60169
-
#42370 A szöveg is át van írna, azon is jót nevettem. -
Tababo #42369 -
#42368 Mi a túró ez?? Ratyidance a Tatooinon? -
#42367 LoL.... Ezt nyomod? Búzacsíra tanfolyam a jó öreg Hannal? -
#42366 Vat - ta - fak? -
#42365 -
Tomy Lee #42364 Jó nagyon Tomb!
Látszik,hogy "él" a szerver
Máris megjött kedvem így a játékhoz most nagyon:-) -
#42363 Kinect Star Wars -
Tomy Lee #42362 Tomb elsősorban érdekelne azok ellenére is amiket leírtál(sorban állás nem zavar sem a déliek),másik kiszemelt a Starstorm one vagy Bloodworthy ezeken is szépen vannak a nap több időszakában nem csak 20:00-0:00.ig mint Ahton.
Tomb mutat nagyon jó kis statisztikát azokra az időpontokra amik nekem jobbak mint ez az esti pár szaros óra ami Ahto-n van:-)
Köszi!Még eldöntöm és utánanézek melyiken van esetleg magyar guild. -
#42361 Ahto-n nicns sor, és családias a hangulat. :D -
#42360 Hatha segit a valasztasban: A tombon estefele mar negyed oras sorok vannak, viszont nagyon sokan vannak az alacsony szintü bolygokon a rerollerek miatt. Az olaszok/spanyolok sokat beszélnek a generalon olaszul/spanyolul. A többin tudtommal még nincs sor :) -
Tomy Lee #42359 Ahto még standard-ba sincs lol
Mi a francért ezen a szerveren kellett kezdenem.Szerintem reroll még ma este a 3 legnépesebb pvp szerver egyikére,végülis nem olyan rég kezdtem ilyenkor még belefér:/ -
#42358 http://www.torhead.com/patch/1.2 -
#42357 Eddig 1 bm comm 4000 wz commba került (1k wz, 1k merc), ezentúl pedig egyenesen wz commért veszed, amiböl a max 2000 lehet, úgyhogy lényegesen olcsóbb lett. -
#42356 BM cucc olcsóbb lesz ? -
#42355 Most meg szinte naponta. Amióta valorban igencsak megugrottam, már sokkal jobban dobja. Nyilván nem véletlenül, mert előtte csak a szinte semmire sem jó champ commokat szórta. -
#42354 Az a maki nem normális, de sok mindenben igaza volt amit 1x olvastam tőle generalon ... -
#42353 Van Ahton Józsi és Sándor is. Mindkettő jedi. -
Laroa #42352 Social lvl 0 vagyok, nem érdekel -
Pacho #42351 Meg van olyan social item is ha jól emlékszem, amihez kell. -
Laroa #42350 a light/dark úgyis csak a gagyi 50 alatti relicekhez számít -
Laroa #42349 The Old Republic @SWTOR Válasz Retweet Kedvenc · Kinyit
The servers are now available! Thank you for your patience. -
z3d #42348 A fejvadászom professzionálisan áll a dolgokhoz, csak azt ölöm meg, akiért fizetnek, és külön kérik, hogy haljon meg (amúgy lefagyasztom).
Így teljesen semleges vagyok, ami rpg szempontból ideális nekem (így képzeltem el a karit), játék szempontból meg szívás egyelőre, mivel nincsenek neutral cuccok :) -
Rhilen #42347 +1
Más kérdés, hogy a "sunaszaft" félék 10-15 éve is megvoltak. Szerencséd, hogy nem találkoztál velük. -
Laroa #42346 Gz -
Bhalage #42345 az intelligens kozelebb all a valosaghoz! de koszonom a bizalmat
<3 -
t0xikus #42344 okos gyerek vagy te:) -
Bhalage #42343 eroteljesen higult! a legszebb az egeszben annyi, hogy mar eszre sem veszik magukat, mert ez az uj norma.
ezek az emberek vagy nem rpgztek soha, vagy apjuk anyjuk nem nevelte oket, nem votl gyerekszobajuk, vagy suldo malac korukban egy medve eroszakolta meg oket. kitudja. én kimondottan poennak tartom a kari nev (es a hozza tartozo tortenet) kitalalasat, elszuttyogtem vele, kulon orom a legacy, mert konkretan ugy csinaltam a karikat, hogy mar elore tudtam ki kinek a kije lesz :o dehat az oreg rokak mar cska ilyenek, mindig morognak. -
Bandras DaSilva #42342 Szerintem megéri a sima küldiket is tolni. Rengeteg van belőlük és úgysem tudod mindet megcsinálni, viszont klassz xpt adnak és van pár aminek nagyon kellemes a története is. -
Tomy Lee #42341 Tegnap akadtam össze éppen egy régi játékossal azaz aki már végigvitte az adott bolygót egyszer.Nagyon vágta a srác mit merre kell,este 10-től hajnali 4-ig csak side quest vagy 1k light meg 2-3 szint.
Na ez egyedül kb 3× annyi idő lett volna tuti:)
Dark-ra ment,láttam,hogy változik a külső neki párbeszédekbe,nagyon csúnya lett már a vége fele:) -
#42340 Tősgyökeres vadkeleti vagyok, mégis szemet szúr, de konkrétan nem kolompárral vagy sunaszaftal van gondom, egyszerűen csak nem értem, ha valaki egy fantasy / scifi környezetben tölti a szabadidejét, akkor miért a világtól eltérő teljesen irreleváns (idétlen) nevet választ magának. Természetesen ugyanez vonatkozik arra, aki a general chaten kurva anyázik és még neki áll feljebb. Hígult az mmo scene :) -
Tomy Lee #42339 Valor nem haladja meg az adott szinteted így mind1 mikor húzod azt de a class küldi+wz jó párosítás fejlődésre(ha van sok win!).Wz-n viszont ha sok vesztes meccs van akkor szinte semmit nem ér,valor hamar összejön de exp kevésbé.30-tól vannak jó side küldetések érdemes csinálgatni őket,célszerü valaki mással menni és akkor hamar le is lehet tudni sokat. -
Pacho #42338 Persze rossz szmájlit szúrtam be, no mindegy. -
Pacho #42337 Csak akkor nem leszel Light/Dark V. (Persze ha biochemes vagy az más) -
#42336 Ja értem, akkor kénytelen leszek questelni, mert most rank 31.. -
z3d #42335 Sztem fel lehet tolni így. Én is csak a class+bolygóküldiket tolom le most, plusz pvp, és jól megy így a fejlődés. -
Laroa #42334 valor rangod nem lehet magasabb a szintednél, tehát 50en valor 49 leszel -
#42333 Nekem most lvl33-ként megéri kb csak a fő szálat csinálnom és azon kívül pvpvel fejlődnöm, hogy lvl50 körül minél magasabb valor rankon legyek?
Vagy ez sokkal lassabb, mintha questelnék? -
Laroa #42332 Azt hittem 2in1 mint a nescafé -
Bandras DaSilva #42331 Meg a karbantartás:)