Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egy alacsonyobb level-ü cuccba átteszem a rakata stb modokat, akkor ugyanannyit fog érni mint a szétbontott rakatám. Vagy van egy alapstat, és ugyebár a kisebbnél az gyengébb, igy a moddolt cucc is gyengébb lesz valamivel?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Nekem 300 körül van elvileg.
Grind és meglátjuk. Kösz :-)

500 lett most az expertise-em, de már 350-400 körül sem volt gond.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Lehet, ha több champ cuccom lesz, és megnõ az expertisem, más szemmel fogom látni a világot.
Vagy egyszerûen csak noob vagyok 😊

Én nem néztem a guildet, se semmit, csak próbáltam fölfogni, hogy ez most WTF. Miután párszor beírtuk a csávónak, hogy wrong way... Legközelebb majd megfigyelem.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

darth devil
Tempestnél láttam egyszer kétszer ilyet.

War, war never changes.

Mennek szerverek!

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Annyira azért nem nagy szám a BM, legalábbis én 1v1-ben eddig minden BM-et levertem, akivel találkoztam. Én valor 53 vagyok most, 4-5 champ cuccal. Szóval erõsebb a BM cucc, de skill is kell hozzá, hogy ki tudd használni.

De 50 champ token van most nálam, szóval a mai weekly-vel meg is lesz.

Tomb of Freedon Nadd

Én is láttam ilyet, a csapatunkból az egyik ember bevitte a vonalunkra a labdát, aztán megölette magát. Nem tudtam, hogy ennyire idióta, hogy eltéved, vagy tényleg "beépített ember"?

Én ma 3 hete lettem 50-es, úgy játszottam ahogy írtam (egy hétig nem volt fizetve az accom), és egy champ item hiányzik, a csizma.

Tomb of Freedon Nadd

a.carkey
Na igen. Ezért is siettek annyian. A dolog szépséghibája, hogy közülük a legtöbb már nem is játszik ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Amikor 50esként elkezdtem a wzzést, esett gyorsan egy champ impl, egy másik és egy relic. A 2. relicet már vennem kellett. Aztán rá egy napra az egyik zsák dobott egy relicet. 😄 Azóta (két hónap alatt, minden nap nyomtam a napikat és megvoltak a hetik is, és cirka két naponta kinyitottam egy 200/200as champ zsákot) 1, azaz egy darab csizma esett (ami szerencsére nem volt meg!!!), és más semmi. Mindig a legdrágábbal kezdtem (kard, majd offhand) és csak utána vettem meg a többit (a 67es cuccokat elõször).

A medve nem játék.

Anno lett elbaxva hogy ily hamar lehetett megszerezi a dolgokat. Baromi könnyü volt, a bugos turretet nem is emlitve.

Na igen, lassan 30 zsákból egy champ. commendation nem esett 😊

a.carkey
Levezettem, ott az igazság. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
MONDOM, ez talán az elejére még igaz volt, de most már értelme sincs éjjel háromkor wzzni, mert NINCS elég player. Ez van, sajna.

Aki most lett 50es és kezdene full bmre gyûjteni, az tk. bekaphatja. 😄

A medve nem játék.

5 db cuccal még bõven nem vagy fullban, valamint a fegyver 127 commendation.

Szal inkább mosolygok 😊

Nekem még egy token sem esett az uj felállással. Már kb 2-3 hete van rendszer igy asszem.

a.carkey
Hibás számítás.

NEM DOB még 10. zsákból sem itemet, ÉS ha dobna, akkor IS beleeshet olyan, ami már megvan.

Ráadásul:

Sisak 67
Chest 67
Hands 67
Gatya 67
Cipõ 67
Wrist 44
Belt 44
Main 127
Off 44
(Ez kb. ennyi, de nem vagyok bent, nagyjából fejbõl nyomom, de valahogy így néz ki a champion set.)

