Although#43445
Nos igen amennyire kivettem ez talán a legnagyobb hiba és itt nagyon kijön az hogy a Bioware solo játék készítő. Anno nekem simán 1-1,5 másfél évig kitartott az alap Conanés ott már jött a Godslayer 4-5 lv80-as zónával. Tehát nagyjából 2011közepe volt mire már igazából kifutott nekem mint élmény. Nos a Bioware elkövetett egy aranyhibát gyors felfutást csinált és ez tényleg hiba mer pár hónap alatt nem lehet nagy mennyiségű új tartalmat fejleszteni.Persze hallottam hogy majd félévente új tartalom, de ezen már akkor is nevettem. Innen persze vannak lehetőségek még,meglátjátok. Viszont Júniusba jön a Secret World ami a pvpseket biztos hogy viszi. És látva a Funcom milyen primitív karaterfejlesztést és harcrendszert tett ,bele nekem nagy meglepetés tőlük, esetleg a tömegnek is be fog jönni. És még ott a GW2 is amit sokan várnak. Tehát ez tényleg hiba volt a Bioware részéről mert nem biztos hogy lesz ideje korrigálni. Mondjuk megértem őket nyilván el akarták kerülni a grind jelentette monotonítást. De ez jelen technológiai szinten lehetetlen. Persze a grindet is sokan utálják.