60334
  • Rhilen
    Egyébként meg 9 sor kellett, hogy felsorold mennyi mindent raktak 1.2-be. És ez még csak a töredéke; ezer olyan apróság, finomítás van, amit patch notesban még csak meg se említettek.
    Persze, szar patch, nem dolgoznak azok a fránya egyetemisták a BW-nél.
  • Rhilen
    Nem tudom én azt vettem észre hogy a korábbi 6-7 online játékos helyett 16-17 volt tegnap este :)
  • Boncmester
    Ilyen mondatot én sosem mondtam vagy írtam le, de igazából gondolom ti nem hagyjátok, hogy a tények befolyásolják a tisztánlátásotokat. Na le is lépek a topicból, este találkozunk és iszunk Toxinál!
    Ja, és holnap 17:00-tól guild találkozó a Black Dog kocsmában (Budapest, Lágymányosi utca), szóval aki SL tagot szeretne verni, annak ott a helye!
  • Laroa
    "a fél guild cancel subolt, akik eddig aktívak voltak, és elvezték a játékot, akkor már csak bejöttem ide."

Ez elég szép csúsztatás /off Szíjjártó megirigyelné, nem akarsz kormányszóvivő lenni? Csodás karrier áll előtted /on
  • picket
    Nekem meséled?
    Amúgy a korrektség kedvéért jegyezzük meg a viccelődés mellett, hogy a guild ablak context menüjébe tenné be az egyetemista az invet.
  • Boncmester
    Sorry, az utóbbi hetekben direkt kerültem is ezt a topicot, nem akartam fikázni a játékot, csak mikor tegnap bejött a patch, és azt láttam a guild facebook oldalán, hogy a fél guild cancel subolt, akik eddig aktívak voltak, és elvezték a játékot, akkor már csak bejöttem ide.
    Amúgy tény, február környékén, március elején jól elvoltam a napi pár óra warzone-al, de egyszercsak rohadtul meguntam az egészet, plusz baromira nem tetszett, hogy ahelyett, hogy megpróbálnak minden erejükkel arra koncentrálni, hogy valami értelmeset csináljanak pl az open world pvp-vel, inkább kiveszik az egészet, de bepakolnak helyette homár legacy rendszert (minek), átalakítják a craftingot (minek, elvoltam kb zéró craftinggal a warhamerben évekig), bebasznak egy új operationt meg flashpointot (2 hét alatt végigtolja, akit érdekel a pve), és behoznak 1 db új WZ-t, ami még érdekelt volna. UI állítgatás nem content, csak kényelmi dolog, a party továbbra is szétesik warzone jelentés után, hasonló dolgok, szóval igazából azért vagyok mérges, mert nagyot csalódtam a játékban, sokkal jobbat vártam.
    Amúgy nem izgat, ha más élvezi, meg tetszik neki, de nálam villámgyorsan kifutotta magát...
  • Laroa
    Ő arra gondolt mikor Bonc szerint egy egyetemista 1 hét alatt leprogramozza az 1.2-t
  • TDC Geronimo
    eh...
  • t0xikus
    igen. igazából engem peccsben csak ez bosszant:)
  • picket
    Ez guild szintű probléma nálatok, nem?
  • Laroa
  • picket
    Hadd fejezzem be egyik mondatodat: Egy egyetemista egy hét alatt végig játssza. De ez minden themepark mmo-val így van. Aztán pattog, hogy nincs content.
  • TDC Geronimo
    Tényleg patch óta wz partykat még mindig szétdobálja wz után?
  • t0xikus
    sztem alkoholmegvonási tünetei vannak
  • Nephin
    Tudom, hogy hirtelen váltott, láttam, szerintem megszállta a proüberpropvppro-szellem... :P :)
  • Nephin
    Most a TOR- és BW-fikázás a menő, szóval felesleges az érvelés, süket fülekre talál.

Amúgy +1
  • picket
    Nem tűnt fel bonci metamorfózisa? Egy nap alatt fanboy-ból hater lett, gyakorlatilag a szemünk láttára. A természet csodája, komolyan mondom

Egyébként tényleg ez történt, egyik nap még védte a játékot, hangoztatta, hogy elvan pvp-vel, másnap már szar az egész, mert még inv sincs egy context menüben. Én nem értem, hogy miért kell minket győzködnie a saját cancel accountjáról, de mindegy. :S
  • z3d
    Nem akarnék vitázni veled, de nem f*s az endgame. Ugyanezt fogod csinálni a csodammoban is: más játékosokkal méred össze az erődet. Lehet ezt csili-vilizni, meg extrázni, a lényeg az lesz, hogy más játékosokon/csoportokon akarsz felülkerekedni. A többi bullshit.

