Nos, nagy reményekkel ültem le tegnap a játék elé, be volt szépen tervezve minden ...
De az élet tervez ugye, pont befértem Raid-be, szóval szinte semmit nem tudtam megnézni.
Legacy Buff-nak örültem volna, de az altjaim még nem fejezték be a chapter 2-t, szóval az bukta. Amit néztem a legacys dolgokból az azért tetszett. Főleg új kariknak lesz jó, egyszerűbb lesz az élet alacsony szinten.
Repair költség mintha kevesebb lenne, speeder jogsit mák, hogy nem vettem meg, az 50-es olcsóbb lett 110k-val ...
A UI editorral elbohóckodtam, nem rossz, de megszoktam a régit, és mindent csak keresgéltem ... kis idő és megszokom. Viszont mindenképp pozitívum. Ráadásul már nem akad a játék, ha megnyitok bármit, ez is szuper.
Egy percet nem PVP-ztem, szóval WZ teljesítményről sokat nem tudok mondani, viszont maga a játék az lényegesen "gördülékenyebben" fut nekem. Kevesebb "röccenés", FPS esés. Király.
Már van az AH-ban agumentes BM cucc (1M kredit ...), guildársamnak is ott volt legyártva minden, de a craftolt BM gear-hez kell a 60-as Valor.
Vicces kis meglepetésként ért bennünket, hogy az XS Flyby már castoláskor aggrozza a mobokat, ezért szépen becélzod, elnyomod, és amíg castolsz, az összes mob kifut az AOE-ből és nekedesik ...
Lehet én vagyok béna, de nem találtam hol lehetne PVP mod és armoring reciket venni ...
30 napnak és a Tauntaun petnek örülök, logikus a lvl 50, de én kiterjesztettem volna azokra is akiknek a megjelenés óta folyamatosan aktív az accjuk ... előfordulhat hogy valakinek még nem volt kedve 50-re érni ...
Meglátjuk, összességében nekem bejönnek azok amiket eddig láttam ...
Mivel sem PVP-zni, sem kvesztelni nem voltam, nagyon a nerfekről nyilatkozni nem tudok, az tény, hogy a +3sec BackBlast CD az idegeimre megy ... meg kell még szokni ...