• DummyBoy
    Igen, ezt én is szerettem ... Majd 4 napja 50 lettem, kibukkanok a sage mögött a stealthből, 16k HP-ja van verek rá 1000!!!!-et (Shoot First ... 50+% Critical chance ...), feldobja a bubit, majd megvárja míg kibohóckodom magam mögötte, megfordul és bedarál ...

Azóta javult a helyzet, szereztem ezt - azt, de a lényegen nem változtat. Tegnap volt lehetőségem egy komolyabb operative ellen menni, párszor, 70% HP alá nem sokszor sikerült levernem mielőtt meghaltam. Ennyit jelent a gear különbség. Már kezdtem megszokni milyen szép nagyokat is ütök, erre meglepve tapasztalom, hogy kevés az 50-es crit ... Van olyan csata ahol nem kapok 2,5k first hit medált ...

Nem beszélve az állandóan kidob stealthből anomáliákról (Shadow-val nem olyan zavaró ...) meg a kedvencemről, mikor Shoot first után elszalad az emberke ... Resolve bar meg félig ... fasza ...

A lényeg az, hogy nekem tetszik maga a kaszt, meg minden, de ezt a félelmetes óverpowered dolgot nem tudom hová tenni ... Nekem is sikerült már megölni vele emberkéket egy burstre, sikerült top damage-et csinálni wzn, de engem is ölt meg 1v1-ben majdnem minden ...

Akinek van egy kis esze, az tol egy knockback-et és elszalad ... nem tudok vele mit kezdeni .

Healerekről nem is szólva, DPS-re talentelve nagyobbat critel az alaphealem mint amennyit fullra talentelt támadó skilljeim sebeznek ...

Nem healernek csináltam a scoundrelt. Ma hazamegyek, peccs, pvp-zek párat, majd eldöntöm, hogy a healer vagy a DPS szettet vegyem meg neki ...

Persze én noob vagyok, és a scoundrel nem éppen egy easy mode - noob friendly karakter ... Viszont pont ezért nem értem miért kapott állandó helyet a nerfbat végén.