Ez 654 commendations, és még hiányzik:

implx2
relicx2 (ez minimum 4 champ zsák)

Ez nem két hét, mégha nem is alszol (ha meg nem alszol, mire a bm jönne hulla fáradt leszel, és nem nyomod le, otthagyod a játékot ahogy sokan tették). Plusz vedd hozzá, hogy NEM LOW mókusok ellen wzzel, hogy meglegyen a napi 3, hanem ált. full bmesek ellen, vagy full champsosok ellen, vagyis casual 50esben, mégha az ütõs is SEM tudsz hozzátenni a dolgokhoz, különösen ha Alderaant ad be folyamatosan. Voidstaron még csak-csak, ott jó csapat kell, és talán huttballon is bejöhetsz, néha élsz addig, hogy belesebezz sokat valakibe még béna csapat tagjaként is, de iszonyat mák kell a napi 3hoz is.

Szóval ha a játék kezdésére vetítjük, akár igazad is lehetne, de aki most lett 50es, annak nem két hét a full champ, mégha nem is alszik, akkor sem.

A medve nem játék.

Hát ja, nekem van vagy 6 implantom...az esett a legtöbbször, persze a többi nem nagyon...

Megnézhetné, hogy mid van már meg és azt kisebb eséllyel dobhatná. Bár most már mindegy. Ha jön az új rendszer.
Nekem az elsõ 7 zsákból 4 item esett: fegyó, offhand, páncél, ear. Hát akkor kiegészítem, hogy szerencse is kell?<#eljen>

Tomb of Freedon Nadd

GAthersw
"csak minden 10. zsákból"? Ugye viccelsz? kb. 30 táska után esett az elsõ, ami természetesen már megvolt.

01110000 01110010 00110000

Két hét:
Minden nap minden daily-t megcsinálsz: 14 daily wz zsák, és 14 ilum zsák, összesen 28. Két weekly az 6 ilum zsák, és 6 wz zsák. Ez 14+14+6+6 ez asszem 40 zsák, 280 champ tokennel. Napi 200/200 wz/merc tokent összeszedsz - ha már úgyis wz-zel, az +14 champ zsák, az összesen 54 zsák. Az 378 champ token két hét alatt, ebbõl 5 darab 67 tokenes itemet megveszel, valamint, ha csak minden 10. zsákból esik item, akkor is 5 item amit nem kell megvenned.
Nem mosolyogni kell, hanem grindelni....<#mf1>

Tomb of Freedon Nadd

a.carkey
Ez jó! 😄

"4000 wz comms to get 1000/1000.

assuming you get 80 wz comms per match, then it's roughly 50 wz to purchase 1 battlemaster comm.

50 wz at 15 min each is around 12.5hrs of gameplay for that 1 battlemaster comm.

if it's 20 battlemaster comms to have a full battlemaster set, then it would take a player around 250 hours of gameplay to complete 1000 wz. this estimate does not include queue wait time so you could probably tack on another 100 hours."

A medve nem játék.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Az igaz, de nem olvastam/nem hallottam semmit, hogy centurionnal akkor most mi is lesz? honnan fog esni vagy honnan kapod egyáltalán? vagy az majd külön mondjuk 60 commendationért lehet majd venni?

btw hasznos hutball tip:
http://www.youtube.com/watch?v=zJbcTdUwNAY

a.carkey
Bocs, de most a 7 mellett van 15 centurion is!

A medve nem játék.

Hát most 800 wz commendationért kapsz 7 chapiont, szal kb 115 wz commendation = 1 champion. Patch után 120 lesz, és nem lesz esélyed rá hogy kapásból kiesik a champion.

A Battlemaster meg kb ugyan annyi grindet igényel majd mint most a champion gear ami 69 Champion commendation db-ja ergó 10 bag nyitás ami 2000/2000 commendtaion.

Annyival nem lesz rosszabb a helyzet mint elõtte kérdés, hogy a mostani dailyk helyett lesz-e valami más vagy hogyan változtatják, nem tudom van e errõl infó.

