60169
  • Alienator
    :) crit

Elképzeltem. Gáz ha most már nekem kell egy olyan?
  • Nephin
    Ewok zsebibaba... :D
  • Alienator
    Azért a barátosném accountjával csak rákamillázok erre a jézus tapaszra. Hátha lesz benne "húdejóhogyvégreilyenisvan" dolog.

Vagy lézerpanda. Vagy időbuckalakó. Vagy plazmasapka.
  • Nephin
    Igen, most már nincs gond, csak az a 7 óra körüli negyedóra volt gázos.
  • Alienator
    Hát engem hidegen hagy, jelenleg nincs aktív accom. De barátnőmnek van. Ma nem volt még online.
    Szóval ha ma belép akkor nem fog szívni ezzel hanem tud játszani mintha "mise" történt volna?
  • Alienator
    As you wish Mylady :)
  • PiszkosFred
    Akkor te sem wowoztal anno a kezdeti idokben... de meg ulduar kornyeken is volt, hogy szerdai minor patch utan meg csutortokon se tudott a jatekosok fele belepni, akik pedig igen, azok meg raideken szoptak akkora laggal, hogy ihaj. Es meg lehet sorolni. Sok evbe, es ingyen napba telt a Blizzardnak, mire megoldotta a jelenlegi flawless updateket.

Ezt nem tudod elsore jol csinalni. Hazudik, aki ezt allitja. Ezt csak tanulni lehet, a hibakat elkovetni es tanulni belole. Ahogy az uszas vagy a biciklizest. Igen, bosszanto a sok hiba amit csinalnak, de nem ok az egyetlenek, es nem ok az utolsok. Aki ettol agyverzest kap idegessegeben, foleg ugy, hogy elvileg "programozo", az meg igy jart.

Arrol nem beszelve, hogy csak azok szoptak be, akik pont online voltak a kerdeses idoben, a tobbiek nem. Azok aludjanak egyet, takaritsak ki a szobajukat, hivjak fel a barataikat, sorozzenek, tuti talalnak valami elfoglaltsagot a maradek par orara. Ha nagyon fuggo sw geek az illeto, nezze meg a sw 1-6-t tizedjere is, ha mas nem...

Egyre kevesebb a hiba egyebkent, kezdenek beletanulni, hogy kell ezt mukodtetni. De lesznek meg ilyen hibak, amibol majd tanulnak. Ez igy megy, a verprofi kedvenceidnel is.
  • TDC Geronimo
    Riftnél noname banda? Trion név lehet, hogy új, de tele van MMO veteránokkal, látszik is rajta. Mai Biowarenek meg nem sok köze van már a régihet.
  • Nephin
    Már nekem is. :P
  • Nephin
    Csak akkor adom meg, ha pandát csinálsz. Rózsaszín fülszalagokkal.
  • N1ggA
    Én se adtam volna meg :D De nekem már van fehér kristályom bibí
  • Nephin
    Köszi, megoldom. :)
  • Alienator
    Nekem is add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat, és csinálok neked egy tauren troopert :)
  • Nephin
    Igazán nagy hiba nem sok volt, ez és még talán 1-2, a többi mindenhol van. De erről ne kezdjünk vitát, már lement jó ideje. :)

A Rift amőgy valóban elismerésre méltó.
  • Alienator
    Programozó vagyok.
    Értem én amit mondasz, aki dolgozik hibázik. De ennyit??? Nincs még egy MMO amiben ennyi balfaszkodás lenne, és ez mégiscsak a bioware (bár ez mára inkább negatívum mint pozitívum).

Nézd csak meg a Rift-et. Egy elég noname banda, de ezerszer jobban értik a dolgukat mint a BW.
    Ez szvsz megengedhetetlen.
  • N1ggA
    Add meg a felhasználó neved és jelszavad privátban, és megveszem neked a fehér kristályt, persze azt is mondd meg, hogy melyiket.
  • Nephin
    Mint érintett, mert én sem fogok belépni ma többekkel egyetemben: aki dolgozik, az hibázik, minél többet, annál nagyobb eséllyel. Ezen fennakadni lehet, de értelmetlen. Ha nem számítógépes környezetben dolgozol, gondolom nehezebb az együttérzés, én pont ilyen helyen vagyok és tudom, mi minden jöhet elő. Szívás, de ma csinálok mást, holnap pedig 1.2, ennyi. :)
  • MrStokes
    Ahh, forumon neztem az idopontot, sorry, igazad van. De ettol fuggetlenul akkor is no comment ez az egesz.
  • Nephin
    Milyen időzónát nézel? Akkor rakták ki, mikor beírtam ide, pár perccel korábban.
  • MrStokes
    A Nephin altal beidezett hivatalos valasz deli 12 elott kerult fel az adott topicba, tehat tobb mint 8 oraja megy mar ez az orulet. Es meg azt mertek irni hogy csak nagyon keves embert erintett, lol.
  • Alienator
    Ekkora egy amatőr bandát...
    Most tényleg nem képesek semmit megcsinálni rendesen? Lassan többször kérnek bocsánatot mint egy náci háborús bűnös. Ezek után meg lehet majd nézni milyen lesz az 1.2

