Légy észnél lsz. Én elmondtam mit érzek most. Semmi többet. SW fan vagyok, de ez nagyon kevés így.
Részemről tehát nem fogok előfizetni, mert ez nekem nagyon nem elég. Pont. Védheted, de ez még annyit sem tud, mint a 8 éves SWG tudott megszűnése pillanatában. Azt 8 éven át fizettem, mert volt benne mit csinálni max. szint felett is.
Ha neked lesz igazad, ez a játék a jövőben qurva sikeres lesz. Ha nem, akkor itt is először szerverösszevonások jönnek, majd jön egy új mmo, és még kevesebben lesztek. Majd jön az egyre inkább előretörő forma.
Az a baja a játéknak, hogy hiába még 7 classnyi küldivonal, ha a folyamatosan irányított a fejlődés, és amint leléptél egyes bolygókról, utána nincs értelme és max. a class miatt kell visszamenni.
Ráadásul a craftnak sincs értelme (kivétel Bio), ami azért megdobhatná az élvezeti értéket. A szerverenkénti 8 karakter miatt meg pláne.
Az, hogy csak a pvpt toljam, vagy a pve részeket, nos inkább nem. Ennyi.
A legbutább ötlet az, hogy hiába nem grindelsz max. szintig, itt max. szint után kell, ha a legjobb cuccot meg akarod szerezni.