• z3d
    Az egyetemistás pl. a te elszólásod volt, be is másoltam egyik nap a hozzászólásod sorszámát.
    Arról volt szó, hogy elfér e egymás mellett több game, majd hogy bezzegaTerra.

Ekkora projektban nem vettem még részt, ezt tény.
    Ezért írtam a házépítős példát, az érthető talán a nem IT-s emberek számára is. Tehát ha nincs elég időd és/vagy pénzed, az nem azt jelenti, hogy az ács ne tudná megcsinálni a tetőt. Csupán azt, hogy nem fért bele az erőforrás kereteidbe.

Mindegy, igaza lesz Dummyboy-nak, semmire nem megyek a trollok etetésén kívül, vissza is térek ontopicra sztem. Kicsit fárasztó ugyanazt hajtogatni már hetek óta olyan embereknek, akik vagy nem tudják, vagy nem akarják megérteni, hogy nekünk jó a zsír.

szal ontopic :P
    napokban meglesz mindkét BM fegyverem, kíváncsi vagyok, mennyit fog változni a recruithoz képest a dps outout. Most szinte csak recruit vagyok (kivéve offhand fegyver, ami már BM), de így is top 1/3ban vagyok általában DPSben, remélem, ez csak nőni fog :)

Egyik nap láttam két merc healert, cross-healeltek, hát, még mindig nem egyszerű kicsinálni egy healert sem, ha van egy kis esze, bár lehet, ez még felszerelés probléma.
    Vkinek tapasztalat?