, csak nem volt idő mindenre, meg ugye nem lehet egyszerre elsütni minden poént, mert akkor hova fejlesztenének később. Ezt a mindenki menjen amerre akar és csinálja random a zónákat és questeket megoldást nem tartom annyira jónak, pl épp hogy world pvp rovására mehet, ha egy zónából elmegy az ellen máshova, ha zavarja hogy megölik. Ráadásul erre így nehéz egy összeszedett történetet felépíteni. SWTOR-ból azt hiányolom csak ezzel kapcsolatban, hogy nem tettek bele akár csak néhány elágazást, amivel akár 2-3 teljesen eltérő végkifejlet lehet, illetve más irányba, más helyszíneken folytatódna a story, de talán ez is csak időhiány, és később lesz ilyen. Nagyon szépen fejlesztik úgy látom eddig, csak kell még nekik egy kis idő, ezért zavar amikor sokan úgy leírják ezt a játékot mintha olyan borzasztóan rossz lenne.