Anno ezért hoztam fel én is a Counter-Strike példát az mmonomadhcprO arcoknak. Amiket ők(ti) akartok, az ott megvan. Sok map, object alapú pvp, skill alapú pvp (nem gear), karakterclass-ok (de rühellem az AWMes embereket :P).
    Tudom, most szét leszek flamelve, de nem érdekel különösebben.

Egyébként meg semmiféle szemétség nincs a BWben, mivel SENKIT nem kényszerítenek, hogy játsszon. Aki akar, fizet, aki nem, az csodammO.

Jézus patch: nem nagy szám. Ja. Végül is 4 hónap alatt egy új wz, op, fp, új tier gear, új craftlehetőségek, ez mind-mind semmi. Egy egyetemista egy hét alatt? (a legacys dolgokat már nem is írom le, mert az valóban csak fun a zembereknek).

Mindegy. GW2 foreva! (majdnem)
  • Nephin
    Crassus lenyúlta az accodat? :D
  • Boncmester
    Itt az embereknek nem az a baja, hogy kaptak 30 napot, hanem az, hogy amúgy miért nem kaptak azok, akiknek nincs 50-es karija, mivel valszeg egyébként nem sokkal többen vannak, mint azok, akiknek nincs 50-esük.
    De felteszem, hogy azért, mert a BW vágja, hogy kibebaszottul elkúrták az endgame-et, és úgy gondolják, hogy az 50-eseket, akik erre rájöttek már, azokat csak ingyen hónappal lehet a játékban tartani, hogy a csoda 1.2 után a csoda 1.3-at is megnézzék (abban mi lesz a nagy szám, még 1 wz, meg egy ingyen virtuális Dart Vader lufi a karaktereknek?).
    Ellenben akinek még nincs 50-es karija, az nem tudja, hogy fos az endgame, és próbálnak róluk legombolni még egy havidíjat, had jöjjenek rá a saját pénzükön. Na ez az, ami kissé geciség, amikor eladsz valakinek valamit, amiről tudod, hogy lófaszt sem ér, és ezen mérgelődnek az emberek, az ilyen hozzáálláson...
  • MarkBlade
    Kőszi.
  • TDC Geronimo
    Csak aktív, a többi 7 napot kap
  • MarkBlade
    Csak az aktív előfizetéses 50 es karakteresek kapnak +30 napot jól értem? Aki nincs fizetve 1 hét. Ezt tudja valaki?
  • z3d
    Egyetértek veled.
    Te vagy az az ember, aki csak csendben tolja a gamét, élvezi, és szépen elvan. Nem jársz üvölteni a fórumokra minden nap, hogy *%?:+"'), csak játszol.
    Remélem nem veszi el a kedved a dolog. Tutira lesz még akció, amikor a te "hűségedet" is jutalmazzák.
  • z3d
    Sry a tripla postért.

Sztem ez az ingyenes nap leginkább a ranked WZ törlés miatt történt (meg ugye volt azért ez az, bár sztem a bőven elviselhető kategória), nagyon sok sírás volt hivatalos fórumon, hogy emberek csak ezért fizettek elő, most meg átqrták őket, és dögöljön meg a BW.
    Most kaptak 30 napot, így egy részük talán befogja a száját.
    Várj, mégsem, mivel már úgy is jelen korunk legjobb mmojával tolják a pvp huszárok.
  • QuippeR
    tök jó, de minimum fura érzés, hogy azért esek el valódi pénztől, mert a szabadidőm kisebb részét fordítom játékra. pedig január óta előfizető vagyok.
  • z3d
    Inkább az a hűséges, aki folyamatosan fizet, mint az, akinek van 50es karaktere. Sztem sem így kellett volna válogatni.

