Azt hogy nincs fantáziád. Azt hogy flémelsz és trollkodsz. Azt hogy nem tudom elképzelni hogy mit lehet heteket összesírni a "SW univerzum" megszégyenítéséről, és tönkretételéről, mikor a "SW univerzum" alatt összesen 3 db mozifilmet értesz ... csőlátás ...
A BW szépen és okosan megmagyarázta ezeket a dolgokat, ráadásul tejlesen "logikusan" is, ha beszélhetük logikáról egy sci-fi eseténben.
Volt anno egy film, a "Harc az Endor Bolygón", az Evokokról szólt ... semmi köze nem volt a SW-hez ... de bizony az SW univerzumban játszódott ... És ez ellen a haterek sem tudnak mit tenni.
Én nagyon szeretem a SW-t, de nem vagyok elvakult fanboj. Nekem egy "univerzumba" elég sok minden belefér. Egy Univerzumban rengeteg olyan dolog megörténhet - főleg egy kitaláltban - amiről még csak álmodni sem mer az ember.
Valószínűleg az én hihetetlenül elszabadult fantáziám képes arra egyedül a világon, hogy összerakjon egy olyan történetet ami elmagyarázza, hogyan történhet meg az, hogy egy Korribanról szökött, kibukott Sith tanoncból BH lesz ... akinek semmi más nem marad az iskolaévekről, meg a szülői tnításból, csak a villám ....
Igaz, ami igaz, nálunk régen a karakteralkotás azzal kezdődött, hogy "írd meg a karaktered előtörténetét ..."