60169
  • jazzy
    Nem biztos szerintem. Persze ha olyan szint, hogy meghal tőle a szerver, akkor igen, ha kicsit bugos csak, akkor nem biztos.

Szerintem az ember unalmában hamarabb cancelezi a játékot, mint bug miatt.

Én sajnálom, hogy nem rakták bele, de nem fogom tőle a földhöz verni magam, itt általánosságban mondom a véleményemet, nekem elég, ha 1-2 év múlva rakják bele, mert én Diablo buzi vagyok, tőlem akármit adhat ki akárki, úgyis Diablozni fogok 1 hónap múlva, de mindenképpen örülnék, ha ügyesen fejlesztenék ezt a játékot, mert szeretnék még vele játszani, mert tetszik. Lehet fél, lehet 1, lehet 2 év múlva.

De abban is egyetértek amit itt írtak már többen, hogy ezt nem lehet farzsebből előhúzni, ezt gyakorolni kell, hogy hibamentesen és csúszásmentesen menjen minden.
  • Tyrpak
    Még a törlés előtt volt egyik BW-s devnek egy nagy beszólása a fórumon, hogy azért nehéz a class-okat megcsinálni, mert
    "a játékosok azt értik balance alatt, hogy az ő class-uk könnyedén legyőzi a másikat, de őt ne öljék meg", magyarul mindenki imba class-szal akar lenni, viszont az nem müködik, hogy minden class imba legyen...
  • z3d
    Tegnap már lement a flame hullám :)

Ez a ranked WZ skip mondjuk szerintem is nevetséges, a bejelentés módja (fél nappal a patch élesítés előtt?) pedig tényleg röhejesen (az egész vhogy amatőr) de hát na.
    Valakinek ezért szíjat hasítanak a hátsójából :P Addig meg elleszünk máshogy.

off: belenéztem jelenkorunk legnagyobb mmorpgjének lenti videójába - hát...a víz alatti részek jók, de a többi semmi extra. Nem látom azt a nagyon élő világot, amit halálra dicsértek a zemberek (hol van az a sok élő lélegző NPC?), a grafikában max annyi a jó, hogy lagmentes.
    Mext pls.

off2: az rpg jelentéséről lehet vitatkozni, de arról sztem nem lehet, hogy mmoRPG szinten a BWnek sikerült közelíteni azt, amit a szó jelent.
  • jazzy
    Alapjában véve fair playernek tartom magam, nem várom meg, hogy felgyógyuljon, de ha AFK akkor nem ölöm meg.

Amit írtál, hogy a játékosok 5%-át, ezt nem hiszem. Szerintem sokkal többet. A "casual" Jánosnak elég, hogy csak játszik, de én itt a full gearről beszéltem. Casual János is szeretne kihívást rating formájában SZERINTEM amikor már minden geart kigyűjtött.

Meg itt első sorban nem arról van szó, hogy HÚRATING JEEE, erről is, persze, e-peen, akinek az e-peen semmit nem jelent az nem mond igazat, valamilyen szinten nála is jelent, mert e-peen = jobb gear, magasabb rating, több raid boss megölése, tehát maga a játék amiért játszol, hogy haladj előre. Emellett megvan persze a jó hangulat, stb, ezért jó a multiplayer játék. Itt arról van szó, hogy egy idő után (vagy soha) nem jelent örömet a játékosnak, hogy friss 50-es 0 gearelt 11k hpsokat 2 shotol. Ha rankedben elérsz egy picit átlag fölötti szintet, akkor ott már biztos van gearje (vagy magas skillje ami kompenzálja ezt) a játékosnak.

Pveben sem izgalmas one shotolni a gyenge bossokat egy idő után, kell a kihívás.
  • picket
    Szar lesz az 1.2!!egy
    Elő sem fizetek erre a rakás szarra, ahova már be sem kerülnek új dolgok amiket megígértek, és ettől elviselhetetlenül szar lesz a játék.
    Törlöm. Formázok. Mágneses vasolvadékba forgatom a vinyómat. Aztán utána ugrok. Pá.
  • t0xikus
    amúgy meglepően nyugi van itt:) még mindenki alszik, vagy sok a munka?:)
  • Nephin
    Jönnek a murlocok, fussunk! :D
  • Laroa
    Borzadály, de a GW2-ben nem lesz majd ilyen meglásd
  • t0xikus
    jajj, offline az összes szerver!
  • picket
    Várom, hogy mikor jössz azzal, amivel Crassus is szokott, hogy world pvp-ben megvárod amíg felgyógyul az ellen, és utána küzdötök meg, mint valami duelben. Nem. A pvp-nek Átlagos Jánoséknál az a lényege, hogy földbe döngöld az ellent. Mellékesen nem árt, ha cuccot is kapsz érte, amit viselve majd még jobban földbe döngölöd az ellent. És ennyi. Mondhatjuk erre áll a cerka. Amit te leírtál, az szerintem a pvp-zők 5%-át érdekli. Artúr király meg a kerekasztal lovagjai csak egy legenda, érdemes felébredni a meséből :p