Szerencsére nekem annyira nem oszt nem szoroz a dolog, megkaptam, tök jó. Ha nem kapnám meg, az is tök jó lenne.
  • z3d
    Igen.
    Annyi van, hogy az SwTOR nem ismeri fel a Logitech egér minden spéci gombját, csak néhányat. A maradék gombokra setpoint-ban bindelj rá valami bill. kombinációt, és utána már fogod tudni ingame is hasznáni. Azzal vigyázz, hogy pl. a ctrl+alt+1 komcinációnál néha kitaszkol (legalább is nekem :P), ha rányomsz az egérgombra, amire rá van bindelve.
  • jazzy
    Működik. Miért ne működne?
  • picket
    Olvasd el még egyszer, hogy kikről beszélgettem. Most kapnak 30 napot, tegyük fel, hogy visszajönnek (nem fognak, mert bevágták a durcát, toporzékolni most jobb szórakozás), kipróbálják azt az 1 darab új wz-t, majd 2 nap múlva megint jön felőlük az agyatlan rage. Így kell fenntartani a negatív visszhangot a játék körül. Ha ez volt a cél... :p
  • semo1
    Müködik valakinek a Logitech setpoint program a játék alatt?
  • Rhilen
    Minek civakodni 30 napon, f2p lesz hamarosan, ahogyan a fórum bölcsei korábban megjósolták
  • MarkBlade
    Csak az aktív előfizetéses 50 es karakteresek kapnak +30 napot jól értem? Aki nincs fizetve 1 hét.
  • jazzy
    A hűséges, itt egy jó szó, én nem nevezném hűségesebbnek azt, akinek nincs előfizetése, mint azt, akinek nincs 50-es karaktere.
  • PiszkosFred
    Igen, hibas dontes. DE. Aki jelenleg is fizet, azt nem kell meggyozni, hogy fizessen, hiszen mar fizet. De aki mar nem fizet, azt ujra be/vissza kell hozni valahogy, hogy fizessen. Ez alapjan ertheto a dontes, meg akkor is, ha valahol hibazik a dolog, mert igy az aktiv es huseges jatekosok cserben hagyva erzik magukat, stb. Biztos vagyok benne, hogy lesz nekik is valami kedvezmeny, de elobb vissza kell hozniuk par palimadarat a lelepok kozul, aztan mehet a regieknek is az akcio.

En is igy csinalnam/om, nem azokat kell elsosorban meggyoznom a szolgaltatasom fontossagarol, akik mar igenybe veszik, hanem azokat, akik meg vagy mar nem :) Termeszetesen a regi klienseket is kell szolgalni, nekik is nyujtunk mindig kedvezmenyeket, extrakat, hogy tovabbra is kliensek maradjanak. Es lehetne meg ezt sorolni, ami offtopikba csapna at.
  • Laroa
    Lóf..t nem tehetik meg. Minden cég kivételezik a hűséges ügyfelekkel ilyen-olyan formában.
  • jazzy
    Ez marhaság, a cégek nem igazán tehetnének ilyet, hogy kivételeznek. Morális értelemben értem ezt. Ha azoknak adnak, akiknek aktív az accuk ez érthető, aki fizet kap, aki nem nem. De ez? Aki fizeti december óta és lassan játszik, kiélvezi, több karaktert húz egyszerre az nem kap, aki 1 hónapra befizetett és felrántotta 2 hét alatt az kap.

Következőnek adhatnának a februári születésűeknek, mert az a hónap olyan rövid, el vannak nyomva..

Mielőtt beindul az irigyvagytakarodj, én kapok. De ilyesfajta kivételezést egy MMO üzemeltetésében.. megértem azt aki nem kap és értetlenül áll / ki van akadva.
  • PiszkosFred
    Igen, de most az elmenyeket neztel, nem a huseget. Az 50-es tartalmat erzik ok is, hogy necces, ezert kompenzaljak azokat. Majd lesz huseg akcio is, amikor nem csak egy "founder"-t kapsz.

picket:
    Igen, en is regen elhajtottam volna minden negativ kampanyt folytato nagyhangu hisztis picsat a francba, de ez ugyebar uzletileg nem kifizetodo. Mint tudjuk, a jatek penzert szar, de ingyen kivalo "(c) pocok", ezen elv alapjan ha van 1-2 tucat fikazo idiota, aki neadj'sten marad az ingyen napok utan is, mar megerte, hogy be lett huzva a csobe, es itt kolti el a penzet. Hibas dontes emberi oldalrol ez az egesz, de hat a piacon minden a penzrol szol, es az egy euro ugyananyit er egy fantol kapva, mint egy keritest razo hatertol. Biztos, hogy lesz valami huseget dijazo dolog is. Illetve, hiaba lenne, ha nem lenne.
  • picket
    Én szóltam, hogy nem egészséges ilyen keveset játszani
  • picket
    Szerintem elég nagy hiba. Nem azért, mert szűr valahogyan, hanem azért, mert az általad említett embereknek semmi keresnivalója sincs itt. Elszpészelt párbeszédek után 50-re dingel január elsején, pvp-zik és nyafog (lásd Crassus által linkelt video), miközben azon nosztalgiázgat, hogy milyen jó volt szintezni. Ne is foglalkozzunk azzal, hogy van még egy frakció 3 kaszttal ami nem a felhúzott 50-esének a tükörkasztja. Ne is foglalkozzunk azzal, hogy egy kaszt sztorit kivégezve marad még hét. Toljuk az endgame-et, a maga hibáival napi 8-12 órát, és nyafogjunk, hogy mennyire fájdalmas a saját faszunkat csalánnal verni. Az ilyen retardoknak tudod mit adnék, és az nem 30 ingyen nap