Alapjában véve fair playernek tartom magam, nem várom meg, hogy felgyógyuljon, de ha AFK akkor nem ölöm meg.
Amit írtál, hogy a játékosok 5%-át, ezt nem hiszem. Szerintem sokkal többet. A "casual" Jánosnak elég, hogy csak játszik, de én itt a full gearről beszéltem. Casual János is szeretne kihívást rating formájában SZERINTEM amikor már minden geart kigyűjtött.
Meg itt első sorban nem arról van szó, hogy HÚRATING JEEE, erről is, persze, e-peen, akinek az e-peen semmit nem jelent az nem mond igazat, valamilyen szinten nála is jelent, mert e-peen = jobb gear, magasabb rating, több raid boss megölése, tehát maga a játék amiért játszol, hogy haladj előre. Emellett megvan persze a jó hangulat, stb, ezért jó a multiplayer játék. Itt arról van szó, hogy egy idő után (vagy soha) nem jelent örömet a játékosnak, hogy friss 50-es 0 gearelt 11k hpsokat 2 shotol. Ha rankedben elérsz egy picit átlag fölötti szintet, akkor ott már biztos van gearje (vagy magas skillje ami kompenzálja ezt) a játékosnak.
Pveben sem izgalmas one shotolni a gyenge bossokat egy idő után, kell a kihívás.