(A rated wz-től azt kapod, hogy ketrecből szabadult majomként nem kapod szembe a kerekasztal lovagjait, akik valamilyen érthetetlen okból legyenek bár akármilyen szervezettek, jól felszereltek és felkészültek szemrebbenés nélkül lovagolják le a te szerencsétlen jobbágyseregedet, ami valljuk be nem túl lovagias. Rated wz-ben ez jobbágy vs jobbágy és Sir Lancelot vs Sir Lancelot a felállás ideális esetben, és csak ritkán Lancelot vs jobbágy, ami nem Lancelot miatt van, hanem a jobbágyok által kisírt 3-4 Duna méretű folyó miatt.)
  • Nephin
    Nyilván a játékosi öntudatnak és egyeseknél az e-peennek fontos része az, hogy pontosan ismerd az ellenfeleid képességeit, de tedd ezt az egyik serpenyőbe, a másikba pedig a teljes csúszást vagy azt, hogy benne van ranked wz, de bugos, nem működik, leáll miatta a szerver a javításoknál vagy csak rosszul sorol be - szerintem a kisebb rosszat választották és mivel a geart így is lehet gyűjteni, kára senkinek sincs belőle.
  • Laroa
    Azért ha a pugot amivel vagyok 4 perc alatt 6-0-ra verik huttballban, akkor feltételezném, hogy egy egész jó objective orientált premade ellen kerültünk össze :)
  • jazzy
    Persze, ezt ugye mindenre rá lehet húzni, hogy sehogy sem jó, de azért valljuk be a pvpnek az az értelme, hogy másokkal összemérd a tudásodat-koordinációdat stb. és ehhez nem árt egy rating rendszer.

Ezt megteheted ugye most is, csak nem tudod, hogy az ellenfél akit elvertél csupa jó játékosból állt, vagy egy pár majom kiszabadult az állatkertből.
  • Nephin
    Ráadásul ha emiatt csúszik az 1.2, akkor meg az jött volna, hogy "persze, mert át akarnak vágni és befizettetni még egy hónapot, hogy lássam az 1.2-t".
  • Nephin
    Ha kijött volna és nem úgy működik, ahogy kellene (volt egy nagy tesztevent rá pár napja a PTS-en, valószínűleg ott jött ki valami hiba), akkor azért menne a hiszti. Csinálják meg rendesen, simán PvP-zhetsz addig is, sőt, még az új szettet is gyűjtögetheted más módszerekkel.
  • Laroa
    Remekül indít, gyűjts tehénszaros salátát
  • jazzy
    Igen, tehát így ismét lesz értelme a pvpnek..
  • Braikingboss
    Vagy úgy is fel lehet fogni hogy hamarabb hozták ki 1.2-t és azért nincs még benne ranked wz Szal inkább öröm és bodottág
  • Braikingboss
    Az a probléma hogy igaz idegesítő hogy nem lesz benne 1.2 ben. Az a kérdés mikor rakják be és még menyi idő kell tesztelni. A legfurcsább dolog hogy PTS-re csak guild jelentkezéses ... transzferelik át a karaktereket meg ilyen. Kevés ember húz fel új 50-es karit ott. Nincs elég tesztelő PTS-en hogy hamarabb kiütközzenek a hibák??

