Roró#42886
Engem sokkal jobban zavar az üres "szellem" szerver kérdés, mint az, hogy mi érkezik meg a beígért update-be meg mi nem. Még mindig azt mondom, minden hibájával együtt a Swtor nagyon ott van és hatalmas fealing vele nyomulni. Viszont az, hogy van egy rakat szerver és üresek, ha meg valamit csinálni akarsz de csak azt és fél órákat kell várni, hogy össze jöjjön a megfelelő mennyiségű ember de még akkor se biztos mert a várakozást persze megunja mindenki.
Na ez a baj, nem pedig az , hogy mik jönnek a patch-ben meg mik nem.
Majd ha össze vonják a szervereket vagy lehet transfer-elni és ez a lényeges probléma megoldódik akkor lehet foglalkozni a többi elenyésző problémával. Mert szerintem ez sokkal nagyobb gáz , ha unalom miatt hagyják abba a játékot. Én pl addig fel se töltöm az accomat míg ezeket a dolgokat nem orvosolják.
A játék meg még mindig nagyon fiatal számoljátok már ki mennyi idő telt el a megjelenés óta. És tényleg mi a fas***ért hisztiztek , örüljetek, hogy szóltak és nem bugosan jön a patch az sokkal nagyobb baki lenne. De látom az itt flémelők többségének tényleg semmi komoly problémája nem volt még az életében, hogy ennyit kell sírni és agonizálni. Fogadjátok el , hogy az élet nem habos torta és a legutcsó pillanatban is beüthet a krach....
Kíváncsi vok a GW2 mennyire fog simán indulni. A mai rohanó játék kiadásokban hozzá lehetett volna szokni, hogy mindent előbb kiadnak mint kéne de ha meg csúszik akkor az a baj. Szóval hülye emberek kedvére se lehet tenni.. de szerintem nem is akarnak.
De azt is észre vettem a többségetek nem hc gamer mmo téren mert úgy váltogatjátok az mmokat mint a quvák a faszikat és nem kitartotok egy überfasza game mellett ha törik ha szakad.