• Although
    Az emberek nagyrésze a pve-t szereti, ennyi. A open world pvp például a conanba nagyon jó főleg a blood and gloory-n és még sincsenek sokan. Pedig ott már egy deka őr sincs akihez el tudsz bújni. Csak te meg az ellenfeled és bárhol agyyonverhetnek. Egész addig hallom az ilyen beszédet mint a tiedet míg az illető bele nem kerül egy tényleg open world pvp-be :) Utána mindenféle panaszkodás és két hét után ott sincs. Bevallom 2 hónapig bírtam ennyi.:) És nem gyártok meséket hozzá.:) Egyszerűen nincs időm a pvp által lelassított fejlődéshez. Nem a játék az életem :) És nem találok benne élvezetet mikor épp próbálom fejleszteni a karaktert valaki az esetek nagy részében nyakon vág és mire megfordulok szinte már védekezni se kell. Ez az open world pvp. Ezt jelenti. ÉS még sok mindent :) Alig egy tucat magyart tudok aki tényleg élvezi az open world pvp-t. Itt az SG. van pár, meg van pár ismerős.
    Szerintem egyszerűen ez a formája a fejlődésnek miszerint pve-pvp együtt van ez nem fog működni. Ha valaki csinál egy olyat mint amit a mortal elkezdett megfűszerezve azzal hogy pve se lenne benne az adott szerveren és nem belső nézetes. Akkor az működni fog. Az egy másik kérdés hogy mennyien lennének rajta.