60334
-
Johika #42896 jatszatok sniperrel, az elvezetes -
z3d #42895 Én minden classal ki vagyok békülve most...nagyjából.
Ha jól helyezkedik az ember, akkor tényleg szinte mindenkit meg lehet ölni, akinek nincs annyi esze, hogy LOSoljon. Aki meg odajön, azt eldobom/elütöm.
Kivéve juggerek, a szemeteknek ugrás után van pár sec immunitásuk, nem tudom ellökni őket, iszonyat nagyot tudnak ütni és tengernyi HPJuk van :)
Azt hiszem, jelenleg ők a legnehezebbek nekem. -
DoctorStryker #42894 ha egyedül találkozok ilumon egy bh healerrel akkor csak a becsület kedvéért nekimegyek majd ha nem bírok vele akkor ráhagyom, de az utóbbi a valószínű :( -
DoctorStryker #42893 nehézség szerint*
---
bocs nagyon fáradt vagyok, össze vissza írok. -
DoctorStryker #42892 nehzés szerint:
sage/ sorci közepes
scoundrel/op nehéz
commando/BH rohadnehéz
nálam ez a sorrend.
-
z3d #42891 Hát, azért ott van az is, hogy heavy armor, de nem sok menekülési mechanizmusod van, és nem tudsz kite-olni sem. Vagy ledps-eled a másikat, vagy meghalsz, nincs harmadik lehetőség.
Arsenal mercként ha valaki rámugrik, akkor nagyon erőlködnöm kell, hogy ne én hagyjam ott a fogam, és általában ez nem is sikerül. Szóval a heavy armor nem sokat jelent - healer specnél lehet igen, azt nem tudom. Dpsként sokat nem véd.
-
DoctorStryker #42890 Egy healer mit keres heavybe annak legyen light.
A legtöbb más játékban a healert nehezen de meg lehetett ölni itt meg esély sincs rá.
S ha még van fel is van guardolva akkor legalább 3 ember kell rá. 2 üti a tankot én meg a healert s talán így van egy esély. -
z3d #42889 Na igen. Általában nálam is az van, hogy ha vkire én nyitok, az ált meghal, vagy elszalad, nagyon jó a burst az elején. De a healer classok (bármelyik) kemény diók. Voltak eddig, mert most kicsit meglapogatták az arcukat a nerfbat-el. -
Laroa #42888 Nem tudom ép ésszel felfogni, hogy a mercenary és a commando miért nem medium armort kapott. A heavy eléggé op egy dpsnek/healernek. -
DoctorStryker #42887 Egyedül ami engem zavar, az a BH healer nem tudok vele mit kezdeni. Eszméletlen nagy dps-t tudok leadni a többi karakterhez képest de nem elég neki. -
Roró #42886
Engem sokkal jobban zavar az üres "szellem" szerver kérdés, mint az, hogy mi érkezik meg a beígért update-be meg mi nem. Még mindig azt mondom, minden hibájával együtt a Swtor nagyon ott van és hatalmas fealing vele nyomulni. Viszont az, hogy van egy rakat szerver és üresek, ha meg valamit csinálni akarsz de csak azt és fél órákat kell várni, hogy össze jöjjön a megfelelő mennyiségű ember de még akkor se biztos mert a várakozást persze megunja mindenki.
Na ez a baj, nem pedig az , hogy mik jönnek a patch-ben meg mik nem.
Majd ha össze vonják a szervereket vagy lehet transfer-elni és ez a lényeges probléma megoldódik akkor lehet foglalkozni a többi elenyésző problémával. Mert szerintem ez sokkal nagyobb gáz , ha unalom miatt hagyják abba a játékot. Én pl addig fel se töltöm az accomat míg ezeket a dolgokat nem orvosolják.
A játék meg még mindig nagyon fiatal számoljátok már ki mennyi idő telt el a megjelenés óta. És tényleg mi a fas***ért hisztiztek , örüljetek, hogy szóltak és nem bugosan jön a patch az sokkal nagyobb baki lenne. De látom az itt flémelők többségének tényleg semmi komoly problémája nem volt még az életében, hogy ennyit kell sírni és agonizálni. Fogadjátok el , hogy az élet nem habos torta és a legutcsó pillanatban is beüthet a krach....
