z3d#43496
De vannak questek ott is, pl gyűjts össze 20 patkányfarkat. A grindfest-et arra értettem, hogy óránként negyed-fél szint már mid leveltől (9dragons-ban erre még rájön, hogy az a skilled fejlődik, amit használsz, és vmi brutálisan lassan).
Nekem az, hogy 4 wzben nyomulok, vagy megölök 10000000000000 mobot ahhoz, hogy szintet lépjek - hát inkább a 4 WZ. Ráadásul itt vmi normális, casualoknak is elviselhető tempó van. Pl. Nem könnyű a BM cucc (vesztes WZk 0-30 com, mainhand 1550 com), de összeszedhető.
Azon beszéltünk a múltkor, hogy nem tudják hogy kell. Én mondtam erre, hogy van X feladat, amiből adott idő alatt Y-t lehet megcsinálni, akkor sajnos az Y lesz kész, pont. Ez nem a fejlesztő/szervező/projektvezető járatlanságából adódik, hanem abból, hogy csak Y idő volt. Még ha totálisan hülyék is lennének a BWnél (ami azért a vicc kategória), akkor is lenne honnan lopniuk, és annyi eszük már tuti lenne.
Az f2p rész már nem is rád, hanem magára erre a köpködős szituációra szólt. Igaz, nem voltam annyira aktív az sg-n, de nem láttam még olyan topicot, amit ennyire ellepnének a "hater"-ek, olyat meg végképp nem láttam, ahol nem küldik el a zembert a pék haragjába kb azonnal.
Egyszer benéztem a WoW topicba pár éve, mert egy jó cimbim mérgelődött, hogy az mmonomadhcprO arcok beugatnak neki, benéztem, hozzászóltam, elhajtottak onnan, hogy qsspofabenemjátszom.
Ha bemennék a GW2 topicba trollkodni (tudnék, mindenbe bele lehet kötni, ha akar az ember), sőt, objektív dolgokkal lehúznám a játékot MINDEN NAP, akkor beza biztosan megkapnám, hogy ugyan húzzak már a jó édes a...ba. És elhiheted, azok üvöltenének a leghangosabban, akik itt nyomják a "idióta fanboi-ok vagytok" szöveget.