Jah és azt se felejtsétek el, hogy új objective medálokat is fognak bevezetni, szóval több wz commendation lehet összeszedni 1 warzone alatt.

a.carkey
Viszont az imp oldal erõ használó médium része sír egy jól kinézõ csuklyá armor után. Remélem, ezt megoldják! (Ezzel a patchel ígértek új schematikokat is, nem?)

A medve nem játék.

a.carkey
"full champion két hét a mostani rendszerben"

Ja, ezen én is elmosolyogtam. 😊 Õ úgy számol, hogy mondjuk üres szerveren, ahol kevés L50 volt ott gyorsan összejött, majd a bm is, ill. a másik kariját - ami szintén nem low valor leveles - szintén gondolom baromi régen felöltöztette. De ha valaki most lett 50es, elkezdte felszerelni a lehetõ legjobb cuccokkal a nem pvp ruháját, és belekezd a pvpbe, na annak nem két hét a mai csókák között a champion full.

A medve nem játék.

a.carkey
Open pvp mezõn (pl. tatoo) nekem valami miatt nem jön comm. De leszarom.

A medve nem játék.

A full BM csókák most is aláznak - már ha nem lépnek ki.
Én teljes centurion felszereléssel (pár cucc nem centurion, ahol rosszabb volt a stat, mint amit összeraktam), plusz champion alsó felsõvel ha meglátok egy BM csókát. általában vége a meccsnek, még mielõtt elkezdõdõtt.
Vki írta tegnap, hogy full champion két hét a mostani rendszerben...háááát, nem annyira. Ok, nem vagyok az a HC arc, de szoktam tologatni azért a játékot, a jelenlegi 7 champ commendation/bag nem az a rate, amivel két hét alatt felöltözhetsz.
Igaz, az Ilum napi/heti questre még nem próbáltam rá...lehet ma megnézem. Kell a champion fegyver, és drága 😊

a.carkey
Jaja. Elkezdtem rámenni a feladatközpontúság helyett a dpsre. Eddig leszartam, a lényeg volt hogy menjen a labda és ne menjen vele az ellen, miénk legyen az ágyú, 1000 megdöglésem mellett se tegyen bombát az ajtóra, de egy ideje kezdem leszarni ha tök random csapattal hoz össze a sors és inkább a dpsre megyek rá. Persze saját healerek nélkül csodát nem lehet mûvelni, hisz percekig is kint állsz az üvegablak elõtt, de azért amit lehet, ezen a szar gépen is igyekszem kihozni.

Ha nem kell majd Ilumra menni pvpzni, az külön öröm lesz. 😄

A medve nem játék.

Arról nem is beszélve, hogy wz nélkül is meg kéne tudnod venni a cuccokat. Azért ez a 3wz egy idõ után nem túl izgalmas. Én egyelõre valor45 vagyok, de nem nagyon pörögnek mostanság a wzk.

ilum még csak-csak, de ott meg max valort kapsz. A napi pvp ilum quest meg relatíve hamar kész van. Fõleg ha vannak impek is...és akkor van egy kis csetepaté.

Pvp szerveren meg pláne, hogy máshonnan is kellene tokent szerezned.
a.carkey
Vette és Pierce nálam már full centurionban van. Gondoltam, még Bromit is beteszem full centurionba, majd amikor a Bmre gyûjtök, Quinn és JW majd full champba kerül, de ebbõl szemmel láthatólag nem lesz semmi. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ehhez hasonlót én is láttam. Elõször legyintettem, de miután még 5x megcsinálta a tag, már zavart. Viszont azért se léptem ki! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Mondjuk elgondolkodtató, hogy baromarcok kitalálnak egy játékot, ahol végre történetalapon fejlõdhetsz tk. grind nélkül is, erre endgamenek meg beteszik a grindet.

(Mondjuk leszarnám, persze ha annyi idõm lenne, mint az SWG korszak elején, amikor 3 csirkével rohangáltam holcront farmolni haverokkal, de most azért - hiányzik a full champhez a bracer és a belt - elkönyvelhetem, hogy casualként sosem lesz bmem ...) 😄

A medve nem játék.