Kíváncsi vok a GW2 mennyire fog simán indulni. A mai rohanó játék kiadásokban hozzá lehetett volna szokni, hogy mindent előbb kiadnak mint kéne de ha meg csúszik akkor az a baj. Szóval hülye emberek kedvére se lehet tenni.. de szerintem nem is akarnak.
De azt is észre vettem a többségetek nem hc gamer mmo téren mert úgy váltogatjátok az mmokat mint a quvák a faszikat és nem kitartotok egy überfasza game mellett ha törik ha szakad.
-
z3d #42885 Így van. Ráadásul sok classnak megvan a saját mumus classa. Én az assasinommal rettentő mód irritálónak tartottam a sorcikat meg a commandokat, a mercenarymmal nincs gondom velük. Vagy ott van a marauder class, akitől az emberek nagy része tart, az assasinommal könnyebben össze lehetett őket pakolni. -
DoctorStryker #42884 Amint megvan a flechette round onnantól már inkább menekülnek előle.
Ha vesszük, hogy 50 alatti WZ-ben van 12k hp-d s stealtből kibukkanva hide shot sebzek vele 2-3k +1500 flechette még utána a black bast, kb 6-7k sebzést beviszel és megfelezed utána a duble shot, vitalshot, wipe, succer punch.
S ha még nem lenne elég combatból entűnsz és azonnal flachette + hide +blast.
Sajnos vagyok olyan peches hogy még mindig nincs meg a full bm 70-s valoron :( -
#42883 While we have no current ETA for Ranked Warzones to be implemented, as a full development/testing cycle needs to be completed, we're hopeful it'll happen before the next major Game Update (1.3).
-
#42882 A jó játékos bármelyik kaszt erősségeit ki tudja használni. -
#42881 Ez még jobb, köszi a linket!!! :D -
#42880 -
#42879 Ebben csak az a gond, hogy az OP/scoundrel egy nagyon jó kaszt, és ehhez semmi más nem kell, csak Full BM szett és egy JÓ játékos ...
Átlag alatti - átlagos (én) játékosok kezében az Op/scoundrel igen messze van az óverpóveredtől ... Főleg ha nem maxos a gearje ...
Lehet azt mondani, hogy a class-okat max szinten full gearben kell összehasonlítani, és ebben azért van igazság, de az űberóverpóvered kari, ami lvl 40-től lvl 50-ig van egy "használható PVP-re" szakaszban, majd onnan megintcsak jóformán semmit sem ér fullBM-ig azért nem keverendő össze egy trészermiszzájöl - trészermiszzájöl karival ...
-
Laroa #42878 Ne is legyen -
z3d #42877 TM spam :P
-
#42876 Csodálkozom, hogy PT-k miatt nincs sírás. :D -
z3d #42875 Akkor már inkább ez :)
Bár én azt írtam, aki így maximális szinten tartja a saját dps-ét, az előtt le a kalappal :P Ez pedig egyik videóban sem valósult meg. -
#42874 "Viszont vhol meg tudom érteni azokat, akik csak ez miatt resuboltak, hogy most "kicsit" idegesek."
Es akkor engem hiv naivnak az az illeto, aki elore fizet valamiert, ami nincs :) -
t0xikus #42873 aki ilyenek miatt görcsöl az a true nolifer:) -
z3d #42872 Gyomorfekélyt nem kell kapni, de abban igaza van a zembereknek, hogy nem a legmegfelelőbb volt a kommunikáció időzítése.
Persze részemről nem fogom felakasztani magam, mivel van elég új cucc, ami felderítésre vár :)
Viszont vhol meg tudom érteni azokat, akik csak ez miatt resuboltak, hogy most "kicsit" idegesek. -
#42871 Csak a te kedvedért:
-
z3d #42870 Itt is megy a 2gombos class a BH? Ezen mindig röhögnöm kell.
