A te szadbol ezt boknak veszem. Hulye vagyok, pont. Egyszeruen keptelen vagy felfogni azt, amit irok. Nagyon szepen megkerlek, fuss neki megyegyszer annak, amit irtam. Vagy direkt erted felre amit irok, ebben az esetben serto a hulyezesed, es kikerem magamnak. Vagy keptelen vagy felfogni, ebben az esetben elfogadom.
A gyk megegyszer:
Akinek eddig volt havi 4-5 ezre egy mmora, annak lesz a kovetkezo idoszakban is, fuggetlenul attol, hogy milyen uj jatek jon a piacra. Max, ahogy irtad is, ideje nem lesz ra eleg. Erre irtam en, hogy igen, de maximum eleinte nem lesz, mert minden csoda harom napig tart, es visszaternek majd a korabbi mmo-hoz, hiszen megint lesz idejuk jatszani vele. Penz nem lehet kerdes, hogy eddig is volt ra, ezutan is lesz. (Pocok ota ismerjuk, hogy az SWTOR csak azert szar, mert havidijas, ingyen mar szuper lenne). Aki evekkel ezelott mmo-ra adta a fejet, mert volt ra ideje es ki tudta fizetni a csaladi kasszabol, annak nem jelent majd gondot a visszateres, ha a GW2/D3 kezdeti izgalom alabbhagy.
Igy mar ertheto?
Hogy kinek mi az elet, hogy eli azt, azt sosem emlegettem, pont leszarom ki mekkora kocka, vagy ki mennyire hazafi, vagy hany gyereket nevel, milyen munkaja van, csoro e vagy szegeny mindaddig, amig valaki indoknak nem hozza fel. Mindenki el tudja donteni, hogy mi fer bele az eletebe, es tetszik e az, ahogy eli. Ha nem, tegyen ellene. Ha pedig tetszik neki, elvezze. Nincs jogom ez alapjan megitelni, csak ha o hozza fel eloszor peldanak.