Vissza akartam nézni az 1.2-re de teljesen felesleges, ha egy ilyen dolgot sem tudnak hibamentesen megcsinálni, akkor mire lehet számítani? Lassan elfogy a nép türelme, vagy lecserélik az egész balfasz bandát és átadják valakinek aki ért is hozzá vagy roló down. És mindez egy fizetős játékban... Elképesztő!
  • Nephin
    Totálisan inkompatibilis vagyok. :P
  • TDC Geronimo
    nem vagy KOMPATIBILIS
  • Nephin
    Így van, most az a gond, hogy nem vagyunk szinkronban a szerverrel (tudom, ez nem túl informatikus kifejezés, de érthető). :D Holnap a szerverek is patchelve lesznek.
  • TDC Geronimo
    Mert holnapra a szerver is 1.2re lesz már patchelve nem csak a kliensed
  • darth devil
    Segített eldönteni a kérdést, hogy este már nem akarok játszani. :D
  • MrStokes
    Es mi a garancia arra, hogy holnap nem kell majd az egesz uj klienst letolteni? Ezek tenyleg nem normalisak, faszom fog letolteni 11 gigat. Elbaszott idiotak...
  • Nephin
    Hey everyone, sorry for the brief confusion. Here’s what happened and how it affects you.

Some patch-related changes were mistakenly deployed early. Luckily, these changes only affected players for a very brief (less than 15-minute) window. We corrected this unintentional change very quickly.

Here’s how it affects you:

If you started or completed the patch download, you have two options:

If you want to continue playing today, you will need to restart your client and re-download the client
    If you want to wait until tomorrow and play when 1.2 is deployed to the servers, you can close your client and restart it tomorrow after the patch is deployed (approximately 8AM CDT).

We apologize for the confusion, but only a very small number of players were affected by this unintentional change. Thank you for your understanding.

Megszívtuk, akkor kialszom magam holnapra. :D
  • MrStokes
    OMG, valaki support forumon mar allitolag 3x ujratelepitette a jatekot, es meg mindig nem megy neki az update... -_-
    Azert vannak ertelmes emberek.
  • Nephin
    Nekem is, szerintem újra szedné az egészet. :)
  • MrStokes
    Csodalatos! Miutan leszedett cirka 800 MB-ot es ujrainditottam a klienst, most kiirta hogy 11 GB-ot kezdett el letolteni!

Normalisak ezek? >_<"
  • Nephin
    Nem tudom, de így nem lesz fehér kristályom brühühü. :D
  • picket
    Nyugtasson a tudat, hogy nekem megy (nem peccseltem, most léptem be)

De szeretném tudni, hogyan lehet ekkora baromságot csinálni! Van a bw központban egy böszmenagy piros gomb "Deploy next patch" felirattal, és rákönyökölt valaki?
  • Nephin
    Nem, csak a töltőképernyő előtte.

Restartnál azt írja, nem tud patchelni, mert nincs elég hely (van 10 GB). Hmm, kipróbálok még valamit. :)
  • picket
    Karakterválasztó bejött? Amúgy majd holnap játszol :P
  • picket
    "ahaha hát persze hogy elcseszték :d" - Ez nem szidásnak hangzott, hanem kárörvendésnek, miközben mások tényleg szívnak vele. Kár, hogy vannak ilyen elqurások, mert vannak, de attól még egy kulturált hangnemet meg lehet ütni egy olyan fórumon, ahonnan a hangod úgysem hallatszik el a lecseszendő emberekig (akik gondolom enélkül is leizzadnak egy kisebb pataknak megfelelő verejtéket magukról, ha ekkorát hibáznak).
  • Nephin
    Nos, nekem leszedte már és fel is rakta, de nem lép be, a töltőképernyőn teker... :D
  • N1ggA
    Canceleztem a downloadot, újra beléptem, és most már nem patchel, hanem megy a játék rendesen.
  • MrStokes
    Argh, hogy baxnak meg!
    "Unable to retrieve patch data. Please check network connection" hibauzenet var miutan "leszedte" az allitolagos patch-et.

Faszer nem delelott szorakoznak ilyenekkel, amikor minden rendes ember dolgozik, es nincs otthon...
  • TDC Geronimo
    Előfizető vagyok. Talán jogom van szidni azt ha valamit elcsesznek és emiatt ha akartam volna se tudok ma valószínűleg játszani. GW2 topikba is vagyok megnyugodhatsz ;>