Próbáljon már bárki 2 gombbal játszani mercenary-t. Ha megy neki. és így is maxolja a dps-ét, le a kalappal. De elárulom: nem fog menni :)
(mondjuk nekem jó, míg ezt gondolják az emberek :P most is kisírt a sok okos egy kis dps növelést az arsenal mercenarynak. Thx :) ) -
#42869 Hat, en mar mondtam le/halasztottam el ugy nagyobb projektet, hogy az utolso pillanatban derult ki, hogy meg kell lepnem a dolgot, de inkabb magyarazkodtam es nyeltem a reakciokat, mint sem bukjak rajta par milliot, csak mert valamit nem vettem eszre korabban.
Nem tudhatod, mi derult ki az utolso pillanatban. Mint irtak sokan, a osszes beta teszter az osszes jatekban egy idiota, wow, gw2, diablo3, egy szamjegyu szazalekuk csak, aki reportol is bugot. A tobbiek leszarjak, inkabb tekintik epeen ugynek bejutni egy betaba, mint sem segiteni a fejlesztoknek. Itt sem hiszem, hogy a teszt servereken kiszurheto minden bug, vagy kritikusabb hiba a tisztelt tesztelo jatekosok reportjaibol...
Lehet hogy naiv vagyok, de inkabb legyek naiv, mint kapjak gyomorfekelyt 40 evesen egy mmo patch miatt :) -
DoctorStryker #42868 sajnos az ígyse -úgyse ússzák meg s kapnak hideget-meleget a vérpistikéktől, mi meg hülyék vagyunk... -
#42867 Na csaó, mentem temetésre. -
Rhilen #42866 Apukám, 5 perccel a kiadás előtt is kiderülhet, hogy bugos. Mennyi release-ünk csúszott már el így...
Inkább szánjanak rá még időt, hegesszék meg korrekt módon. Ha kiment volna élesbe, jött volna az anyázás, hogy mennyire sz*r :) -
DoctorStryker #42865 Op/scoundrel-re ráfért a nerf nagyon erős volt (main karakterem scoundrel, a sírás elkerülése végett)
Nem sok karaktert bírt állva maradni előttem. Épp elég gameplay-t felraktam és az csak egy átlag volt.
Aki meg azt mondja, hogy 2 gombos.. tanuljon meg vele játszani
Nézze meg a BH/commando-t.
-
Tyrpak #42864 Lvl 27-ig bírtam ki Archerrel, és 20 körül adtam fel a Berserkert.
A játszott idő durván 40-50 óra, 4 hétvége alatt.
Eljutottam arra a pontra, hogy a jobb cuccért grind kell, dungeonből kiszedni sok-sok újra menettel, vagy már bétában is irdatlan pénzért másik játékostól.
Pvp-ben pedig twinkek hada várja, hogy szét... verje a ... fejemet. -
#42863 Fogd fel úgy hogy április végén jött volna a patch de most előrébb hozták úgy hogy pl ranket wz-t kiszedték addig ennyi :D Fő az optimizmus! :) -
Laroa #42862 Fingod nincs a szoftverfejlesztésről, szóval a trollkodásod szánalmas -
#42861 Nem érted. Ha bugos ne adják ki, oké de ne 11 órával a patch előtt jelentsék be. És ha azt mondod, hogy ezt nem tudták már hetek óta, akkor nagyon naiv vagy.
Mind1 részemről ennyi, már így is túlbeszéltük a dolgot. -
#42860 Van assam, de keveset foglalkoztam vele. -
Laroa #42859 a bw-nek nem érdeke, hogy magára haragítsa az ügyfeleket pénzlehúzással és átbaszással. Ez nem a power balance karkötő.... -
Nephin #42858 Nem megmondtam? :D -
#42857 Ha meg elesbe megy, es szar/bugos, akkor az a penzlehuzas :) Teljesen mindegy mit sziv a BW, a vege ugyis az, hogy nincs rajta sapka. Ez am a jo hozzaallas, ez visz elore. Pff.