"Szerintem 4 hónap után ekkora játékosállomány csökkenés egyetlen mmo-ban sem volt még."
A "Szerintem" részen van a hangsúly. Megmondanád pontosan mekkora is volt ez a játékosállomány csökkenés az elmúlt 4 hónapban?
SW részt ignorálom ... Már kiveséztük régebben, néhány kiválasztottban a midikloriánok indikálnak egy természetellenes változást, így a delikvenseknek lesz egy új különleges képességük, az úgynevezett "fantázia".
Az alfa verzió, az amatőr fejlesztés és hasonló dolgokat ismét csak nyugodtan lehet ignorálni, hiszen volt már pár vita itt a topikban hasonló dolgokról, amiknél kiderült, hogy az adott téma legnagyobb hangadói nem biztosan a legfényesebb körték a csillárban ...
A sapkaszinezős bugra van egy megoldás a kezdetektől - Hide head slot.
Igazság szerint kicsit nagy divat lett mostanában felnagyítani a dolgokat, de én lennék a világ legboldogabb embere (no meg pár BW fejlesztő) ha ez lenne a legnagyobb bug a játékban.
Az Armorok kinézete meg szubjektív. (BTW, szerintem is rondák ...) de át lehet belőlük pakolni a modokat a rabszolgacuccba, és lehet Leiakét szátcsapni mindenkit. A lehetőség adott.
Rengeteg bug van, de SW megléte óta eddig 1 db olyan bugot tudok mondani ami jelentősen rontotta a játékálményt, mégpedig az, hogy nem lehetett beloggolni ... Másnapra megoldották. Szóval szerintem neked keresni kellene valami mást ...