Bármely oldalról nézem elég rosszul kezelik ezt a PTS dolgot.
  • Although
    Húú másodszor elolvasva sem értem teljesen az írásod. Mi volt kirekesztő és sznob?
  • Although
    Tehát nem konkrétan az SWTOR-ól beszéltem. Az rpg-t számítógépes értelemben használtam és egy számítógépes rpg játéknál a történet is nagyon fontos, de tudatommal az asztali rpgnél is van egy storyteller.
    És konkrét történetre dobáljátok a kockát ami nem mindegy hogy jó vagy unalmas. :) Még valami? :)
  • Alienator
    Igen én is így vagyok vele. Épp le lettem oltva hogy miért szidom szegényeket mert hibáznak. Na de ez azért már durva.
  • DieHard
    Már meg sem lepődök!
  • Ferro_TwL
    Asszem nálam is elérte a TOR azt a határt, amit már nem tudok tolerálni:

Nem lesz ranked Warzone
  • PiszkosFred
    Senki sem ert semmihez sem, amig ki nem probalja azt eloszor. Sex, pia, munka, autovezetes, horgaszat, gyerekneveles es meg napestig lehetne sorolni. Valahol mindent el kell kezdeni. :)
  • Alienator
    Igen tudják mit jelent az rpg szócska, de ők mmo-t akartak csinálni. Ahhoz viszont nem értenek. Ez itt a bajság.
  • Rubint
    Volt már?
  • 1Darton1
    Az rpg szót eleve tág értelemben kell ahhoz használni, hogy egy számítógépes játékra rá tudd húzni. Ha viszont megteszed, akkor nem árt tartózkodni a kirekesztő és sznob kategorizálásoktól.
    A jó történet biztos, hogy nem egyenlő a szerepjátékkal, és nem is attól lesz jó egy sztori, hogy egy színész felolvassa nekem.

Ettől függetlenül ez a játék még mindig nagyon jó a maga egyedi kategóriájában. Csak ne fals érvekkel próbáljuk meg ezt alátámasztani, mert nagyon ciki.
  • Although
    Hát tudod ez az első mmo-juk és sok céggel ellentétben tudják mit jelent az rpg szócska. Van fogalmuk milyen, mit jelent jó történetet csinálni..
  • Alienator
    Naaa légyszi szeretnék maradni a fórumban. Naaa ne küldj el kérlek. Esküszöm hogy jó leszek és sütök neked palacsintát mert a barátod akarok lenni :P
  • AnuluWork #42781
    Azért a GW2 ez alapján eléggé látványos lesz.
  • picket
    Etesd a trollt, nincs két hete, hogy megmondta, hogy akkora bughalmaz a ptr-en az 1.2, hogy őt aztán így nem érdekli a játék (azóta is három naponta megjelenik, és minden negatívumra spawnol a topikban azonnal). Programozó ja, én meg Dennis Ritchie meg Schwarzenegger 25 éves testének reinkarnációja vagyok. Fórumon mindenki névtelen, és ezáltal képzetlen, összetrollkodni meg bármit lehet.
    Hess Alienatroll :P
  • Nephin
    Tegnapelőtt végeztem Corelliával, tegnap mentem Ilumra. :) Van pár datacron is útközben, amit még kihagytam, igaz, nem sok. A Codexben is hiányzik egy csomó bejegyzés. :) Bőven van mit csinálni raiden és pvpn kívül is, bár most persze az új raid lesz a fő irány. :)
  • N1ggA
    Szerintem is, de én még pár hete a PTS fórumon olvastam, hogy valaki odament Alderaanban a hegyi vendorhoz, ami árult új valamit, amihez olyasmi volt írva, hogy állatok tojásainak befogására használható vagy ilyesmi :D
    Egyébként most így az 1.2 előtti időszak vége fele elég sokat datacronoztam és magenta kristályoztam meg ilyesmi, és meg kell hagyni, nagyon jól el van találva ez a része, és folyamatosan bővítik, most ígérték, hogy még gyakrabban is fogják.
    Aki csak raidelni meg pvp-zni akar, az hamar megunja a játékot, de én elég jól elvagyok még mindig :D
  • Nephin
    Szerintem arra.
  • Alienator
    Az 1.2 videoban volt valami kis gyíkszerű képződmény ami nyávogott egy karakter mellett. nem lehet hogy arra gondolt?
  • Nephin
    :D

Egyébként van, vagy a security key-es vendornál láttam, vagy a collectorosnál, már nem tudom.
  • Alienator
    Félreolvastad halandó barátom. Nem tauntaun hanem tauren. Ha Ilumon belepisiled a szűz hóba "Nem megyek GW2-be soha" akkor kapod meg :)
  • N1ggA
    Valami mini tauntaun petről olvastam, amit meg lehet szerezni.
  • Nephin
    Nem, nekem is kell. :D