Nem érdekel az új content pve része. De a legacyban reménykedtem, de egyszerűen a legacy sem az, ahogy és amilyen zseniálisnak beharangozták. Az RP rész kapcsán csalódtam, mert pl. eszem (...) megáll, hogy nem lehet olyat bejelölni, hogy "APA" vagy ő az apja a mainemnek. Van házastárs, fogadott gyerek, testvér, gyerek, szövetséges, ellenfél. A main kari nem lehet valakinek a gyereke. Ez lószar, de zavaró.
Más.
Örültem, hogy mindent ki lehet szedni a ruhákból, annak viszont nem, hogy a festésnél nem lehet saját magad által kiválasztani a színt, legalábbis a sythw. cuccoknál nem, de ahogy elnéztem, pl. a zöld "színű" cuccokat nem lehet hozzáigazítani a chesthez. stb.
Az UI rész végre jó, de kevés hely van a 48 slottal is, különösen, hogy a legacys skillek is bejöttek. Az is hülyeség, hogy ennyire drága egy-egy skill megvásárlása.
Annyira semmi ez a content, hogy nemhogy nőtt volna, hanem inkább csökkent a játékosok száma. Rakat olyan arc van a friendlistemben, akik minden este 5-10 között még szombaton is online voltak. Ma tizenötből kettő volt online. A guildünkből pedig három emberkét láttam belépni. Még az 1.2 előtt is többen voltak online. A kilépett tagok közül is csak egy lépett fel. Ez így - szombat csúcsidőben - nagyon gáz. :(