Ja, ez a kiszavazás érdekes lesz...viszont van elõnye is.

Nálunk olyat játszanak páran, hogy van beépített emberük? felszedik a labdát, befutnak vele a saját gólvonalra, ahova követi õket egy csapat majd ott jól leverik az embert, aki nem csinál semmit,...és kész is a gól.

A 7végén volt pár ilyen huttball meccs. Nem volt túl jó, hogy a saját csapattársad ellen is kellett játszanod.
Mielõtt nagyon értetlenkedek.
Hány champion commendation és hány battlemaster commendation fog majd kelleni, hogy 1 db tárgyat megvegyek?

1?

Mert akkor a champion olcsó lesz.
Hiába mondanám, hogy na, a kezdõknek most végre lesz értelme wz-be járni, mert hosszú munkával összeszedhetik azt.... ami mindenki másnak már rég megvan, van hogy pár nap alatt.
És amíg a kezdõ csak szív a commendation gyûjtéssel, addig a full bm csókák végigalázzák vele a játékot.

Ki az a barom, aki egy ilyen rendszerben leáll új karit csinálni????
Ez nem fun, ez szivatás.
Lesz az több is, ha majd kiszavaznak a wz-bõl, mert kevés dps-t tolsz😊

Tomb of Freedon Nadd

Egyéb átváltásról nincs szó?

Mert van x száz centurion commendationöm ami nem sok mindenre kell, plusz van több tonna tionese comm meg tionese crystal ami szintén.

Jó volna ha ezeket is át leetne váltani valami másra...ami hasznos.
a.carkey
Merem remélni, hogy emelni fogják, mert casual teammel lutri volt a napi 3. (Volt, hogy megvolt egy óra alatt, de volt, hogy kettõ meg lett 30 perc alatt, a harmadik meg volt 4 óra ...)

A medve nem játék.

Emeleni fogják a commendation számot, ha végig bennmaradsz jutalom jár, meg valami objectives medálok/commendation is bevezetésre kerül, szóval azért ennyire nem lesz rossz a helyzet.
Persze nem ártana, ha objective-nek számítaná, hogy TD-t értem el huttballon, múltkor 2 TD után nulla objective pontom volt. 😊

a.carkey
Persze, ha egy átlag vereség casual csapatban 70nél több commendationst fog dobni, más a helyzet. Akkor teszem azt a napi questezésnek megfelelõ wz nem hat, hanem mondjuk négy óra lesz. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az a szép, hogy mondjuk 70 commendation medal jön mondjuk össze/vesztes meccs, ha hozod a formád. Vagyis mostantól átlagban tizenkét meccs kell majd egy eddigi napinak megfelelõ champion zsákért, és újabb tizenkettõ a másikért. Eddig ez volt 20-60 perc, plusz 1,5-3 óra. Most ugyanehhez kell majd hat óra full wz, és ez úgy, hogy nem dob le, nem fagysz le, és azonnal felhív. Ha nem, akkor ez nem 6 óra. Viszont a valor fel fog menni, és mire összeszeded a 120*7*2 wz commendationst (1000nél cappelt eddig), akkor már vsz nem championra, hanem bmre fogsz rámenni. Érdekes lesz akik újonnan indítanak karit és pvpre szánják ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Low levelen azért még kellenek a szakmák. Ezt kell elfogadni. 50 felett már csak a biochem.

A medve nem játék.

Kristályszakma bukása lett. Én is megveszem ami kell. Ennyit tudunk tenni.

a.carkey
1000 WZ Comm & 1000 Merc Comm. for 1 Battlemaster Commendation,
and 120 WZ Comm. for 1 Champion Commendation. Szép kilátások! 😄

A medve nem játék.

Érteni értettem, hogy mi lesz 😊 Az értelmét nem látom, fõleg temporaryként.
Meg amit írtak is a kollegák: így miért is jó az artifice?
Na mindegy, legalább lesz fekete sárga kristályom 😉