• Boncmester
    Sorry, az utóbbi hetekben direkt kerültem is ezt a topicot, nem akartam fikázni a játékot, csak mikor tegnap bejött a patch, és azt láttam a guild facebook oldalán, hogy a fél guild cancel subolt, akik eddig aktívak voltak, és elvezték a játékot, akkor már csak bejöttem ide.
    Amúgy tény, február környékén, március elején jól elvoltam a napi pár óra warzone-al, de egyszercsak rohadtul meguntam az egészet, plusz baromira nem tetszett, hogy ahelyett, hogy megpróbálnak minden erejükkel arra koncentrálni, hogy valami értelmeset csináljanak pl az open world pvp-vel, inkább kiveszik az egészet, de bepakolnak helyette homár legacy rendszert (minek), átalakítják a craftingot (minek, elvoltam kb zéró craftinggal a warhamerben évekig), bebasznak egy új operationt meg flashpointot (2 hét alatt végigtolja, akit érdekel a pve), és behoznak 1 db új WZ-t, ami még érdekelt volna. UI állítgatás nem content, csak kényelmi dolog, a party továbbra is szétesik warzone jelentés után, hasonló dolgok, szóval igazából azért vagyok mérges, mert nagyot csalódtam a játékban, sokkal jobbat vártam.
    Amúgy nem izgat, ha más élvezi, meg tetszik neki, de nálam villámgyorsan kifutotta magát...